قبری در میانه حیاط | نقد رمان «ناخن‌کشیدن روی صورت شفیع‌الدین» در کتاب‌فروشی چشمه کارگر تهران سوتی‌های عجیب سریال «محکوم»! | بی احترامی پلتفرم‌ها به مخاطب همچنان ادامه دارد زمان پخش «بامداد خمار» مشخص شد + خلاصه داستان «لاک‌پشت و حلزون»، فیلمی ایرانی با طعم فرانسوی «یوز» تاریخ‌ساز شد | رکورد تازه در سینمای کودک ایران صوت | آهنگ جدید اشوان با نام «دلم تنگه» منتشر شد + لینک دانلود و متن آمریکا به اسلام ویزا نداد | تور ادبی آقای خواننده لغو شد لیدی گاگا به دنباله «شیطان پرادا می‌پوشد» اضافه شد «شرور» صدرنشین پیش‌فروش بلیت در ۲۰۲۵ شد هفته شیراز روی آنتن شبکه نمایش «قلمه»، جوانه امیدوارکننده طنزپردازان خراسان | آیین اختتامیه یازدهمین رویداد ملی طنز قلمه برگزار شد + فیلم چالش‌های ایفای نقش شهید علی هاشمی در «پسران هور» | از واکنش دختر شهید تا سختی‌های فیزیکی اطلاعیه اداره کل هنرهای نمایشی درباره اختتامیه جشنواره تئاتر مهر و ماه دیزنی، «گیسو کمند» را با اسکارلت جوهانسون زنده می‌کند معصومه آقاجانی، بازیگر و دوبلور پیشکسوت در بیمارستان بستری شد پایان فصل اول «۱۰۰» با اجرای هادی حجازی‌فر | فصل دوم به زودی ۷۰ درصد مردم همچنان پای تلویزیون | رقابت نزدیک شبکه سه و آی‌فیلم «استخر» با حضور پسر سروش صحت به پایان فیلم‌برداری رسید فیلم کوتاه «تنبیه» نامزد سه جشنواره معتبر جهانی شد ویدئو | وداع همایون شجریان با مادرش در مشهد
سرخط خبرها

افزایش همکاری موسسه فرهنگی شهرآرا با کتابخانه‌های عمومی

  • کد خبر: ۶۱۷۶۳
  • ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۷
افزایش همکاری موسسه فرهنگی شهرآرا با کتابخانه‌های عمومی
در دیدار مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی با مدیرعامل موسسه فرهنگی شهرآرا بر لزوم افزایش همکاری بین کتابخانه‌های عمومی و موسسه شهرآرا تاکید شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در یازدهمین سالگرد انتشار روزنامه شهرآرا حجت الاسلام علی اکبر سبزیان، مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی با سید هادی فیاضی، مدیرعامل و مدیر مسئول موسسه فرهنگی شهرآرا مشهد دیدار و گفتگو کرد.

مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی در این جلسه با اشاره به اهمیت و جایگاه رسانه در اطلاع رسانی و آگاهی بخشی عمومی، گفت: کتاب نیز نوعی رسانه است و کتابخانه های عمومی به عنوان فرهنگسراهای اجتماعی محل آگاهی بخشی و اطلاع رسانی عمومی هستند.

حجت الاسلام علی اکبر سبزیان ضمن تقدیر از همکاری موثر شهرآرا محله در انعکاس اخبار کتابخانه های عمومی مشهد، ادامه داد: امیدواریم این همکاری و هم افزایی در دوره مدیریت جدید که نشاط و طراوت و جوانی را نیز به همراه دارد، افزایش داشته باشد.

وی افزود: کتابخانه های عمومی دانشگاه مردمی هستند و در تعریف جدید از کارکرد کتابخانه با حضور فارغ التحصیلان دانشگاهی، کتابخانه ها باید به انواع مطالبات اجتماعی پاسخ دهند و کتابداران مشاورانی هستند که می توانند محل رجوع مردم برای پاسخگویی به نیازهای فرهنگی و اجتماعی آن ها باشند.

مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی تبیین جایگاه کتابخانه ها را از جمله زمینه های همکاری کتابخانه های عمومی و رسانه ها عنوان کرد و گفت: رسانه ها با ایجاد فضای اطلاع رسانی نسبت به کتابخانه ها و انعکاس اطلاعات کتابخانه ها می توانند نقش مهمی در جلب مشارکت مردمی و اشاعه فرهنگ مطالعه و کتاب و کتابخوانی داشته باشند.

حجت الاسلام سبزیان کتابخانه ها را محل ایجاد سوژه های ناب خبری در سطح استانی و ملی عنوان کرد و گفت: بسیاری از کتابخانه ها به ویژه کتابخانه های حاشیه شهر و مناطق روستایی در فضاهایی ایجاد می شوند که هیچ مرکز فرهنگی دیگری در آن مناطق وجود ندارد.

مدیرعامل موسسه شهرآرا نیز در این دیدار از افزایش همکاری در جهت ترویج فرهنگ کتابخوانی و برگزاری برنامه های مشترک با اداره کل کتابخانه های عمومی استان استقبال کرد.

سید هادی فیاضی گفت: آموزش سواد رسانه ای و برگزاری برنامه های فرهنگی موسسه از جمله رونمایی کتاب اهالی رسانه در فضای کتابخانه می تواند آغازین برنامه های عملیاتی مشترک بین شهرآرا و اداره کل کتابخانه های عمومی باشد.

وی ادامه داد: برگزاری کارگاه آموزش سواد رسانه ای نیز برای اعضای کتابخانه ها و کتابداران از جمله برنامه های مشترک موسسه شهرآرا و کتابخانه های عمومی خواهد بود.

 

منبع: روابط‌ عمومی ‌اداره کل کتابخانه‌های عمومی خراسان‌رضوی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->