فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور
سرخط خبرها

پرونده شهدای خراسانی مدافع سلامت همچنان در انتظار تعیین تکلیف

  • کد خبر: ۶۱۸۸۴
  • ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۰
پرونده شهدای خراسانی مدافع سلامت همچنان در انتظار تعیین تکلیف
نظام پزشکی مشهد: درحال تهیه و تکمیل مدارک ۶ شهید جدید مدافع سلامت برای فرستادن به کمیته کشوری هستیم
محمد کاملان | شهرآرانیوز؛ روند بررسی و تأیید پرونده شهدای سلامت از حدود ۹ ماه پیش و با حرف وحدیث‌های بسیار آغاز شد. آیین نامه بنیاد شهید برای بررسی پرونده این شهدا به قدری ابهام داشت که وزارت بهداشت و خانواده این شهدا به آن اعتراض کردند و این اعتراض‌ها باعث شد این دستورالعمل بازنگری جدی شود و فرایند پرپیچ وخم اعلام رسمی شهادت مدافعان سلامت کمی آسان‌تر شود. با این حال، فرایند بررسی پرونده شهدای سلامت در کمیته ملی تعیین مصادیق شهید خدمت به کندی انجام می‌شود و تا امروز فقط ۱۴۴ پرونده تأیید شده که سهم خراسان رضوی ۱۰ شهید مدافع سلامت بوده است آن طور که مسئولان نظام پزشکی مشهد می‌گویند، ۱۷ پرونده دیگر برای تکمیل مدارک از تهران به مشهد برگشت خورده است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در هفتمین نشست کمیته ملی تعیین مصادیق شهید خدمت در ۱۷ اسفند از پایان بررسی ۲۷۷ پرونده ارسالی به این کمیته خبر داد و گفت که از این تعداد فقط ۱۴۴ پرونده تأیید شده است و ۹۱پرونده ارسالی به کمیته ملی، نقص مدارک داشت که به کمیته‌های استانی برگشت داده شده است. اوحدی افزود اگر این پرونده‌ها تا زمان آخرین جلسه این کمیته قبل از سال ۱۴۰۰ به دست آن‌ها برسد، کار تعیین تکلیفشان انجام می‌شود تا وضعیت بیش از ۸۵ درصد پرونده‌ها روشن شود.


فقط ۱۰ پرونده تأیید شد!

نماینده سازمان نظام پزشکی مشهد در کمیته احراز و تشخیص شهدای سلامت استان با رد شایعه تأییدنشدن قطعی بخشی از پرونده شهدای مدافع سلامت استان گفت: تاکنون در استان ۳۳ شهید مدافع سلامت داشته ایم که این افراد شامل همه کادر بهداشت و درمان استان می‌شوند. از این تعداد ۲۷ پرونده به کمیته کشوری ارسال شد و تا این لحظه شهادت ۱۰ نفر از مدافعان سلامت تأیید و پرونده نهایی شده شان به بنیاد شهید استان ارسال شده است. البته هنوز پرونده هیچ شهید مدافع سلامتی از خراسان رضوی به صورت قطعی رد نشده است.


پیگیر تکمیل مدارک هستیم

دکتر مسعود زحمتکش با اشاره به برگشت ۱۷ پرونده به کمیته تعیین مصادیق استانی برای تکمیل مدارک و بررسی دوباره نیز افزود: سازمان نظام پزشکی مشهد در پیگیری پرونده همه شهدای سلامت از روز‌های ابتدایی تاکنون اهتمام جدی داشته و از هیچ تلاشی برای احقاق حق مدافعان سلامت خراسانی دریغ نکرده است؛ اکنون پیگیر تکمیل مدارک پرونده‌ها و ارسال دوباره آن‌ها به کمیته کشوری تعیین مصادیق شهدای خدمت هستیم.
وی ادامه داد: پیگیری مراحل قانونی احراز شهادت ۲ شهید بزرگوار که از کارکنان ناجا و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بودند، به پیشنهاد کمیته کشوری تعیین مصادیق شهدای خدمت، از طریق سپاه و ناجا انجام خواهد شد و از دستورکار پیگیری سازمان نظام پزشکی مشهد خارج شده است.


۶ شهید جدید مدافع سلامت

زحمتکش از پیگیری و جمع آوری مدارک چند شهید مدافع سلامت دیگر خبر داد و گفت: مشغول تهیه و تکمیل مدارک پرونده ۶ شهید مدافع سلامت دیگر هستیم که به محض تکمیل بررسی و تأیید مدارک این عزیزان در کمیته استانی، برای تأیید نهایی به تهران ارسال خواهد شد. متأسفانه در سال ۱۳۹۹ افراد برجسته‌ای از کادر بهداشت و درمان را از دست دادیم؛ افرادی که جبران فقدانشان به سادگی امکان پذیر نخواهد بود. پزشکان و پرستارانی که با ازخودگذشتگی و با به خطرانداختن جان خود و حتی خانواده هایشان از همان روز‌های ابتدایی همه گیری کرونا در نوبت‌های سنگین کاری و با تحمل مشکلات فراوانی که در مسیر درمان بیماران وجود داشت. قهرمانانه تا پای جان ایستادند. پیگیری پرونده شهادت این عزیزان دینی است بر گردن ما و کمترین کاری است که از دستمان ساخته است.


نوروز زمینه گسترش بیماری را فراهم می‌کند

وی با ابراز نگرانی از گسترش بیماری کرونا به ویژه در ایام نوروز خاطرنشان کرد: تقاضای ما از وزارت بهداشت اهتمام به واکسیناسیون گسترده است. چون با روش قطره چکانی واکسیناسیون کنونی، بی شک در کنترل همه گیری از این طریق شکست خواهیم خورد. مردم هم بدانند تا زمانی که واکسیناسیون همگانی انجام نشده است، همه در معرض خطر کرونا هستند و استفاده از ماسک و پرهیز از اجتماعات و سفر به ویژه در نوروز تنها راه حفظ جان خود و عزیزانشان است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->