نتیجه و ویدئو کشتی آذرپیرا و اسنایدر در فینال کشتی قهرمانی جهان(۲۵ شهریور ۱۴۰۴)| باخت لحظه آخری کمیته اخلاق به قرارداد نیازمند ورود می‌کند پرسپولیس محکوم به پرداخت کل پول اوریه پیروانی دست به دامان مجلسی‌ها شد ماموریت انصاری در پرسپولیس نتیجه و ویدئو کشتی رحمان عموزاد در فینال کشتی قهرمانی جهان(۲۵ شهریور ۱۴۰۴)| ماشالله رحمان ماشالله ایران روزبه چشمی: آماده بازی با الوصل هستیم ساپینتو: الوصل سخت‌ترین رقیب ما در مرحله گروهی است ردپای ۲ عضو هیئت‌مدیره در قرارداد‌های عجیب پرسپولیس هاشمیان از هافبک‌های پرسپولیس راضی نیست پخش زنده بازی الحسین اردن و سپاهان (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ترکیب تراکتور برابر شباب الاهلی | بیرانوند در ترکیب اصلی تاریخ و ساعت بازی تیم‌های فوتبال بایرن مونیخ و چلسی | جکسون در فکر انتقام از چلسی تاریخ و ساعت بازی تیم‌های فوتبال لیورپول و اتلتیکومادرید | پرواز دوباره لک لک‌ها در اروپا پخش زنده بازی شباب الاهلی و تراکتور (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین شروع اردوی دوومیدانی کاران در غیاب ستاره‌های مشهدی ستاره پرسپولیسی در اردوی تراکتور درآمد ۲۳۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومانی استقلال از اسپانسر جدید
سرخط خبرها

دروغ سیزده یا واقعیت تلخ| شوک فیفا به استقلال و نادری؟

  • کد خبر: ۶۲۶۹۱
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۶
دروغ سیزده یا واقعیت تلخ| شوک فیفا به استقلال و نادری؟
شنیده می‌شود اتفاقی وحشتناک در خصوص انتقال محمد نادری به استقلال رخ داده و این بازیکن با شکایت باشگاه بلژیکی حسابی استقلال را نقره داغ خواهدکرد.
به گزارش شهرآرانیوز، در آستانه شروع مجدد مسابقات لیگ برتر در سال جدید باشگاه استقلال با دردسری جدی روبرو شده که اگر ماجرا ختم به خیر نشود یک فاجعه در انتظار این تیم خواهد بود که می‌تواند شروع تلخی برای آبی‌ها و هواداران این تیم در ابتدای سال ۱۴۰۰ رقم بزند.

ماجرا از آن قرار است که باشگاه کورتریک بلژیک شکایتی علیه محمد نادری و باشگاه استقلال به فیفا ارسال کرده مبنی بر اینکه رضایت نامه‌ای به این بازیکن نداده و نادری متهم به جعل سند شده است.

باشگاه کورتریک حدود سه ماه قبل اخطاریه‌ای برای باشگاه استقلال فرستاد و در این خصوص به مسئولان باشگاه هشدار داد، ولی مدیران این باشگاه علاوه بر اینکه نسبت به این نامه بی توجه بودند، مانع رسانه‌ای شدن موضوع شده و حالا این پرونده که مدتی است در فیفا به جریان افتاده به نتیجه رسیده و مسئولان فیفا به سود باشگاه بلژیکی رای دادند و نادری و باشگاه استقلال محکوم شدند.

هنوز کمیته انضباطی فیفا در خصوص وضعیت نادری و استقلال حکمی صادر نکرده، ولی طبق آیین نامه علاوه بر محرومیت سنگین و جریمه نقدی احتمالی، بازی‌هایی که این بازیکن در ترکیب استقلال به میدان رفته هم ۳ بر صفر خواهد شد و در این صورت باید منتظر یک فاجعه در لیگ برتر باشیم.

یکی از مسئولان رده بالای استقلال که نخواست نامش فاش شود ضمن اعلام این خبر عنوان کرد که باشگاه استقلال با کمک فدراسیون فوتبال در تلاش است تا با رایزنی و کمک گرفتن از مهدی بیات، رییس فدراسیون فوتبال بلژیک که اصالتا ایرانی است این مشکل را برطرف کنند و باید دید باشگاه استقلال در مدت محدودی که برای گرفتن رضایت باشگاه کورتریک دارد (۱۴ آپریل) می‌تواند این پرونده را حل و فصل کند یا نه.
 
منبع: ایلنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->