جنگ قدرت بین مقامهای ارشد زن اروپایی پرواز پهپادهای مشکوک بر فراز پایگاه هوایی ناتو در بلژیک قطع دسترسی ۴۲ میلیون آمریکایی به برنامه کمک غذایی انهدام ۹۸ پهپاد اوکراینی بر فراز ۳ منطقه روسیه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) روسیه، استفاده افراطی آمریکا از زور در دریای کارائیب را محکوم کرد بحرین: ایران آمریکا باید مذاکرات را از سر بگیرند صدرالحسینی: یک میلیارد دلار طلا از سودان برای آمریکا خارج شده است استاندار خراسان رضوی: شهرداری مشهد در برگزاری جشنواره‌های باور و نشاط پیشگام است ۱۲ کشته و ده‌ها زخمی در پی ازدحام جمعیت در معبدی در جنوب هند (۱۰ آبان ۱۴۰۴) عراق کشتار شهروندان سودانی در الفاشر را محکوم کرد | درخواست مقتدی صدر برای کمک به ملت سودان شهادت ۲ نفر از بسیجیان بومی طرح امنیت در جاده خاش به زاهدان (۱۰ آبان ۱۴۰۴) مقام عربستانی: عادی سازی روابط با اسرائیل تا پایان سال عملا غیرممکن است لاریجانی با خانواده شهید سرلشگر ایزدی دیدار کرد عراقچی: تروریسم به هر شکل و در هر نقطه از جهان محکوم است تیراندازی ارتش اسرائیل به شهروندان سوری در قنیطره یک شهروند لبنانی در پی حمله اسرائیل به جنوب لبنان مجروح شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) پاسخ فضائلی به شایعه خرید هتل در مجارستان توسط فرزند رهبر انقلاب جولانی راهی آمریکا می‌شود مجارستان: حمایت از اوکراین، حمایت از جنگ است هیئتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد آغاز «طرح ب» اسرائیل برای کشتار در غزه تداوم مواضع مداخله جویانه فرستاده آمریکا در لبنان اقدام کلمبیا علیه عملیات‌های نظامی آمریکا در دریای کارائیب و اقیانوس آرام اسرائیل به دنبال ساخت ۲۰۰۶ واحد مسکونی غیرقانونی در بیت‌المقدس و کرانه باختری عمان خواستار ازسرگیری مذاکرات بین آمریکا و ایران شد اعلام آمادگی ترکیه برای میزبانی دور چهارم مذاکرات سران اوکراین و روسیه دادستان کل کشور: هدف اصلی جنگ تبلیغاتی دشمن، برهم زدن امنیت روانی جامعه است
سرخط خبرها

طالبان: خروج کامل نیروهای خارجی شرط ما برای انجام مذاکرات صلح است

  • کد خبر: ۶۴۰۴۷
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۶
طالبان: خروج کامل نیروهای خارجی شرط ما برای انجام مذاکرات صلح است
ساعاتی پس از اعلام دولت بایدن مبنی بر خروج ۳۵۰۰ نیروی آمریکایی از افغانستان تا ۱۱ سپتامبر، سخنگوی طالبان از امتناع این گروه به شرکت در مذاکرات صلح با دولت افغانستان خبر داد. پیش از این دولت ترامپ اول ماه مه را زمان خروج از افغانستان اعلام کرده بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دیلی بیست در این باره نوشت؛ نعیم وردک، سخنگوی بخش سیاسی طالبان گفت: تا خروج کامل نیروهای خارجی از سرزمین‌مان، امارت اسلامی(طالبان) در هیچ کنفرانسی که بخواهد درباره افغانستان تصمیم بگیرد حاضر نخواهد شد.

 

این تحریم ضربه دیگری بر تلاش‎‌های آمریکا در برقراری آتش بس و معاهده صلح میان این گروه شبه نظامی و دولت کابل در آستانه کنفرانس استانبول در ماه آوریل بود.

 

کریس کولندا، از نظامیان بازنشسته که شخصا با طالبان مذاکره می کند هشدار داده طالبان قبلا هم قول‌هایی از آمریکایی‌ها برای عقب نشینی شنیده و اکنون به مصالحه‌های دیگری برای پذیرش تعویق عقب نشینی تا تابستان نیاز دارد. اگر این چهار ماه، شش ماه و شش ماه، هشت ماه شود چه؟

 

یک وزیر سابق طالبان و از اعضای کنونی کمیسیون نظامی این گروه به دیلی بیست گفت که طالبان از آمریکا به دلیل عدم وفاداری به معاهده ۲۹ فوریه و تعیین تاریخ پایان آوریل ۲۰۲۱ برای خروج کامل از افغانستان ناامید شده است با طولانی شدن حضور آمریکا در افغانستان آمریکا اعتماد طالبان را خدشه دار کرد. طالبان از جنگ خسته نیست آمریکا باید افغانستان را به افغان‌ها واگذار کند.

 

آنتونی بلینکن، و لوید آستین، وزیران خارجه و دفاع بایدن امروز در بروکسل متحدان ناتو را در جریان طرح های آمریکا برای عقب‌نشینی از افغانستان قرار می‌دهند.

 

با این حال به نظر می‌رسد گروه طالبان حملات خود علیه غیرنظامیان و نیروهای ارتش را تشدید کردند.

 

در یک ماه گذشته ۶۰غیرنظامی توسط طالبان کشته شده‌اند

طارق آرین، سخنگوی وزارت کشور افغانستان روز سه‌شنبه با انتشار رشته توئیتی اعلام کرد که شمار غیرنظامیان جانباخته طی حدود یک ماه گذشته در اثر تشدید خشونت‌ها توسط گروه طالبان به ۶۰ نفر رسیده و در همین مدت ۱۶۳ تَن نیز زخمی شده‌اند.

 

به نوشته آرین تلفات غیرنظامیان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته و این تاییدی است بر ادامه روند آسیب‌رساندن گروه طالبان به زیر ساخت‌های عمومی و غیرنظامیان با وجود متعهد بودن این گروه به حفظ آتش‌بس در مقابل نیروهای خارجی.

 

در همین حال، مقام‌های دولت افغانستان در پیام‌های خود به مناسبت آغاز ماه رمضان از گروه طالبان خواسته‌اند تا به احترام این ماه مذهبی با پیشنهاد برقراری آتش‌بس موافقت کند. درخواستی که نه تنها هنوز با پاسخ مثبت این گروه مواجه نشده بلکه در عمل نیز این گروه حملات تازه‌ای را علیه نیروهای دولتی انجام داده است.

 

دور تازه گفتگوهای صلح افغانستان قرار است روز ۲۷ فروردین در استانبول برگزار شود؛ نشستی که ابتکار تازه دولت جو بایدن در چارچوب طرح جدید صلح در افغانستان به شمار می‌رود.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->