روسیه: ارمنستان و آذربایجان متحدان ما هستند | از بازگشایی مسیر‌ها حمایت می‌کنیم همکاری‌های دوجانبه محور گفت‌وگوی مقام ارشد امنیتی هند با لاریجانی مجلس در دستور هفتگی طرح اصلاح قانون مهریه را بررسی می‌کند قائم‌پناه: باید زمینه اجرا برای همه هنرمندان نام‌آشنای کشور فراهم شود وحدت، همه یک تن برای وطن اژه‌ای: باید نسبت به تحرکات دشمنان هوشیار هستیم | ایران اهل منطق و گفت‌و‌گو است عضو کمیسیون انرژی مجلس: در پایان شهریور خاموشی‌ها به حداقل می‌رسد یک نماینده مجلس: اصراری بر استیضاح وزیر نیرو نیست | بحران انرژی ریشه‌دارتر از یک سال گذشته است بررسی طرح اصلاح قانون مهریه در دست بررسی مجلس (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) فرمانده کل سپاه: اتحاد مسلمانان، راهبردی‌ترین عامل در شکست نقشه‌های دشمنان است استاندار خراسان رضوی: تابوی واگذاری اختیارات واقعی به استان‌ها باید شکسته شود دبیر شورای عالی امنیت ملی: همکاری‌های ایران و عراق باید عینی‌تر شود تل‌آویو با گوگل برای انکار جنایات صهیونیست‌ها در غزه قرارداد ۴۵ میلیون دلاری امضا کرده است مشاور وزیر امور خارجه معاون دبیرکل اکو شد وزیر خارجه مصر از ترامپ خواست فاجعه غزه را به فرصتی برای آشتی تبدیل کند شورای حکامِ آژانس دوشنبه با موضوع ایران تشکیل جلسه می‌دهد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: در زمینه آزادی زندانیان این استان پیشتاز است زلنسکی در واکنش به دعوت پوتین از او برای سفر به مسکو | به کی‌یف بیایید با اضافه کردن یک بند جدید؛ نتانیاهو ۵ شرط اسرائیل را برای پایان جنگ غزه اعلام کرد مادورو: در صورت حمله ونزوئلا وارد مبارزه مسلحانه خواهد شد حمایت نخست‌وزیر پاکستان از فلسطین | همواره در کنار ملت فلسطین خواهیم ایستاد فرمانده سنتکام با رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی دیدار کرد فرمان نظامی ترامپ صادر شد | تغییر نام وزارت دفاع به وزارت جنگ + فیلم (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) واکنش عراقچی به سکوت غرب در برابر توسعه زرادخانه هسته‌ای اسرائیل تظاهرات گسترده مردم لبنان علیه طرح خلع سلاح حزب‌الله + فیلم (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) قطعنامه ایران علیه حمله به تأسیسات اتمی در آژانس ارائه می‌شود ولایتی: شانگهای در آینده نقش اول را در تعیین سرنوشت جهان دارد | ترامپ مثل هیتلر عمل می‌کند
سرخط خبرها

ادامه مسیر تحریم با رنگ و لعاب جدید

  • کد خبر: ۶۱۹۰۰
  • ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۲
ادامه مسیر تحریم با رنگ و لعاب جدید
آمریکا با ادعای دخالت ایران در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ درصدد تحریم ایرانیان است
به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه خبری «سی‌ان‌ان» شامگاه سه‌شنبه ۲۶‌اسفند، به نقل از سه مقام آمریکایی در خبری اعلام کرد که انتظار می‌رود هفته آینده دولت جو بایدن تحریم‌هایی را درباره مداخله برخی کشور‌ها در انتخابات این کشور که با هدف اعمال نفوذ و اثرگذاری بر نتایج انتخابات‌۲۰۲۰ آمریکا صورت گرفته است، اعلام کند. این مقام‌های آمریکایی که خواسته‌اند نامشان فاش نشود، جزئیات مربوط‌به تحریم‌های مورد‌انتظار را اعلام نکرده، اما گفته‌اند که این تحریم‌ها چند کشور را از‌جمله روسیه، چین و ایران، هدف قرار خواهد داد. در‌این‌راستا دولت بایدن، در گزارشی جدید، ایران و روسیه را به تلاش برای اثرگذاری بر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا متهم کرد.
 
دفتر «مدیر اطلاعات ملی» آمریکا، ایران و چند کشور و گروه دیگر ازجمله روسیه، کوبا، ونزوئلا، چین و جنبش حزب‌ا... لبنان را «به تلاش برای اعمال نفوذ و اثرگذاری بر روند انتخابات‌۲۰۲۰» آمریکا متهم کرد. اداره اطلاعات ملی آمریکا در این گزارش بدون ارائه هیچ‌گونه مستندات و شواهدی و فقط با طرح ادعا‌های واهی، مدعی شد که ایران به یک «عملیات نفوذ سری و چندجانبه» دست زده است که ادعا می‌شود هدف آن «تضعیف» احتمال پیروزی مجدد دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا بدون افزایش مستقیم شانس پیروزی رقیب وی، جو بایدن بوده است.
 
شورای اطلاعات ملی آمریکا در بخش دیگری از این گزارش غیرمحرمانه ادعا کرد که سازمان‌های وابسته به دولت روسیه در‌جریان انتخابات آمریکا، جنگی خبری را با تکیه بر اخبار جعلی علیه جو بایدن، به راه انداختند که دستور این جنگ خبری مستقیم ازسوی ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه صادر شده بود. در پایان این گزارش تأکید شده است هنگامی‌که یک دولت خارجی قصد دخالت در انتخابات آمریکا را دارد، حق مردم آمریکاست که از کل حقیقت باخبر شوند. دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا، هم قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر در گزارشی، ادعای مشابهی مطرح کرده و دولت‌های ایران، روسیه و چین را به تلاش برای دخالت در انتخابات متهم کرده بود. استناد ترامپ در آن زمان به گزارش بی‌اساس تام برت، معاون شرکت مایکروسافت، بود که در مطلبی که در وب‌سایت این شرکت منتشر کرد، درباره دخالت هکر‌هایی از ایران، روسیه و چین نوشت: «گروه‌های خارجی تلاش‌های خود را برای مداخله در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در سال‌۲۰۲۰ تشدید کرده‌اند.»
 
رابرت اوبراین، مشاور امنیت ملی کاخ سفید در دولت ترامپ، نیز به‌دنبال این گزارش، به چین، روسیه و ایران درباره هر‌گونه دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در سال‌۲۰۲۰ هشدار داده بود. با‌این‌حال در همان زمان، یعنی شهریور سال جاری، سخنگوی وزارت خارجه ایران گزارش‌ها از تلاش هکر‌های ایرانی برای هدف قرار‌دادن افراد و سازمان‌های فعال در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ آمریکا را «مضحک» خواند و گفت: «برای تهران اهمیتی ندارد که چه شخصی در کاخ سفید ریاست می‌کند.» سعید خطیب زاده همچنین دولت آمریکا را متهم کرد که «دهه‌ها در انتخابات کشور‌های دیگر از‌جمله ایران دخالت کرده است» و نمی‌تواند خود چنین ادعایی را مطرح کند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->