بودجه ۲۰۰ میلیارد تومانی برای پرداخت بدهی سرخابی‌ها

  • کد خبر: ۶۴۲۷۳
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۰:۱۸
بودجه ۲۰۰ میلیارد تومانی برای پرداخت بدهی سرخابی‌ها
مطابق حکم کمیسیون تلفیق، سازمان برنامه و بودجه و وزارت اقتصاد موظف است در سال ۱۴۰۰ برای هر یک از باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس، مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان از منابع حاصل از واگذاری دو باشگاه، به حساب خاصی از وزارت ورزش و جوانان برای رفع بدهی آن‌ها پرداخت کند.
به گزارش شهرآرانیوز، رئیس کمیته فوتبال مجلس شورای اسلامی از اختصاص مجموع ۲۰۰ میلیارد تومان به پرداخت بدهی‌های سرخابی‌های پایتخت خبر داد.
 
 رحیم زارع درباره کمک مجلس شورای اسلامی به سرخابی‌های پایتخت اظهار داشت: این دو باشگاه شرکت دولتی هستند و دوست داشتیم از طریق بودجه به آن‌ها کمک کنیم. این امر از بودجه عمومی میسر نشد، اما مطابق حکم کمیسیون تلفیق، سازمان برنامه و بودجه و وزارت اقتصاد موظف است در سال ۱۴۰۰ برای هر یک از باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس، مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان از منابع حاصل از واگذاری دو باشگاه، به حساب خاصی از وزارت ورزش و جوانان برای رفع بدهی آن‌ها پرداخت کند.

وی ادامه داد: سال گذشته برای کسر مالیات دو باشگاه رایزنی کردیم که این موضوع، امسال هم در دستور کارماست.
 
منبع: انتخاب
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.