ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهروند خبرنگار| زباله های اداری و زباله گردها

  • کد خبر: ۶۵۵۸۳
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۳
شهروند خبرنگار| زباله های اداری و زباله گردها
گلایه شهروند از نحوه تفکیک و جمع آوری زباله های اداری و پاسخ معاونت خدمات شهری شهرداری مشهد

پیام شهروند: بیشتر اداره های دولتی زباله ها را بدون تفکیک در پایان ساعت اداری بیرون می گذارند و زباله گردها با پاره کردن کیسه ها و به هم ریختن آن ها باعث آلودگی محیط و مهم تر از همه خدشه دار شدن کرامت انسانی می شوند. بهتر است زباله ها را تفکیک و در ساعت مقرر و در محل های تعیین شده بگذاریم.

 

پاسخ روابط عمومی معاونت خدمات شهری:
سازمان مدیریت پسماند شهرداری مشهد طی سالهای اخیر با در اختیار قراردادن مخازن ویژه کاغذهای باطله بصورت رایگان به ادارات دولتی و شرکت های خصوصی در امر جمع آوری زباله های خشک مشارکت می نماید. لازم به ذکراست در سال جدید مخازن ویژه جمع آوری کاغذ و سایر پسماندهای خشک توسط این سازمان تهیه و در حال تحویل به ادارات بر اساس اولویت بندی های انجام شده ، می باشد. ادارات نیز می توانند جهت تحویل پسماندهای خشک از طریق نرم افزار های هوشمند جمع آوری اقدام
نمایند. 36061000

عکس ارسالی از شهروند 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->