میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پژمان فر: جامعه بشری و کشور‌های مسلمان باید علیه رژیم صهیونیستی متحد شوند واکنش جهاد اسلامی به حمله اسرائیل علیه مقر حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) جزئیات جدید از حمله اسرائیل به مقامات حماس در دوحه قطر | نتانیاهو: عملیات دوحه را مستقل انجام دادیم + عکس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) امارات به حمله رژیم صهونیستی به قطر واکنش نشان داد آمریکا از حمله اسرائیل به قطر مطلع بوده است (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) آیا حمله اسرائیل به مقامات حماس در قطر موفقیت‌آمیز بود؟ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش قطر به حمله اسرائیل به دفتر سیاسی حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش وزارت امور خارجه ایران به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مرز لهستان با بلاروس بسته می‌شود آخرین اخبار از ناآرامی های نپال؛ رسانه های محلی مدعی سقوط دولت شدند + عکس و فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای هوافضا، افتخار ملت ایران هستند | حتی مخالفان انقلاب در برابر شهدای هوافضا تعظیم می‌کنند حمله هوایی اسرائیل به قطر | انفجار در دفتر حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم و عکس قاضی‌زاده هاشمی: کمیسیون صنایع در تعامل با دولت خواستار رفع مشکلات ارزی است وزیر ارتباطات: در زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال موانع ساختاری جدی وجود دارد مردم غزه تمایلی به طرح کوچ اجباری رژیم صهیونیستی ندارند قوه قضائیه: جزئیات عفو معیاری ۱۴۰۴ اعلام شد خضریان: دولت‌های عضو NPT حق توسعه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای را دارند |  گروسی صلاحیت دبیرکلی سازمان ملل را ندارد هیئت بلندپایه روسیه وارد دمشق شد رئیس کمیسیون امنیت ملی با عراقچی دیدار کرد وزیر خارجه مصر با همتایان آلمانی و ایتالیایی خود درباره موضوع هسته‌ای ایران رایزنی کرد آیت‌الله علم‌الهدی تاکید کرد: لزوم استفاده از ظرفیت‌های علمی بانوان | ایجاد جریان «نخبه‌پروری» در جامعه الزهرا (س) رئیس جمهور: مشکلات ما حل خواهند شد
سرخط خبرها

عراقچی: نشست کمیسیون برجام سازنده بود

  • کد خبر: ۶۳۲۴۵
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۸
عراقچی: نشست کمیسیون برجام سازنده بود
معاون وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: در مجموع کار در مسیر درستی قرار گرفته است اما ادامه این روند به حسن‌نیت و جدیت طرف مقابل بستگی دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، سیدعباس عراقچی، درباره هجدهمین نشست کمیسیون مشترک برجام که امروز از ساعت ۱۴:۳۰ به وقت محلی (۱۷:۰۰ به وقت تهران) در وین از سر گرفته شد، گفت: نشست عادی کمیسیون بود که هر سه‌ماه یک‌بار انجام می‌شود و مصادف شد با فرصتی که برای بازگشت به برجام توسط همه کشور‌ها شکل گرفته است. نشست اول ویدئو کنفرانسی برگزار شد و این نشست دوم بود. در مجموع جلسه سازنده‌ای بود و توافق کردیم دو گروه کاری تحریم‌ها و هسته‌ای تشکیل شود و این‌ها متشکل از کارشناسان همه کشور‌ها بجز آمریکاست. آمریکا در هیچ جلسه‌ای که ایران حضور داشته باشد، حضور ندارد و این سیاست قطعی ماست.

وی ادامه داد: وظیفه کارگروه‌ها این است که مجموعه اقداماتی که آمریکا باید انجام دهند تا رفع کامل تحریم‌ها در یک مرحله صورت گیرد را، مشخص کنند. فهرستی از اقدامات باید مشخص شود. در کمیسیون مشترک برجام هم پذیرفته شده است که بازگشت گام به گام پذیرفته نیست. احتیاجی به این سیاست نداریم و کار‌هایی که ایران و آمریکا باید انجام دهند برای بازگشت به برجام، روشن است. البته ایران مجموعه اقداماتش را بعد از این‌که آمریکا اقداماتش را انجام داد و راستی‌آزمایی کردیم، انجام می‌دهد.

عراقچی گفت: این مجموعه اقدامات که دوطرف در یک مرحله باید انجام دهند را، مشخص کنند و ما در کمیسیون مشترک ترتیب و توالی اقدامات و جزئیات مربوط به زمان‌بندی آن‌ها را تعیین کنیم.

وی ادامه داد: مذاکرات بین ما و ۱+۴ در قالب کمیسون مشترک است این‌که این موارد را چگونه به آمریکا منتقل کنند به آن‌ها مربوط است در وین یا هر جای دیگر.

معاون ظریف خاطرنشان کرد: حرکت گام به گام نداریم و معتقدیم در یک گام نهایی کار باید انجام شود. تنها گفتگو‌هایی که داریم، گفتگو‌های فنی و حقوقی است که دارد انجام می‌شود. ما فقط درباره این‌که بازگشت به برجام شامل چه چیز‌هایی باید باشد، گفت‌وگوی حرفه‌ای و حقوقی انجام می‌دهیم.

وی اظهار کرد: امیدواریم در روز‌های آینده گروه‌های کارشناسی به نتیجه برسند. ما روند کار در کارگروه‌ها را مرتب رصد می‌کنیم. قرار است صبح روز جمعه دوباره کمیسیون مشترک در سطح معاونان و مدیران سیاسی تشکیل شود و پیشرفت کار را ببینیم. مشکلات و موانع را ارزیابی کنیم. اگر ببینیم طرف‌های ما جدی نیستند کار را خاتمه می‌دهیم. عجله‌ای در این امر نداریم، ما زمانی مذاکرات را جلو می‌بریم که در راستای منافع ایران باشد.

عراقچی افزود: همه کشور‌ها جدیت خود را اعلام کردند و قصد خودشان را برای احیای مجدد برجام اعلام کردند و برداشت ما این است که این اراده وجود دارد.

وی گفت: من جلسات جداگانه‌ای با چین و روسیه در حاشیه مذاکرات داشتم. ما همواره رایزنی‌های مستمر با این کشور‌ها داشتیم و همکاری خوبی هم بین سه کشور است. همچنین با کشور‌های اروپایی هم رایزنی داشتیم و دوبار با آقای مورا مسائل را بررسی کردیم و هماهنگی‌ها را انجام دادیم.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->