ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت
سرخط خبرها

ربیعی از اولویت‌های دولت در ۱۴۰۰ گفت

  • کد خبر: ۶۱۹۲۱
  • ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۱
ربیعی از اولویت‌های دولت در ۱۴۰۰ گفت
سخنگوی دولت مقابله با کرونا و رفع تحریم را از اولویت‌های دولت در سال ۱۴۰۰ عنوان کرد و گفت: برنامه دولت در سیاست خارجی اجماع‌سازی در ماه‌های باقی‌مانده است و باید در این زمینه به توافق عمومی دست یابیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی ربیعی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا، درباره عملکرد دولت دوازدهم در سالی که گذشت و برنامه‌های پیش روی دولت گفت: برنامه ما در سیاست خارجی اجماع‌سازی در ماه‌های باقی‌مانده از عمر دولت است و  باید به توافق عمومی دست یابیم.

 

وی با بیان اینکه به دنبال نقطه نظراتی هستیم که عزت و منافع کشورمان را در درازمدت حفظ کند، ادامه داد: با توجه به بدقولی‌های سنتی که از همه دولت‌های آمریکا داریم، باید تضمینی به دست بیاوریم و یکی از برنامه‌های ما این است که با توجه به تجربه و عقبه‌ای که داریم تحریم را پشت سر بگذاریم.

 

سخنگوی دولت با اشاره به اینکه سال ۹۹، میزان ارز در اختیار دولت حدود ۱۰ درصد متوسط ارز در ۱۵ سال گذشته بوده است، ادامه داد: با این وضع رشد و توسعه کشور با مشکل روبرو می‌شود و راه مقابله با آن عقب راندن تحریم است.

 

ربیعی با اشاره به توسعه زیرساخت‌ها در دولت تدبیر و امید گفت: در سالی که گذشت زیرساخت‌هایی احداث شد که برخی از آنها افتتاح شده است. بسیاری از این کارها امروز دیده نمی‌شود و ملموس نیست اما برای آینده آثار آن دیده می‌شود.

 

وی افزود: متخصصان بازار کار می‌گویند این افتتاحیه‌ها و پروژه‌ها عدد سال آینده ما را افزایش خواهد داد و آثار منفی تحریم مانند بالا رفتن قیمت ارز و عدم تعادل، خود را خالی می‌کند. از این جهت سال آینده در بحث اشتغال با توجه به بهره‌برداری از پروژه‌ها وضعیت بهتری خواهیم داشت.

 

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری با اشاره به وضعیت زندگی روزمره مردم اظهار کرد: در بحث معیشت و زندگی روزمره مردم دو کار باید دنبال شود؛ یکی اینکه قدرت خرید خانوار را افزایش و سیاست همسان‌سازی را ادامه دهیم. در این زمینه به بازنشستگان تامین اجتماعی این وعده را می‌دهم که دولت در سال آینده منابع همسان‌سازی را تأمین کرده و این کار را ادامه خواهد داد.

 

ربیعی خاطرنشان کرد: بخشی از همسان‌سازی امسال آغاز شده است اما نتیجه‌اش ملموس نیست با این کار می‌توان قدرت خرید بازنشستگان را با توجه به تحریم‌های موجود افزایش داد. علاوه بر این امسال لایحه رتبه بندی معلمان را هم فرستادیم.

 

سخنگوی دولت با تاکید بر اهتمام دولت بر کنترل قیمت‌ها خاطرنشان کرد: هرچه تحریم‌ها به عقب رانده شود، قیمت ارز متعادل می‌شود و قطعاً اگر از این نابسامانی‌های یک ماه اخیر عکس بگیریم، همه اینها ناخوشایند است. اگر چه این عکس از  ۱۲ ماه نیست اما در هر حال خوشایند نیست.

 

وی تامین واکسن کرونا را از دیگر اولویت‌های دولت در سال ۱۴۰۰ عنوان کرد و گفت: یکی از برنامه‌های مهم ما است که واکسن‌ها را در همین چند ماه داشته باشیم. علائم خوبی از پاستور، ستاد اجرایی فرمان امام و رازی در تهیه وساخت واکسن مشاهده می شود وحتی ممکن است این واکسن‌ها زودتر برسد.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->