وزیر کار: اعضای هیئت‌مدیرۀ شرکت‌ها از میان کارکنان آنها انتخاب خواهد شد گزارش سه ماهه بازار سرمایه در جلسه شورای‌عالی بورس بررسی شد(۷مرداد۱۴۰۴) برخورد قاطع تعزیرات حکومتی با گرانفروشان در بازار مشهد مواد اولیه فرش دستباف از مالیات بر ارزش افزوده معاف شد جابه‌جایی بیش از ۸ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های شهرداری مشهد در ۴ ماه نخست ۱۴۰۴ گزارش گاردین از تسلیم شدن ترامپ و رشد اقتصاد جهانی واریز مرحله دوم وام ضروری ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان (۷ مرداد ۱۴۰۴) سفیر اسلام‌آباد در تهران از افزایش صادرات برنج پاکستان به ایران خبرداد قیمت انواع تلفن‌های سامسونگ در بازار موبایل مشهد (۷ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۷ مرداد ۱۴۰۴) | افت ادامه‌دار قیمت‌ها بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی در بازار آزاد (۷ مرداد ۱۴۰۴) | پژو ۲۰۷ چقدر معامله می‌شود؟ پیشنهاد اختصاص ۲۰۰۰ لیتر سوخت تشویقی به ناوگان فعال در مسیر‌های اربعین ۱۴۰۴ ظرفیت صندلی قطار‌های اربعین ۱۹ درصد افزایش یافته است پرواز‌های مستقیم اربعین از فرودگاه بیرجند به نجف برقرار شد (۷ مرداد ۱۴۰۴) تشکیل کارگروهی برای تعیین تکلیف قرارداد‌های غیر فعال شهرک‌های صنعتی در خراسان رضوی بررسی قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ در مشهد (۷ مرداد ۱۴۰۴) | گوشت خورشتی گوسفندی چند؟ شرکت متقلب عرضه کننده برنج پاکستانی در مشهد ۸ میلیارد تومان جریمه شد سقوط ارزش معاملات خُرد بازار سهام | کار بورس سخت شد (۷ مرداد ۱۴۰۴) قیمت جهانی طلا امروز (چهارشنبه، ۸ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد کارت بانکی‌تان را نفروشید | هشدار جدی به دارندگان حساب‌های بانکی پیش‌نویس جدید مالیاتی | صورت‌حساب الکترونیک برای تمام حساب‌های بانکی صادر می‌شود (۷ مرداد ۱۴۰۴) مقرریِ بیکارشدگان ناشی از جنگ ۱۲ روزه در سریع‌ترین زمان ممکن پرداخت می‌شود نرخ دینار بازار آزاد مشهد و بانک مرکزی افزایش یافت (۷ مرداد ۱۴۰۴) فروش بلیت پرواز‌های ویژه اربعین از فردا (چهارشنبه، ۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز می‌شود جنگ ۱۲ روزه اثری بر بازار مسکن نداشت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۷ مرداد ۱۴۰۴) | صعود دلار به نیمه کانال ۸۹ هزار تومان
سرخط خبرها

 ۲۷ میلیون تومان بدهید، ۲۴۰ میلیون وام مسکن بگیرید

  • کد خبر: ۶۲۸۰۰
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۲
 ۲۷ میلیون تومان بدهید، ۲۴۰ میلیون وام مسکن بگیرید
بر اساس آخرین قیمت‌های اوراق مسکن، متاهل‌های ساکن تهران برای این اوراق باید ۲۷ میلیون و ۷۲ هزار تومان پرداخت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، بررسی آخرین وضعیت قیمت اوراق مسکن نشان می‌دهد که تسه (اوراق) سال ۱۳۹۸ برای فروردین ۴۰ هزار و ۱۰۰ تومان، اردیبهشت ۵۳ هزار و ۴۰۰ تومان و خردادماه نیز ۵۶ هزار و ۱۰۰ تومان قیمت دارند. هر برگ اوراق تسهیلات مسکن در تیر با قیمت ۵۹ هزار و ۶۰۰ تومان، مرداد ۵۵ هزار تومان و در شهریور با قیمت ۵۴۵۷ هزار و ۲۰۰ تومان داد و ستد می‌شود.

 

قیمت اوراق مهر، آبان و آذر سال ۱۳۹۸ نیز به ترتیب ۵۴ هزار و ۲۰۰ تومان، ۵۵ هزار و ۱۰۰ تومان و ۵۵ هزار و ۲۰۰ تومان بوده و هر برگ اوراق تسهیلات مسکن در دی، بهمن و اسفند همان سال نیز با قیمت‌های ۵۵ هزار و ۴۰۰ تومان، ۵۳ هزار و ۷۰۰ و ۵۴ هزار و ۵۰۰ تومان داد و ستد می‌شود.

 

قیمت تسه از فروردین تا اسفندماه سال گذشته

همچنین برای سال ۱۳۹۹ تسه فروردین ۵۸ هزار و ۷۰۰ تومان، اردیبهشت ۵۵ هزار تومان و خردادماه نیز ۵۷ هزار و ۸۰۰ تومان قیمت دارند.

 

هر برگ از اوراق تسهیلات مسکن بانک مسکن در تیر سال ۱۳۹۹ با قیمت ۵۶ هزار و ۳۰۰ تومان، در مرداد ۵۷ هزار و ۷۰۰ تومان و در شهریور ۵۴ هزار و ۴۰۰ تومان داد و ستد می‌شود.

 

این اوراق در مهرماه ۵۵ هزار و ۳۰۰ تومان، در آبان ماه ۶۵ هزار و۱۰۰ تومان و در آذرماه ۵۵ هزار و ۳۰۰ تومان قیمت داشته اند. قیمت این اوراق در دی سال گذشته نیز ۵۷ هزار و ۹۰۰ تومان، در بهمن ماه ۵۸ هزار و ۲۰۰ تومان و در اسفندماه نیز ۵۶ هزار و ۴۰۰ تومان است که این گزارش نیز بر اساس قیمت اسفند ماه سال گذشته نوشته شده است.

 

قیمت اوراق برای مجرد‌ها و متاهل‌های تهرانی

بر این اساس، با توجه به اینکه مجرد‌های ساکن تهران می‌توانند تا ۱۴۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کنند که شامل ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات خرید مسکن و ۴۰ میلیون تومان جعاله می‌شود، برای دریافت ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات باید ۲۰۰ برگه تسهیلات مسکن خریداری کنند که هزینه این تعداد اوراق با تسه ۵۶ هزار و ۴۰۰ تومانی ۱۱ میلیون و ۲۸۰ هزار تومان می‌شود. همچنین با در نظر گرفتن ۴۰ میلیون تومان وام جعاله که برای آن باید ۸۰ ورق به مبلغ چهار میلیون و ۵۱۲ هزار تومان خریداری کنند، مجموع هزینه خرید اوراق به ۱۵ میلیون و ۷۹۲هزار تومان می‌رسد.

 

زوج‌های تهرانی نیز بر همین اساس می‌توانند تا سقف ۲۴۰ میلیون تومان شامل ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات خرید مسکن برای هر نفر و ۴۰ میلیون تومان وام جعاله دریافت کنند؛ بنابراین زوجین باید ۴۰۰ برگه تسهیلات مسکن خریداری کنند که هزینه آن ۲۲ میلیون و ۵۶۰ هزار تومان می‌شود که همراه با هزینه چهار میلیون و ۵۱۲ تومان وام جعاله که برای آن باید ۸۰ برگه تسهیلات مسکن خریداری کنند، در مجموع باید ۲۷ میلیون و ۷۲هزار تومان پرداخت کنند.

 

قیمت اوراق در سایر استان‌ها

سقف این تسهیلات برای مراکز استان و شهر‌های با جمعیت بیش از ۲۰۰ هزار نفر به ۸۰ میلیون تومان رسیده که برای آن باید ۱۶۰ برگه خریداری شود که هزینه آن ۹ میلیون و ۲۴ هزار تومان است.

 

این وام برای سایر مناطق شهری ۶۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است که باید برای آن ۱۲۰ برگه خریداری شود که هزینه آن ۶ میلیون و ۷۶۵هزار تومان می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->