تأکید وزیر آموزش و پرورش بر تجهیز مدارس به فناوری‌های نوین دستیابی ایران به فناوری کشت سلولی گیاهی برای تولید ترکیبات ضد سرطان آغاز عرضه بدون محدودیت شیرخشک در داروخانه‌های سراسر کشور دستاورد‌های کمیته امداد در ۴۶ سال خدمت باقی‌مانده پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی در روزهای پیش‌ رو واریز می‌شود سرگذشت پسری معتاد که به‌همراه برادرانش، تمام شهرت و اعتبار پدر را نابود کرد دستگیری چند سارق و مال‌خر توسط پلیس مشهد | زندگی لاکچری زالو‌های شهری خودروی شوتی با ۴۴ میلیون تومان خلافی، در بوشهر توقیف شد ایران، برترین کشور منطقه در اهدای داوطلبانه خون ۱۸ مرگ ناشی از هاری از ابتدای سال تاکنون (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) | آمار قابل تأمل حیوان گزیدگی در ایران کاهش دردهای عضلانی با «زردچوبه» پدیده‌ای جدید بنام «بازنشستگان جوان» در مشاغل سخت و زیان‌آور | ۱۵ سال اختلاف بین بازنشسته عادی و بازنشسته پیش از موعد مهم‌ترین علامت ابتلا به آلزایمر چیست؟ خطرات پنهان هوای آلوده برای مادران باردار و نوزادان بدون مشورت پزشک حجامت انجام ندهید مبلغ عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات برخی از مدارس آموزش و پرورش ناحیه هفت مشهد فردا (دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد واکنش اورژانس به ماجرای تجاوز به یک زن در آمبولانس جان باختن ۸ نفر در تصادف مرگبار اتوبان غدیر (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش
سرخط خبرها

سوء استفاده و تخلف یکی از مراکز سالمندان اسفراین در تزریق واکسن کرونا

  • کد خبر: ۶۴۶۶۶
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۰
سوء استفاده و تخلف یکی از مراکز سالمندان اسفراین در تزریق واکسن کرونا
موسس یک مرکز سالمندان در اسفراین بر خلاف اولویت بندی سند ملی واکسیناسیون کرونا، سه نفر از اعضای خانواده اش که ارتباط زیادی با سالمندان این مرکز نداشتند را در فهرست تزریق قرار داد و آن‌ها نیز از واکسن ویژه مراکز نگهداری سالمندان استفاده کردند.
به گزارش شهرآرانیوز، فرماندار شهرستان اسفراین گفت: تخلف یک مرکز سالمندان در این شهرستان در تزریق واکسن کرونا به تعدادی از اعضای خانواده اش که ارتباط مستقیم با سالمندان نداشتند، در دست بررسی قرار گرفت.

مهدی کرامتی افزود: موسس این مرکز بر خلاف اولویت بندی سند ملی واکسیناسیون کرونا، سه نفر از اعضای خانواده اش که ارتباط زیادی با سالمندان این مرکز نداشتند را در فهرست تزریق قرار دارد و آن‌ها نیز از واکسن ویژه مراکز نگهداری سالمندان استفاده کردند.

وی اضافه کرد: اگرچه خانواد مدیر موسس مرکز نگهداری سالمندان شهرستان اسفراین از لحاظ بیمه‌ای جزء کارکنان این مرکز محسوب می‌شوند، ولی مواجهه مستقیم با سالمندان نداشته و کار‌های فرعی شامل خرید مایحتاج مرکز را انجام می‌دهند.

رییس ستاد مقابله با کرونا شهرستان اسفراین اظهارداشت: از نظر ما اقدام این مرکز سوء استفاده از سند واکسیناسیون کروناست وتخلف احتمالی کلیه عوامل مرتبط در حال رسیدگی است که پس از قطعیت با تمام متخلفان احتمالی در این ارتباط نیز برخورد می‌شود.

فرماندار شهرستان اسفراین گفت: بر اساس سند واکسیناسیون کرونا برای مراکز نگهداری سالمندان از گروه‌های در اولویت دریافت واکسن هستند که علاوه بر سالمندان، پرسنل تمام وقت شاغل این‌مراکز نیز می‌توانند واکسن را دریافت کنندو بر همین اساس تعداد ۲۹ سالمند و پرسنل تمام وقت این مرکز واکسن را دریافت کرده اند.

کرامتی اظهارداشت: پرونده تخلف این مرکز سالمندان در اسفراین از طریق مراجع مرتبط درحال پیگیری است.

به گفته وی اداره بهزیستی، معاونت بهداشت دانشکده علوم‌پزشکی و کلیه کسانی در این تخلف قصوری داشتند، برخورد خواهد شد.

فرماندار شهرستان اسفراین این را هم گفت که پرونده این تخلف مشابه آنچه که در آبادان و در تزریق واکسن به پاکبانان رخ داده نیست، ولی تخلف احتمالی مرکز نگهداری سالمندان اسفراین وجود دارد که نیاز به رسیدگی در مراجع قانونی و برخورد با متخلفان احتمالی دارد.

چند روز گذشته اخباری در شبکه مجازی مبنی بر سوء استفاده یکی از مراکز نگهداری سالمندان شهرستان اسفراین در جنوب بجنورد مرکز استان خراسان شمالی از سند واکسیناسیون منتشر شد و در آن این مرکز نگهداری سالمندان متهم به سوء استفاده از سند تزریق واکسن به سه نفر از اعضای غیر مرتبط خانواده اش شد و از مراجع قضایی و دانشکده علوم پزشکی شهرستان خواسته شد تا با این تخلف برخورد شود.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->