سخنگوی سازمان ملل: ۸۵ حمله شهرک نشینان اسرائیلی به کرانه باختری از آغاز برداشت زیتون مخالفت رسمی اسرائیل با حضور ترکیه در غزه نیروهای سازمان ملل، پهپاد اسرائیلی را در لبنان ساقط کردند حماس: به اجرای کامل مرحله نخست توافق متعهد هستیم اسرائیل مدعی ترور ۲ عضو حزب‌الله در جنوب لبنان شد (۵ آبان ۱۴۰۴) خاخام ارشد صهیونیست تهدید کرد: ما اسرائیل را ترک خواهیم کرد وزرای صمت و جهادکشاورزی در حوزه انرژی مردود شدند هشدار فاجعه زیست‌محیطی در شهر غزه اعتراض روسیه به «گنبد طلایی» آمریکا در فضا وزیر صهیونیست بازهم به عربستان حمله کرد کشف جسد یک اسیر صهیونیستی دیگر در نوار غزه (۵ آبان ۱۴۰۴) ترامپ انجام ام آر آی را تایید اما از ارائه دلیل خودداری کرد حماس: جدایی غزه از کرانه باختری را نمی‌پذیریم رسانه عبری: پادشاه اردن به طرح ترامپ برای غزه حمله کرد کرملین: از برگزاری دیدار پوتین و ترامپ پیش از سال نو میلادی اطلاعی نداریم سناتور آمریکایی به مادورو: باید از ونزوئلا بروی اتحادیه عرب: کشورهای منطقه اجازه سلطه اسرائیل را نخواهند داد وزیر کشور: روابط ایران و عمان نزدیک است ظهوریان: ایران مال دارایی اصلی بانک آینده است | کاهش تورم جزو اهداف لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی نیست + فیلم ادعای رسانه اسرائیلی: ارتش پاکستان در نیروی بین المللی در غزه مشارکت دارد مذاکرات تعرفه‌ای میان آمریکا و کره جنوبی به بن‌بست رسید اسرائیل به هیأت جنبش فتح اجازه سفر به مصر را نداد استاندار خراسان رضوی: شرق کشور با رفع چالش‌های زیرساختی می‌تواند باری از کشور را به دوش بکشد درگیری خونین نظامیان جولانی با یکدیگر در شمال سوریه + فیلم حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۵ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: در انتخابات بعدی معاون ونس نمی‌شوم قالیباف: مشکل ناترازی مدیریتی داریم | بنده و آقای رئیس جمهور با واگذاری اختیارات به استانداران موافق هستیم
سرخط خبرها

ربیعی از اولویت‌های دولت در ۱۴۰۰ گفت

  • کد خبر: ۶۱۹۲۱
  • ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۱
ربیعی از اولویت‌های دولت در ۱۴۰۰ گفت
سخنگوی دولت مقابله با کرونا و رفع تحریم را از اولویت‌های دولت در سال ۱۴۰۰ عنوان کرد و گفت: برنامه دولت در سیاست خارجی اجماع‌سازی در ماه‌های باقی‌مانده است و باید در این زمینه به توافق عمومی دست یابیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی ربیعی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا، درباره عملکرد دولت دوازدهم در سالی که گذشت و برنامه‌های پیش روی دولت گفت: برنامه ما در سیاست خارجی اجماع‌سازی در ماه‌های باقی‌مانده از عمر دولت است و  باید به توافق عمومی دست یابیم.

 

وی با بیان اینکه به دنبال نقطه نظراتی هستیم که عزت و منافع کشورمان را در درازمدت حفظ کند، ادامه داد: با توجه به بدقولی‌های سنتی که از همه دولت‌های آمریکا داریم، باید تضمینی به دست بیاوریم و یکی از برنامه‌های ما این است که با توجه به تجربه و عقبه‌ای که داریم تحریم را پشت سر بگذاریم.

 

سخنگوی دولت با اشاره به اینکه سال ۹۹، میزان ارز در اختیار دولت حدود ۱۰ درصد متوسط ارز در ۱۵ سال گذشته بوده است، ادامه داد: با این وضع رشد و توسعه کشور با مشکل روبرو می‌شود و راه مقابله با آن عقب راندن تحریم است.

 

ربیعی با اشاره به توسعه زیرساخت‌ها در دولت تدبیر و امید گفت: در سالی که گذشت زیرساخت‌هایی احداث شد که برخی از آنها افتتاح شده است. بسیاری از این کارها امروز دیده نمی‌شود و ملموس نیست اما برای آینده آثار آن دیده می‌شود.

 

وی افزود: متخصصان بازار کار می‌گویند این افتتاحیه‌ها و پروژه‌ها عدد سال آینده ما را افزایش خواهد داد و آثار منفی تحریم مانند بالا رفتن قیمت ارز و عدم تعادل، خود را خالی می‌کند. از این جهت سال آینده در بحث اشتغال با توجه به بهره‌برداری از پروژه‌ها وضعیت بهتری خواهیم داشت.

 

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری با اشاره به وضعیت زندگی روزمره مردم اظهار کرد: در بحث معیشت و زندگی روزمره مردم دو کار باید دنبال شود؛ یکی اینکه قدرت خرید خانوار را افزایش و سیاست همسان‌سازی را ادامه دهیم. در این زمینه به بازنشستگان تامین اجتماعی این وعده را می‌دهم که دولت در سال آینده منابع همسان‌سازی را تأمین کرده و این کار را ادامه خواهد داد.

 

ربیعی خاطرنشان کرد: بخشی از همسان‌سازی امسال آغاز شده است اما نتیجه‌اش ملموس نیست با این کار می‌توان قدرت خرید بازنشستگان را با توجه به تحریم‌های موجود افزایش داد. علاوه بر این امسال لایحه رتبه بندی معلمان را هم فرستادیم.

 

سخنگوی دولت با تاکید بر اهتمام دولت بر کنترل قیمت‌ها خاطرنشان کرد: هرچه تحریم‌ها به عقب رانده شود، قیمت ارز متعادل می‌شود و قطعاً اگر از این نابسامانی‌های یک ماه اخیر عکس بگیریم، همه اینها ناخوشایند است. اگر چه این عکس از  ۱۲ ماه نیست اما در هر حال خوشایند نیست.

 

وی تامین واکسن کرونا را از دیگر اولویت‌های دولت در سال ۱۴۰۰ عنوان کرد و گفت: یکی از برنامه‌های مهم ما است که واکسن‌ها را در همین چند ماه داشته باشیم. علائم خوبی از پاستور، ستاد اجرایی فرمان امام و رازی در تهیه وساخت واکسن مشاهده می شود وحتی ممکن است این واکسن‌ها زودتر برسد.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->