واکنش یمن به نتایج نشست دوحه: ناامید کننده بود واکنش وزارت امور خارجه به بیانیه آمریکا درباره ناآرامی‌های شهریور ۱۴۰۱ در ایران تشریح حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به اسرائیل (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) بازداشت شبکه جاسوسی مرتبط با رژیم صهیونیستی در ارومیه (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو راهی آمریکا می‌شود (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) افزایش ۳۰ درصدی مراجعه به نهادهای خیریه برای تامین داروهای روانپزشکی در اسرائیل گوترش: می‌توان از بازگشت تحریم‌ها علیه ایران جلوگیری کرد ۱۰۶ فلسطینی دیگر در حملات ارتش صهیونیستی به غزه به شهادت رسیدند (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) یمن: در کمتر از ۳ ساعت به تجاوز رژیم صهیونیستی پاسخ قدرتمندانه دادیم واکنش حماس به ادعای اسرائیل درباره استفاده نظامی از برج‌های مسکونی غزه قالیباف قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران را تبریک گفت پوتین از اجرای مرحله اصلی زاپاد ۲۰۲۵ بازدید کرد  پیام رهبر انقلاب درپی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران: از تلاش اعجاب‌انگیزتان تشکّر می‌کنم گوترش: هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل با حضور سران ۱۵۰ کشور و دولت برگزار می‌شود ایرلند: اسرائیل باید درباره نسل‌کشی در غزه پاسخگو باشد حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی| پاسخ سریع یمن به بمباران الحدیده توسط اسرائیل + فیلم (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) پاپ لئو درباره وضعیت مردم غزه ابراز نگرانی کرد لاریجانی با بن سلمان دیدار کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) مصر به گسترش اشغال غزه واکنش نشان داد طالبان: ترامپ از واقعیت‌های افغانستان بی‌اطلاع است ادعای انتخاب کفیل ریاست‌جمهوری پس از قهر احمدی‌نژاد تکذیب شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) زلنسکی خواستار موضع صریح ترامپ در قبال جنگ اوکراین شد عارف: پاکستان در ایام جنگ یک صدا از ایران حمایت کرد ترامپ: کشور‌های اروپایی از روسیه نفت نخرند پزشکیان: تضمین سلامت جسمی و روانی هر ایرانی وظیفه ماست حماس به عملیات گسترده ارتش صهیونیستی در شهر غزه واکنش نشان داد
سرخط خبرها

روحانی: حمایت همه جانبه از بازار سرمایه سیاست اصولی و همیشگی دولت است

  • کد خبر: ۶۵۲۱۵
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۵
روحانی: حمایت همه جانبه از بازار سرمایه سیاست اصولی و همیشگی دولت است
دویست و بیستمین جلسه ستاد هماهنکی اقتصادی دولت روز یکشنبه به ریاست رئیس جمهور برگزار شد. در این جلسه، گزارشی از وضعیت و شرایط بازار سرمایه از سوی رئیس سازمان بورس کشور ارایه شد و راهکارهای پیشنهادی برای ثبات و رونق، ایجاد آرامش و تعادل در این بازار بحث و بررسی شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در این گزارش با تحلیل عملکرد صندوق تثبیت بازار سرمایه ، پیشنهادهایی برای تقویت این صندوق و افزایش نقش تعادل بخش آن در بازار سرمایه ارایه و مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گرفت.

 

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در این جلسه با اشاره به نقش محیط سیاسی در عملکرد بازار سرمایه گفت: همچنان که افق مثبت در فضای تولید و تجارت کشور و رفع تحریم ها و محدودیت های خارجی و داخلی، محاسبات سرمایه گذاران در بازار بورس را تحت تاثیر قرار می دهد و آنها را به تقاضای بیشتر در بازار و سرمایه گذاری در واحدهای تولیدی کشور تشویق می کند، ایجاد نگرانی نسبت به دسترسی به بازارها و توان صادراتی بنگاه های اقتصادی نیز اثر منفی بر بازار تحمیل می کند.

 

رئیس جمهور با تاکید بر حمایت همه جانبه دولت از بازار سرمایه به عنوان یک سیاست اصولی و همیشگی، افزود: باید همراه با آموزش ‏ها و ایجاد تمهیدات لازم، زمینه‌های حضور همراه با اعتماد مردم در بازار سرمایه فراهم باشد.

 

روحانی با بیان لزوم تلاش های موثر و مداوم با استفاده از ابزارهای لازم برای ممانعت از رکود بازار بورس،اظهارداشت : سیستم بانکی در این شرایط می تواند به کمک بازار بورس بیاید و با ایجاد امکان لازم برای اعطای تسهیلات به سرمایه گذاران بورسی ، رونق را به بازار بازگرداند.

 

رئیس جمهور سیاسی کردن بازار سرمایه و ورود غیر کارشناسی فعالان سیاسی در اظهار نظر نسبت به بورس را از مشکلات امروز بازار سرمایه برشمرد و گفت: بازار سرمایه، بازار بسیار حساسی است و برخی اظهار نظرهای نسنجیده می تواند بر شرایط این بازار تاثیر گذار باشد.

 

روحانی تاکید کرد: همه باید از مدیریت هدفمند بازار سرمایه توسط شورای بورس حمایت کنند و این شورا باید از پیشنهادهای فعالان بازار سرمایه و ابتکارات جدید برای ثبات بخشی و ایجاد رونق در این بازار استقبال نماید.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->