توافق استقلال با دو ستاره جوان پرسپولیس به دنبال تمدید با ستاره جوان نتیجه بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی(۲۰ خرداد ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| مشت امیر به سمت مخالفان ویدیو| خلاصه بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی(۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو| سخنرانی گواردیولا در حمایت از مردم غزه در دانشگاه منچستر انگلیس اعتراض استقلال به برگزاری دیدار سوپر جام پیش از آغاز لیگ برتر پرسپولیس: به بیفوما پول دادیم هشدار جباری به مدیران استقلال درباره شروع تمرینات پخش زنده بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تعلیق سرپرست، سرمربی و مسئول حراست تیم ملی دوومیدانی برگزاری مسابقات جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان با حضور ۱۱۰ تنیسور برتر ایران در مشهد + فیلم پیشنهاد ۱۳۰ میلیاردی آقاسی به استقلال تعویق شروع لیگ برتر فوتسال باشگاه استقلال: ورشکسته نیستیم مجیدی در امارات ماندنی شد کمالوند از جنوب به شمال رفت تاریخ و محل بازی پلی آف سپاهان و الدحیل اعلام شد لیست مازاد استقلال مشخص شد قرارداد بیفوما ثبت نشد! وحید امیری دفاع چپ می‌شود تأیید حضور نمایندگان ایران در مسابقات آسیایی با چراغ سبز AFC
سرخط خبرها

درخشش بسکتبالیست مشهدی در لیگ برتر بسکتبال| حسین‌زاده و مهرام در فینال

  • کد خبر: ۶۴۳۰۱
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۰
درخشش بسکتبالیست مشهدی در لیگ برتر بسکتبال| حسین‌زاده و مهرام در فینال
تیم بسکتبال مهرام تهران با درخشش ستاره مشهدی خود توانست در پایان ماراتن پنج‌گانه نبرد با نفت‌آبادان به فینال لیگ برتر برسد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ تیم بسکتبال مهرام تهران با درخشش ستاره مشهدی خود توانست در پایان ماراتن پنج‌گانه نبرد با نفت‌آبادان به فینال لیگ برتر برسد. حامد حسین‌زاده، ملی‌پوش مشهدی مهرام، که سال‌هاست پیراهن تیم‌ملی را به تن می‌کند و از بازیکنان باتجربه این تیم در این فصل رقابت‌ها به حساب می‌آید، در بازی پنجم تیمش برابر نفت‌آبادان در مرحله نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال، در حدواندازه یک ستاره ظاهر شد. حسین‌زاده در وضعیتی که تیمش در کوارتر چهارم و در فاصله فقط ۲ دقیقه به پایان بازی از حریف جنوبی ۵ امتیاز عقب بود، با پرتاب‌های دقیق و بی‌نقصش امان آبادانی‌ها را برید تا درنهایت مهرام با ۲ امتیاز برتری از حریف ببرد و راهی فینال شود.
 
تیم‌های بسکتبال مهرام تهران و نفت‌آبادان در ۴ بازی گذشته هرکدام ۲ پیروزی به‌دست آورده بودند و فینال نهایی مرحله نیمه‌نهایی برای آن‌ها بازی سختی بود که درنهایت با برتری ۸۵ بر ۸۳ تهرانی‌های باتجربه‌تر به پایان رسید. حامد حسین‌زاده، صمد نیکخواه بهرامی و مهدی کامرانی ازجمله بازیکنان باتجربه مهرام بودند که در دقایق پایانی به کار این تیم آمدند. البته اخراج نیکخواه بهرامی از بازی در فاصله ۵ دقیقه مانده به پایان بازی، امید مهرامی‌ها را ناامید کرده بود، اما کامرانی و حسین‌زاده با درخشش خیره‌کننده خودشان مهرام را به بازی برگرداندند. مهرام و حامد حسین‌زاده در بازی فینال باید با شهرداری گرگان روبه‌رو شوند، تیمی که روزبه ارغوان و ابراهیم بوستانی، ۲ بازیکن مشهدی، را در اختیار دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->