سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه
سرخط خبرها

ماجرای توهین به جانباز قطع نخاع بابلسری از سوی مامور پلیس + فیلم و عکس

  • کد خبر: ۶۴۰۸۸
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۰
  • ۳
ماجرای توهین به جانباز قطع نخاع بابلسری از سوی مامور پلیس + فیلم و عکس
عصر روز دوشنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ فیلمی در فضای مجازی پخش شد که نشان می‌دهد یک جانباز نخاعی در شهر بابلسر در تلاش برای ایجاد پل جهت تردد ویلچرش از داخل خیابان به پیاده رو است که با مداخله یک مامور انتظامی و یک سرباز مواجه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، فرماندار بابلسر با اشاره به اینکه "اقدام مامور خاطی در برخورد با جانباز قطع نخاع بابلسری، خاطر هم مردم و جانبازان استان و کشور را مکدر کرده است" گفت: پرونده قضایی مامور خاطی در حادثه بابلسر تشکیل شد.

 

صبح روز دوشنبه بیست‌وسوم فروردین‌ماه امسال بود که یک جانباز نخاعی دفاع مقدس بابلسر که به گفته خودش برای سهولت در عبور از شهرداری بابلسر تقاضا می‌کند تا از پیاده رو یک راهی را برای ویلچر او درست کنند، اما چند ماه این امر به تاخیر می‌افتد، خود دست به کار می‌شود که اقدام او مورد مخالفت همسایه‌اش قرار می‌گیرد و طی تماس با پلیس ۱۱۰ مامور انتظامی در محل حادثه حضور پیدا می‌کند و برخورد نامناسبی با جانباز نخاعی شکل می‌گیرد.

ساعتی بعد عده‌ای از جانبازان و ایثارگران با انتشار فیلم در فضای مجازی از مسئولان ارشد کشوری و لشکری و فرماندهان نظامی و انتظامی و نمایندگان مجلس خواستار بررسی فوری موضوع و احقاق حق این جانباز می‌شوند.

ساعتی نگذشت که اظهار نظرهای مختلف از مدیران شهری، استانی و کشوری در شبکه‌های مختلف بارگذاری و انتشار یافت و هریک با انتشار پیام یا حضور در منزل جانباز نخاعی مخالفت خود را با اتفاق پیش آمده ابراز و از برخورد صورت گرفته عذرخواهی کردند.

اسماعیل حسن‌زاده، فرماندار بابلسر نیز با همراهی امام جمعه و اعضای شورای تامین در منزل این جانباز نخاعی حضور پیدا می‌کند و با بیان مطالبی ضمن ابراز ناراحتی از شرایط ایجاد شده، از اهتمام دستگاه‌های مختلف برای پیگیری موضوع خبر داد.

فرماندار بابلسر گفت: با توجه به اتفاقی که روز گذشته برای جانباز عزیزمان رخ داد متاسفانه مامور نیروی انتظامی برخورد نامناسبی با این جانباز داشت که به همراه امام جمعه و اعضای شورای تامین برای دلجویی خدمت رسیدیم.

حسن زاده افزود: برخورد نامناسب این مامور موجب جریحه‌دارشدن افکار عمومی، جانبازان و ایثارگران شد که  پیام دلجویی استاندار مازندران را به این جانباز و خانواده ایشان ابلاغ کردیم و اعلام کنیم‌ همه ما از این رفتار متاثر شدیم.

وی گفت: با پیگیری از طریق مراجع قضایی و ذیصلاح پرونده این‌مامور خاطی تشکیل شد و در حال رسیدگی است البته رفتار یک فرد  نباید به کل مجموعه خدوم نیروی انتظامی  که برای حفظ امنیت و آرامش ملت ایران و دفاع از کیان مملکت تلاش می کنند،  نسبت داده شود.

حجت الاسلام اسماعیل قلی‌پور امام‌جمعه بابلسر نیز اظهار داشت: این اتفاق تلخ موجب ناراحتی همه انسان‌های باشرافت و با غیرتی شد که می‌دانند امنیت آسایش و آرامش امروز را مدیون خون پاک شهدا و جانبازی این جانبازان سرافراز هستیم که وظیفه همه ما بوده تا خطاکار را به خطایش توجه کنیم و از فردی که آسیب دید دلجویی کنیم‌.

وی افزود: جانبازان میراث انقلاب ما هستند و ما باید میراث دار باشیم از ‌این‌ جانباز ، خانواده وی و  مردم که نگران شدند عذرخواهی می‌کنیم امیدواریم خداوند توفیق عملی که موجب رضایت خود و اولیا خداوند می شود را به همه ما مرحمت بفرماید.

جانباز هانی آقاجانی نیز با بیان اینکه کارکنان نیروی انتظامی مایه مباهات نظام و مردم هستند، گفت: هر چند این اتفاق و اتفاق‌های مشابهی در برخی از ادارات به وضوح دیده می‌شود اما مسبب اصلی این اتفاق دستگاه‌های مرتبطی هستند که در این امر کوتاهی می‌کنند و باید پاسخگو باشند.

آقاجانی ضمن تقدیر از حمایت فرمانده انتظامی استان مازندران و همه دلسوزان نظام، بر اساس رافت اسلامی از مامور نیروی انتظامی اعلام رضایت کرد.

 

ویدئو | فرمانده ناجا از جانباز بابلسر دلجویی کرد

تعداد بازدید : 640

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
سلیمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۷
0
1
کدام انسان وطن پرست وجود دارد که به جانباز عزیز ی که عمری به استقلال وتمامی ارضی کشور جان ارجمند خویش را نثار کرده این جوری جسارت کنه حتی اگر هم مقصر باشه قوه شریف قضاییه باید اشد مجازات را با خاطی انجام واخراج او از نیروی محترم انتظامی حداقل اقداماتی است که باید صورت پذیرد
محمد
United States of America
۱۷:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۷
0
0
حداقل ماچش نمیکردن کرونای اخه
حجت
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
1
0
انسان جایزالخطاست،حالایه پلیس یه اشتباهی کرده اونم ازفرماندش دستورگرفته کل رسانه هارفتن سمت ناجا ولی این همه شهیدمیده ناجاانگارنه انگارواقعاناجامظلومه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->