آتش‌سوزی گسترده کارگاه گاز مایع در شیراز مهار شد پیش‌دبستانی در یک قدمی اجباری شدن ثبت ۱۲۸ زلزله در کشور طی یک هفته گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها جهان وارونه شد | سالمندان جلوتر از جوانان در ماراتن دیجیتال! توضیحات تأمین اجتماعی در خصوص کسر یک درصد از حقوق بازنشستگان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) تسهیلات و تخفیفات ویژه اقامتی به بازنشستگان و وظیفه بگیران کشوری از روز دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ نارضایتی بازنشستگان از قرارداد بیمه تکمیلی حق مناطق جنگی به کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ +جزئیات حکمت کارت آبان بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ آبان ماه ۱۴۰۴) + مبالغ واریزی واریز معوقات بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در هفته جدید ادامه دارد (۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴) بازداشت مأمور پلیس در پرونده تیراندازی جاده رودان هرمزگان معجزه کاهش وزن با مصرف عصاره یک چای معروف پانسمان بیماران پروانه‌ای، قربانی تحریم‌های آمریکا تفاوت آنفلوانزا با دیگر بیماری‌های ویروسی تنفسی چیست؟ خوردنی‌هایی برای کاهش علائم اختلال عاطفی فصلی انسداد ۸ سایت غیرقانونی فروش بلیت هواپیما | مسافران پیش از خرید، استعلام مجوز سایت را بگیرند پاسخ فرودگاه مشهد به خبر «درهای بسته» بر روی مسافران | اختلال در اتوماتیک، علت تأخیر ورود بود (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + فیلم کلاهبردار حرفه‌ای با اعتراف به ۱۷ فقره کلاهبرداری میلیاردی دستگیر شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) اولین پرواز مستقیم تهران-وین روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) انجام خواهد شد بیش از نیم‌میلیون تولد در هفت‌ماهه نخست ۱۴۰۴ برخورد یک هواپیما با ساختمان مجاور فرودگاه در تبریز + جزئیات (۱۰ آبان ۱۴۰۴) راهکار‌هایی برای پیشگیری از مسمومیت در کودکان مدیرعامل راه آهن: مسافران ایرانی با قطار پُرسرعت به آنکارا می‌روند سرطان پروستات دومین سرطان شایع مردان ایرانی | سالانه ۱۰ هزار مورد جدید در کشور ثبت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر بارش باران باشند  مصدومیت ۱۳ مسافر بر اثر واژگونی اتوبوس در شهرستان گلبهار خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) نحوه پیگیری تخلفات شهریه‌ای مدارس غیرانتفاعی | والدین به وزارت آموزش و پرورش مراجعه کنند ۳ جان‌باخته و ۱۳ مصدوم در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی روز گذشته (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دستگیری۴۵۴ شکارچی متخلف و کشف ۶۳ قبضه اسلحه شکاری در استان

  • کد خبر: ۶۵۴۳
  • ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۹
دستگیری۴۵۴ شکارچی متخلف و کشف ۶۳ قبضه اسلحه شکاری در استان
مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی از دستگیری ۴۵۴ متخلف شکار و صید و کشف ۶۳ قبضه اسلحه در شش ماه ابتدای سال در استان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، تورج همتی اظهارداشت: مامورین یگان حفاظت محیط زیست استان طی گشت‌های مستمر در مناطق و زیستگاه‌های استان این شکارچیان غیر مجاز را در قالب ۳۶۴ پرونده به قانون سپردند.
وی افزود: ۶۳ قبضه اسلحه شکاری و ۲۵٠٠ عدد انواع فشنگ نیز از متهمان طی بازه زمانی یاد شده کشف و ضبط شده است.
وی با اشاره به اینکه، متخلفان۶۴ راس پستاندار وحشی از قبیل قوچ و میش، آهو و کل و بز وحشی وگراز، ۱۲۷ قطعه ماهی و ۱۳۷ قطعه انواع پرندگان وحشی از قبیل کبک، باقرقره، قرقاول چکاوک، کبوتر و مرغابی را از چرخه طبیعت استان حذف کرده اند گفت: پایش مستمر پرنده فروشی ها، جمعه بازار و دیگر مراکز عرضه و فروش پرندگان منجر به کشف قریب۱۳٠٠ رأس انواع جانوران و نیز پرندگان وحشی شده است.
همتی همچنین به ۱۸مورد پیشگیری از جرایم شکار و صید اشاره کرد و افزود: متخلفان به جرم شروع به شکار به مراجع قضایی معرفی شده اند.
وی همچنین اظهار داشت: ۵ بهله بالابان، یک بهله شاهین و ۳۵ بهله دلیجه از جمله پرندگان شکاری ارزشمند مکشوفه در شش ماه گذشته بوده که به همراه اقلام شکار وصید توقیف و متهمان مربوطه روانه زندان شده اند و در این رابطه ۶ ساختار کوخط نیز تخریب شده است.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان در خصوص اقدامات صورت گرفته در خصوص ممانعت از آلودگی‌های زیست محیطی گفت:در شش ماهه نخست سال جاری، از ۳۲۸ مورد آلودگی‌های زیست محیطی از قبیل هوا، خاک، آب و پسماند جلوگیری به عمل آمده و برای بیش از ۲۵٠ واحد صنعتی جهت رفع آلودگی اخطاریه‌های زیست محیطی صادر شده است.
همتی همچنین افزود: یگان حفاظت محیط زیست استان طی شش ماهه گذشته موفق به خروج بیش از ۱٠هزار راس دام سبک که بطور غیر مجاز در مناطق چهارگانه محیط زیست در حال چرا بودند، شدند و برای مالکین متخلف دام‌ها تشکیل پرونده شد و در ۲۵ مورد نیز از تخریب اراضی ملی، بوته کنی قطع درختان و تصرفات غیر قانونی جلوگیری شده است.
این مقام مسئول ضرر و زیان وارده به محیط زیست بابت شکار و صید جانوران وحشی در این مدت را بیش از ۳میلیارد و ۹٠٠میلیون ریال عنوان کرد و افزود: محیط بانان با کمک یگان منابع طبیعی و افراد محلی؛ ۱۲ مورد آتش سوزی در مناطق را اطفاء و حدود ۶٠٠ هکتار مراتع را که در این مدت دچار حریق شده بودند از خسارات بیشتر نجات دادند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->