اقدامات روزمره برای کمک به کودک چاق خطرات جدی هوش مصنوعی برای کاهش وزن نخبه‌ها لوکوموتیو‌های قطار آموزش ایران اجرای «مکمل‌یاری» در مدارس با آغاز سال تحصیلی مصرف نمک به اندازه باشد، اما دریایی نباشد! هشدار وزارت بهداشت درباره بیماری‌های شایع تنفسی در فصل پاییز اعلام برنامه کاری ادارات و زمان بازگشایی مدارس در شهریور ماه وزیر بهداشت: جوانی جمعیت نیازمند عزم ملی و برنامه علمی است افشای یک پرونده اخاذی؛ دختر جوان در دام تهدید انتشار فیلم خصوصی! دستگیری ۵ نیروی پیمانی شرکت برق مشهد| کشف راز سرقت از پست برق با یک دستکش جامانده! شکار غیرمجاز سه گونه ارزشمند در تربت‌حیدریه| شکارچی به دام افتاد افشای فساد دارویی؛ سکوت مسئولان در قبال جعل نسخه‌های پزشکی برای یک داروی کمیاب درگیری ماموران شهرداری با فروشندگان در قزوین؛ متهمان احضار و تفهیم اتهام شدند هشدار قانونی برای انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی؛ از جریمه‌های میلیونی تا زندان جاده کندوان یکطرفه شد + جزئیات (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) یوزپلنگ ایران، به احتمال زیاد قدرت زادآوری را از دست داده است آزمایش ژنتیک چیست و چرا باید انجام دهیم؟ تولیت آستان قدس رضوی: موفقیت‌های علمی جوانان ایرانی، مایه افتخار ملت و خاری بر چشم دشمنان است آیا کاشت مو دائمی است یا احتمال ریزش مجدد وجود دارد؟ آغاز انتخاب رشته کنکور از فردا (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۰ شهریور ۱۴۰۴) | مشهد آخر هفته گرم می‌شود چند بار در هفته حمام کنیم تا دچار ریزش مو نشویم؟ هدایت بیماران به داروخانه خاص تخلف قانونی است زنگ خطر «سرخک» در شمال کشور واکسن آنفلوانزا برای بیماران خاص رایگان است وضعیت وخیم سد‌های مهم کشور | آب ۱۳ سد کمتر از ۱۰ درصد! زلزله شهداد کرمان را لرزاند (۹ شهریور ۱۴۰۴) افشاگری مدیرعامل تأمین اجتماعی: گروهی ناحق امتیاز گرفتند و حالا صدایشان بلند شده!| بازنشستگی پیش از موعد؛ ظلم به بیمه‌پردازان یا حق بازنشستگان؟ کودک گمشده تهرانی با تلاش پلیس سبزوار پیدا شد (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ماجرای فوت دو نفر از کادر درمان سبزوار پس از تزریق واکسن کرونا

  • کد خبر: ۶۴۰۹۴
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۰
  • ۱
ماجرای فوت دو نفر از کادر درمان سبزوار پس از تزریق واکسن کرونا
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در خصوص علت فوت دو نفر از کادر درمان سبزوار پس از تزریق واکسن کرونا توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد باقرزاده امروز چهارشنبه (۲۵ فروردین ۱۴۰۰) افزود: یکی از متوفیان بر اثر پارگی آئورت، جان خود را از دست داده است و دیگری نیز شب گذشته در محیطی خارج از بیمارستان فوت کرده است.

وی با بیان این که تاکنون فوت و یا مرگ مشکوک ناشی از تزریق واکسن کرونا در بین کادر بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار رخ نداده است تصریح کرد: حدود ۹۰ درصد از پرسنل فعال در بخش کرونای دانشگاه علوم پزشکی سبزوار واکسن کرونا را تزریق کرده اند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: تاکنون عوارض خاصی بعد از تزریق واکسن کرونا در بین افراد دریافت کننده در زیر مجموعه این دانشگاه مشاهده نشده است.

باقرزاده افزود: واکسیناسیون کرونا برای سایر افراد جامعه و گروه‌های پرخطر نیز بر اساس دستورالعمل‌های وزارت بهداشت مرحله به مرحله انجام خواهد شد.

مرکز آموزشی، درمانی واسعی در سبزوار به طور ویژه برای پذیرش بیماران مشکوک به ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در نظر گرفته شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۹
0
0
خب شاید عوارض واکسن بوده البته اگر قبلا کرونا نگرفته و داروهای پرضرر به آن ها نداده باشید در ضمن آئورت مال قلب است. از عوارض واکسن های ژنتیکی اختلال در کار قلب است.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->