مطالبات گندم‌کاران تسویه شد اعلام زمان دقیق واریز و مبلغ یارانه نقدی مهرماه ۱۴۰۴ جزئیات جدید از عدم بازگشت ۹۵ میلیارد دلار ارز صادراتی یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

 ریزش قیمت خودرو‌های وارداتی همچنان ادامه دارد | سورنتو ۲۰۰ میلیون تومان ارزان شد

  • کد خبر: ۶۴۸۰۱
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۶
 ریزش قیمت خودرو‌های وارداتی همچنان ادامه دارد | سورنتو ۲۰۰ میلیون تومان ارزان شد
بررسی‌های میدانی صورت گرفته حاکی از آن است که روند قیمت خودرو‌های وارداتی از ابتدای فروردین ماه تاکنون ریزشی بوده است به طوری که خودرو کیا سورنتو در این مدت ۲۰۰ میلیون تومان ارزان شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو‌های وارداتی همسو با ریزش نرخ‌ها در بازار‌های موازی طلا، سکه و ارز در فروردین ماه رقم خورده است؛ در فروردین بهای دلار ۵/ ۳ درصد و قیمت سکه ۵/ ۸ درصد کاهش داشته است.

ریزش قیمت خودرو‌های وارداتی در فروردین ماه باعث شده است که خودرو رنو کولیوس در این مدت ۵۰ میلیون تومان ارزان شود و از ۲ میلیارد و صد میلیون تومان امروز به قیمت ۲ میلیارد و ۵۰ میلیون تومان برسد و همچنین خودرو رنو تالیسمان نیز در این مدت ۳۰ میلیون تومان ارزان شده است و این خودرو در حال حاضر ۱ میلیارد و ۶۳۰ میلیون تومان قیمت دارد و در میان خودرو‌های کیا نیز این ریزش قیمت‌ها مشهود است به طوری که کیا اپتیما در این مدت ۱۵۰ میلیون تومان ارزان شده است و این خودرو در حال حاضر ۱ میلیارد و ۵۸۰ میلیون تومان قیمت خورده است و کیا سورنتو نیز در این مدت ۲۰۰ میلیون تومان ارزان شده است و این خودرو از ۳ میلیارد تومان در ابتدای فروردین ماه امروز به قیمت ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان رسیده است.

خودرو میتسوبیشی asx نیز در فردین ماه ۵۰ میلیون تومان ارزان شده است و از یک میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان به یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان رسیده است و در میان خودرو‌های هیوندای، اما ریزش قیمت‌ها با درصد کمتری رخدداده است به طوری که هیوندای النترا از ابتدای فروردین ماه تاکنون ۲۰ میلیون تومان ارزان شده است و این خودرو در حال حاضر یک میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

قیمت روز خودرو‌های وارداتی در جدول زیر آمده است:

 ریزش قیمت خودرو‌های وارداتی همچنان ادامه دارد | قیمت سورنتو ۲۰۰ میلیون تومان ارزان شد

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->