چگونه کودک را برای رفتن به مدرسه مشتاق کنیم؟ رونمایی از نخستین ربات وکیل ایران نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس: کاهش موالید ناشی از کاهش جمعیت زنان دارای سن باروری است آزمون استخدامی وزارت بهداشت ۲۷ شهریورماه | استخدام ۲۷۰۰۰ نفر الزام سیاست‌گذاری دقیق برای کاشت یک میلیارد درخت آشنایی با انواع خرما، خواص، شیوه نگهداری و نکات مرتبط با خرید | جادوی سلامتی در نخلستان راه‌های افزایش «زباله‌نریزی» در شهر محکومیت ۱۸ میلیاردی قاچاقچیان سوخت در خراسان رضوی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر بازنگری محتواهای درسی ۳۳ هزار و ۵۴۳ کلاس درس خراسان رضوی استانداردسازی شده است کشف ۶۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در دریای عمان کشف ۸۳ گوشی مسروقه در مشهد | باند قاچاق به افغانستان متلاشی شد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) قلب نوجوان مرگ مغزی اهل تربت‌حیدریه در سینه‌ای دیگر تپیدن گرفت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی تا چهارشنبه (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) سفر افراد زیر ۱۸ سال به این جزایر، بدون رضایت والدین، ممنوع شد چشم‌انداز تاریک باران پاییزی در خراسان رضوی | ذخایر آبی سد‌های مشهد تنها ۵ درصد! چالش‌های دفاتر خدمات مسافربری خراسان رضوی | رقابت سنگین دفاتر استان با پلتفرم‌های آنلاین تدبیر جدید سازمان محیط زیست برای حفاظت از گونه‌های درمعرض‌خطر | تجهیز مرال‌های مازندران به ردیاب‌های ویژه پشه آئدس دوباره خبرساز شد! نظارت بر نحوه فعالیت مدارس تا پایان سال تحصیلی ادامه دارد | ممانعت شدید از فعالیت مدارس بدون مجوز اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) پرواز‌های مستقیم کیش - اردبیل از دهه دوم مهر ۱۴۰۴ برقرار خواهد شد نابودی حدود ۱۰ هزار تن مواد مخرب لایه اوزون در کشور جزئیات بیمه‌پردازی معلمان مدارس غیردولتی | کارکرد مشمولان چطور محاسبه می‌شود؟ آیا ناترازی‌های برق در فصل‌های سرد سال ۱۴۰۴ تمام می‌شود؟ هیچ گونه تغییری در پرداخت و میزان حقوق و مزایای جانبی بازنشستگان تأمین اجتماعی در دستور کار نیست پوشش بیمه‌ای بیش از ۲۸۰ هزار نفر از فرهنگیان در قالب تفاهم‌نامه تأمین‌اجتماعی با مدارس غیردولتی   فرمانده مرزبانی انتظامی کشور خبر داد: کشف ۱۱ تن مواد مخدر و دستگیری ۲۵۳ قاچاقچی در ۶ ماهه نخست سال آغاز طرح ویژه حمایت آموزشی از کودکان خانواده‌های زن‌سرپرست در خراسان رضوی
سرخط خبرها

ماجرای توهین به جانباز قطع نخاع بابلسری از سوی مامور پلیس + فیلم و عکس

  • کد خبر: ۶۴۰۸۸
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۰
  • ۳
ماجرای توهین به جانباز قطع نخاع بابلسری از سوی مامور پلیس + فیلم و عکس
عصر روز دوشنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ فیلمی در فضای مجازی پخش شد که نشان می‌دهد یک جانباز نخاعی در شهر بابلسر در تلاش برای ایجاد پل جهت تردد ویلچرش از داخل خیابان به پیاده رو است که با مداخله یک مامور انتظامی و یک سرباز مواجه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، فرماندار بابلسر با اشاره به اینکه "اقدام مامور خاطی در برخورد با جانباز قطع نخاع بابلسری، خاطر هم مردم و جانبازان استان و کشور را مکدر کرده است" گفت: پرونده قضایی مامور خاطی در حادثه بابلسر تشکیل شد.

 

صبح روز دوشنبه بیست‌وسوم فروردین‌ماه امسال بود که یک جانباز نخاعی دفاع مقدس بابلسر که به گفته خودش برای سهولت در عبور از شهرداری بابلسر تقاضا می‌کند تا از پیاده رو یک راهی را برای ویلچر او درست کنند، اما چند ماه این امر به تاخیر می‌افتد، خود دست به کار می‌شود که اقدام او مورد مخالفت همسایه‌اش قرار می‌گیرد و طی تماس با پلیس ۱۱۰ مامور انتظامی در محل حادثه حضور پیدا می‌کند و برخورد نامناسبی با جانباز نخاعی شکل می‌گیرد.

ساعتی بعد عده‌ای از جانبازان و ایثارگران با انتشار فیلم در فضای مجازی از مسئولان ارشد کشوری و لشکری و فرماندهان نظامی و انتظامی و نمایندگان مجلس خواستار بررسی فوری موضوع و احقاق حق این جانباز می‌شوند.

ساعتی نگذشت که اظهار نظرهای مختلف از مدیران شهری، استانی و کشوری در شبکه‌های مختلف بارگذاری و انتشار یافت و هریک با انتشار پیام یا حضور در منزل جانباز نخاعی مخالفت خود را با اتفاق پیش آمده ابراز و از برخورد صورت گرفته عذرخواهی کردند.

اسماعیل حسن‌زاده، فرماندار بابلسر نیز با همراهی امام جمعه و اعضای شورای تامین در منزل این جانباز نخاعی حضور پیدا می‌کند و با بیان مطالبی ضمن ابراز ناراحتی از شرایط ایجاد شده، از اهتمام دستگاه‌های مختلف برای پیگیری موضوع خبر داد.

فرماندار بابلسر گفت: با توجه به اتفاقی که روز گذشته برای جانباز عزیزمان رخ داد متاسفانه مامور نیروی انتظامی برخورد نامناسبی با این جانباز داشت که به همراه امام جمعه و اعضای شورای تامین برای دلجویی خدمت رسیدیم.

حسن زاده افزود: برخورد نامناسب این مامور موجب جریحه‌دارشدن افکار عمومی، جانبازان و ایثارگران شد که  پیام دلجویی استاندار مازندران را به این جانباز و خانواده ایشان ابلاغ کردیم و اعلام کنیم‌ همه ما از این رفتار متاثر شدیم.

وی گفت: با پیگیری از طریق مراجع قضایی و ذیصلاح پرونده این‌مامور خاطی تشکیل شد و در حال رسیدگی است البته رفتار یک فرد  نباید به کل مجموعه خدوم نیروی انتظامی  که برای حفظ امنیت و آرامش ملت ایران و دفاع از کیان مملکت تلاش می کنند،  نسبت داده شود.

حجت الاسلام اسماعیل قلی‌پور امام‌جمعه بابلسر نیز اظهار داشت: این اتفاق تلخ موجب ناراحتی همه انسان‌های باشرافت و با غیرتی شد که می‌دانند امنیت آسایش و آرامش امروز را مدیون خون پاک شهدا و جانبازی این جانبازان سرافراز هستیم که وظیفه همه ما بوده تا خطاکار را به خطایش توجه کنیم و از فردی که آسیب دید دلجویی کنیم‌.

وی افزود: جانبازان میراث انقلاب ما هستند و ما باید میراث دار باشیم از ‌این‌ جانباز ، خانواده وی و  مردم که نگران شدند عذرخواهی می‌کنیم امیدواریم خداوند توفیق عملی که موجب رضایت خود و اولیا خداوند می شود را به همه ما مرحمت بفرماید.

جانباز هانی آقاجانی نیز با بیان اینکه کارکنان نیروی انتظامی مایه مباهات نظام و مردم هستند، گفت: هر چند این اتفاق و اتفاق‌های مشابهی در برخی از ادارات به وضوح دیده می‌شود اما مسبب اصلی این اتفاق دستگاه‌های مرتبطی هستند که در این امر کوتاهی می‌کنند و باید پاسخگو باشند.

آقاجانی ضمن تقدیر از حمایت فرمانده انتظامی استان مازندران و همه دلسوزان نظام، بر اساس رافت اسلامی از مامور نیروی انتظامی اعلام رضایت کرد.

 

ویدئو | فرمانده ناجا از جانباز بابلسر دلجویی کرد

تعداد بازدید : 640

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
سلیمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۷
0
1
کدام انسان وطن پرست وجود دارد که به جانباز عزیز ی که عمری به استقلال وتمامی ارضی کشور جان ارجمند خویش را نثار کرده این جوری جسارت کنه حتی اگر هم مقصر باشه قوه شریف قضاییه باید اشد مجازات را با خاطی انجام واخراج او از نیروی محترم انتظامی حداقل اقداماتی است که باید صورت پذیرد
محمد
United States of America
۱۷:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۷
0
0
حداقل ماچش نمیکردن کرونای اخه
حجت
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
1
0
انسان جایزالخطاست،حالایه پلیس یه اشتباهی کرده اونم ازفرماندش دستورگرفته کل رسانه هارفتن سمت ناجا ولی این همه شهیدمیده ناجاانگارنه انگارواقعاناجامظلومه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->