شورای امنیت سازمان ملل درباره نقض حریم هوایی لهستان نشست اضطراری برگزار می‌کند حضور رهبران ارشد حماس در مراسم تشییع شهدا در قطر + عکس (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) اولین بیانیه جنبش حماس پس از حمله تروریستی اسرائیل به دوحه قطر انفجار مهیب در ونزوئلا + فیلم (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) تشییع و اقامه نماز بر پیکر شهدای حمله اسرائیل به نشست حماس با حضور امیر قطر + فیلم و عکس (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) انتقاد رهبر انصار الله از کشورهای حاشیه خلیج فارس | الحوثی: تجاوز به قطر، نقض حرمت تمامی کشورهای حوزه خلیج فارس است اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه جنبش انصارالله یمن (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) انتقاد صریح پزشکیان از طرح‌های انتقال آب بدون انجام مطالعه | پزشکیان: بزرگترین عامل تورم، دولت است روایت وزیر خارجه تونس از دیدار و مذاکره با عراقچی زنگ خطر برای کشور‌های عربی حاشیه خلیج‌فارس جمهوری اسلامی ایران در نشست فوق العاده دوحه شرکت خواهد کرد هاکان فیدان: نظام جهانی شکست خورده است، راه‌حل باید از منطقه آغاز شود وزیر نفت: بدهی بابک زنجانی به وزارت نفت در مرحله تسویه است معاون قضایی قوه قضاییه: جرایم کلان اقتصادی مشمول عفو نمی‌شود برگزاری رزمایش بزرگ اهدای ۵۷ هزار بسته تحصیلی و ۱۵ سری جهیزیه در مشهد | آیت‌الله علم‌الهدی: انفاق در راه خداوند، ثواب و برکتی ۷۰۰ برابری دارد نشست فوق‌العاده سران عربی- اسلامی برای بررسی ابعاد تجاوز صهیونیست‌ها به قطر در دوحه برگزار می‌شود هشدار وزیر امور خارجه چین به آمریکا در رابطه با تایوان | آمریکا باید محتاط باشد ارزیابی نماینده ایران در آژانس از توافق قاهره | هرگونه اقدام خصمانه‌ای وضعیت را بر می‌گرداند نخست‌وزیر قطر: این یک ترور دولتی بوده و به ما خیانت شده است وزیر کشور انسداد مرز‌ها به‌صورت فیزیکی و الکترونیکی را دستور کار دولت عنوان کرد سخنگوی سپاه: تلاش دشمن تضعیف امید در جامعه است ماکرون با امیر قطر در پی اقدام متجاوزانه رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی انجام داد رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی: توافق ایران و آژانس فی‌نفسه مثبت و رو به جلو است پزشکیان: نقد دوستانه باید جایگزین تخریب شود | تاکید رئیس جمهور بر ارتقای کیفیت آموزشی چارلی کرک، فعال سیاسی نزدیک به ترامپ کیست؟
سرخط خبرها

روحانی: حمایت همه جانبه از بازار سرمایه سیاست اصولی و همیشگی دولت است

  • کد خبر: ۶۵۲۱۵
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۵
روحانی: حمایت همه جانبه از بازار سرمایه سیاست اصولی و همیشگی دولت است
دویست و بیستمین جلسه ستاد هماهنکی اقتصادی دولت روز یکشنبه به ریاست رئیس جمهور برگزار شد. در این جلسه، گزارشی از وضعیت و شرایط بازار سرمایه از سوی رئیس سازمان بورس کشور ارایه شد و راهکارهای پیشنهادی برای ثبات و رونق، ایجاد آرامش و تعادل در این بازار بحث و بررسی شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در این گزارش با تحلیل عملکرد صندوق تثبیت بازار سرمایه ، پیشنهادهایی برای تقویت این صندوق و افزایش نقش تعادل بخش آن در بازار سرمایه ارایه و مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گرفت.

 

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در این جلسه با اشاره به نقش محیط سیاسی در عملکرد بازار سرمایه گفت: همچنان که افق مثبت در فضای تولید و تجارت کشور و رفع تحریم ها و محدودیت های خارجی و داخلی، محاسبات سرمایه گذاران در بازار بورس را تحت تاثیر قرار می دهد و آنها را به تقاضای بیشتر در بازار و سرمایه گذاری در واحدهای تولیدی کشور تشویق می کند، ایجاد نگرانی نسبت به دسترسی به بازارها و توان صادراتی بنگاه های اقتصادی نیز اثر منفی بر بازار تحمیل می کند.

 

رئیس جمهور با تاکید بر حمایت همه جانبه دولت از بازار سرمایه به عنوان یک سیاست اصولی و همیشگی، افزود: باید همراه با آموزش ‏ها و ایجاد تمهیدات لازم، زمینه‌های حضور همراه با اعتماد مردم در بازار سرمایه فراهم باشد.

 

روحانی با بیان لزوم تلاش های موثر و مداوم با استفاده از ابزارهای لازم برای ممانعت از رکود بازار بورس،اظهارداشت : سیستم بانکی در این شرایط می تواند به کمک بازار بورس بیاید و با ایجاد امکان لازم برای اعطای تسهیلات به سرمایه گذاران بورسی ، رونق را به بازار بازگرداند.

 

رئیس جمهور سیاسی کردن بازار سرمایه و ورود غیر کارشناسی فعالان سیاسی در اظهار نظر نسبت به بورس را از مشکلات امروز بازار سرمایه برشمرد و گفت: بازار سرمایه، بازار بسیار حساسی است و برخی اظهار نظرهای نسنجیده می تواند بر شرایط این بازار تاثیر گذار باشد.

 

روحانی تاکید کرد: همه باید از مدیریت هدفمند بازار سرمایه توسط شورای بورس حمایت کنند و این شورا باید از پیشنهادهای فعالان بازار سرمایه و ابتکارات جدید برای ثبات بخشی و ایجاد رونق در این بازار استقبال نماید.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->