عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آخرین اخبار از اردوی استقلال در جده| رعایت پروتکل‌های بهداشتی

  • کد خبر: ۶۳۹۷۶
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۸
آخرین اخبار از اردوی استقلال در جده| رعایت پروتکل‌های بهداشتی
برخلاف پیش بینی‌ها سعودی‌ها تا این لحظه در میزبانی برای استقلال سنگ تمام گذاشته اند و همه گونه امکانات دراختیار کاروان استقلال قرار دارد. پروتکل‌های بهداشتی نیز به طور مطلوب رعایت می‌شود ودغدغه‌ای وجود ندارد.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، مهران کاظمی، مدیررسانه‌ای باشگاه استقلال با مثبت ارزیابی کردن شرایط درون اردویی استقلال از وضعیت مناسب بازیکنان در فضای اردوی شهر جده عربستان پرده برداشت. کاظمی درخصوص اینکه میزبانی سعودی‌ها تا کنون چه طور بوده می‌گوید: «بازیکنان استقلال از لحاظ روحی وروانی شرایط بسیار خوبی دارند. مصدوم نداریم. درکمال آمادگی هستیم.» از مدیررسانه‌ای باشگاه استقلال درباره محل برگزاری تمرینات این تیم سوال کردیم که این پاسخ را داد: «محل تمرین ورزشگاه ملک عبدالله شهر جده است. این ورزشگاه زمین‌های تمرین مجزایی دارد که ما درآن تمرین می‌کنیم. البته اجازه تمرین در زمین اصلی را نداریم، اما طبق قوانین یک جلسه اجازه تمرین در ورزشگاه اصلی داده خواهد شد که آن هم به روز قبل از مسابقه اختصاص دارد تا با شرایط بازی در ورزشگاه آشنا شویم.»

مهم‌ترین سوالی که می‌شد از کاظمی پرسید درباره شرایط میزبانی است که مدیررسانه‌ای باشگاه استقلال این پاسخ را داد: «با شرایط میزبانی خوبی مواجه هستیم. امکانات خوب است. مشکلی نداشتیم. همه چیز تا به حال که خوب بوده و خدا را شکر که با شرایط مناسبی مواجه هستیم.»

اما آیا پروتکل‌های بهداشتی به خوبی رعایت می‌شود؟ کاظمی پاسخ این سوال را این گونه می‌دهد: «مشکل پروتکل بهداشتی وجود ندارد. همه چیز فراهم است. انشاء الله بهترین نتیجه ممکن را بگیریم و دست پر به ایران برگردیم.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->