نتیجه و ویدیو بازی استقلال و الوصل در لیگ قهرمانان آسیا(۲۶ شهریور ۱۴۰۴)| تحقیر بزرگ بازگشت نظری جویباری به استقلال+عکس ذهنی که از فولاد ساخته شد رقبای فرنگی کاران ایران در قهرمانی جهان ۲۰۲۵ مشخص شدند فخریان روی پوستر پرسپولیس + عکس رقیب ژاپنی رحمان عموزاد: مسابقه سومی هم هست! حردانی جانشین رضاییان می‌شود درآمد میلیون دلاری استقلال از جام جهانی چالش ۸۰۰ میلیاردی پرسپولیس! اسامی محرومان هفته چهارم لیگ برتر فوتبال ایران غیبت ۸ هفته‌ای آرنولد در رئال مادرید پخش زنده بازی لیورپول و اتلتیکومادرید (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی بایرن مونیخ و چلسی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی النصر و استقلال تاجیکستان (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین آخرین وضعیت بهبودی بیماری سرژ اوریه (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اسامی داوران بازی‌های هفته چهارم لیگ برتر اعلام شد پخش زنده بازی استقلال و الوصل (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تیم ملی والیبال ایران در چه صورت به مرحله حذفی قهرمانی جهان ۲۰۲۵ صعود می‌کند؟
سرخط خبرها

کار صعود تیم ملی دشوارتر شد| از انصراف کره تا زمین چمن نامطلوب کیش

  • کد خبر: ۶۶۱۱۸
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۱:۴۰
کار صعود تیم ملی دشوارتر شد| از انصراف کره تا زمین چمن نامطلوب کیش
درشرایطی که فدراسیون فوتبال کره شمالی از حضور درمرحله دوم رقابت انتخابی جام جهانی انصراف داده واین به ضرر تیم‌های دوم دیگر گروه‌ها است، زمین تمرین اردوی تیم ملی در جزیره کیش نیز مورد قبول اسکوچیج قرار نگرفته است.
گروه ورزش| شهرآرا نیوز، فدراسیون فوتبال کره شمالی روز جمعه نامه‌ای به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال کرده و اعلام کرد که به علت ترس از ابتلا به ویروس کرونا، تیم این تیم در مرحله دوم مقدماتی شرکت نخواهد کرد. البته AFC از کره شمالی خواسته که در مورد این تصمیم تجدید نظر کند.

در صورتی که انصراف کره شمالی از حضور در این رقابت‌ها قطعی شود، نتایج ۳ دیدار باقی مانده این تیم با کشور‌های کره جنوبی، ترکمنستان و سریلانکا سه بر صفر به سود رقبا اعلام خواهد شد که این مسئله، خبر بدی برای تیم‌های سایر گروه‌ها از جمله ایران است که ممکن است با وجود ایستادن در رتبه دوم جدول گروه خود، از صعود به دور بعدی بازبمانند.

دراین شرایط که ممکن است ایران در گروه خود دوم شده و از حضور درمرحله بعد محروم شود، نتیجه بررسی زمین تمرین تیم ملی در جزیره کیش که قرار است به زودی میزبان اردوی تیم ملی باشد، بسیار نا امید کننده بوده است. اسکوچیچ درجریان بررسی زمین تمرین جزیره کیش به این نتیجه رسیده که شرایط برای انجام تمرینات تیم ملی مساعد نیست و این زمین نیاز به ترمیم داد.

البته مسئولان ورزش کیش قول داده اند که این مشکل را تا چهارم خردادماه که زمان آغاز اردوی تیم ملی است، برطرف کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->