ایران، برترین کشور منطقه در اهدای داوطلبانه خون ۱۸ مرگ ناشی از هاری از ابتدای سال تاکنون (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) | آمار قابل تأمل حیوان گزیدگی در ایران کاهش دردهای عضلانی با «زردچوبه» پدیده‌ای جدید بنام «بازنشستگان جوان» در مشاغل سخت و زیان‌آور | ۱۵ سال اختلاف بین بازنشسته عادی و بازنشسته پیش از موعد مهم‌ترین علامت ابتلا به آلزایمر چیست؟ خطرات پنهان هوای آلوده برای مادران باردار و نوزادان بدون مشورت پزشک حجامت انجام ندهید مبلغ عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات برخی از مدارس آموزش و پرورش ناحیه هفت مشهد فردا (دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد واکنش اورژانس به ماجرای تجاوز به یک زن در آمبولانس جان باختن ۸ نفر در تصادف مرگبار اتوبان غدیر (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه
سرخط خبرها

وزیر بهداشت: ثبت ۲۹ مورد ویروس جهش‌یافته کرونا طی ۲۴ ساعت در یک استان

  • کد خبر: ۶۲۱۲۶
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۲
وزیر بهداشت: ثبت ۲۹ مورد ویروس جهش‌یافته کرونا طی ۲۴ ساعت در یک استان
وزیر بهداشت گفت: در شب گذشته (۱ فروردین) از یکی از استان‌ها ۴۹ نمونه تست کرونا دریافت کردم که متأسفانه ۲۹ مورد آن نمونه جهش یافته کرونا بود که این موضوع ایجاب می‌کند هموطنان از سفر پرهیز کنند.
به گزارش شهرآرانیوز - سعید نمکی، وزیر بهداشت در ارتباط تصویری با رئیس جمهور گفت: «امسال طرحی به عنوان سلامت نوروزی داریم که تمام همکارانمان در سراسر کشور آماده فعالیت و خدمات رسانی به هموطنان هستند. ۶۰۰ هزار نفر از نیرو‌های بهداشت و درمان در این طرح فعال هستند و تا به این لحظه ۸۲۲ مورد مراجعه به مراکز درمانی داشته‌ایم.»

وزیر بهداشت تصریح کرد: «همچنین ۱۹ هزار و ۶۰۶ مورد جراحی اورژانسی و ۵۶ هزار و ۴۰۰ مورد جراحی غیر اورژانسی و الکتیو، همکاران ما در اورژانس انجام داده‌اند.»

وی ادامه داد: «اورژانس ما در حال حاضر ۴۸ بالگرد و ۱۵ هزار و ۷۰۰ آمبولانس دارد و همچنین سه هزار و ۳۰۰ پایگاه ثابت و حدود سه هزار پایگاه سیار دارد. این سومین نوروز است که همکاران ما در کنار خانواده‌هایشان نیستند.»

به گفته نمکی نیرو‌های اورژانس در دو سال قبل به ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار زائر اربعین چه در داخل کشور و چه در عراق خدمات ارائه دادند.

وی افزود: «برای اولین‌بار توانستیم در کشور علیرغم تمام تحریم‌ها، اتوبوس آمبولانس را که پیش از این وارد می‌کردیم، تولید کنیم. یکی از نقد‌های اورژانس ما نبود تکنسین‌های اورژانس خانم بود که با تقویت این مجموعه تعداد قابل توجهی خانم به این مجموعه اضافه شدند تا بانوان بتوانند در شرایط اورژانسی خدماتی را از سوی تکنسین‌های خانم بگیرند.»

وی ادامه داد: «۲۳۲ هزار بازدید از شرایط بهداشتی محیطی انجام شده است و همچنین طرح شهید سلیمانی با همکاری بسیج آماده به خدمت است. ضمن آماده باش تمام اورژانس برای کرونا، همکاران ما برای دیگر موارد غیر کرونایی هم آماده‌اند. شماره ۲۴۷ برای سکته قلبی و ۷۲۴ برای سکته مغزی اعلام شده است که در همین چند روز گذشته، چند صد نفر از هموطنان با تماس با این شماره‌ها، توانستند از این عارضه جان سالم به در ببرند.»

وزیر بهداشت گفت: «در شب گذشته از یکی از استان‌ها ۴۹ نمونه تست کرونا دریافت کردم که متأسفانه ۲۹ مورد آن نمونه جهش یافته کرونا بود که این موضوع ایجاب می‌کند هموطنان از سفر پرهیز کنند.»
 
منبع: مهر
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->