تمایل ترامپ به برگزاری نشست سه‌جانبه با حضور زلنسکی و پوتین + زمان برگزاری شروط نتانیاهو برای پایان جنگ غزه اعلام شد تظاهرات ضدصهیونیستی در منچستر انگلیس | اسرائیل را از فیفا اخراج کنید انفجار مهیب در دمشق سوریه (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعتصاب سراسری و بزرگ علیه نتانیاهو| صهیونیست‌ها فرداشب به خیابان می‌آیند (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) اظهار همدردی قالیباف با مردم پاکستان نسبت به جان باختن و آسیب دیدن شماری از مردم این کشور در سیل روسیه ۲ منطقه دیگر اوکراین را تصرف کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) عارف: نباید مردم برای یک خدمت دولتی سرگردان باشند حماس: اسرائیل با چراغ سبز آمریکا به جنایات جنگی خود در غزه ادامه می‌دهد درگیری میان کرد‌های سوری و نیرو‌های جولانی در حومه دیرالزور تشدید شد فرانسه علیه «پروژه E ۱» صهیونیست‌ها موضع گرفت توقف صدور ویزا‌های مسافرتی اهل غزه توسط آمریکا (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات پوتین درباره دیدار با ترامپ عراقچی: اجرای هر پروژه‌ای در قفقاز مشروط به عدم دخالت خارجی است مقام نظامی سابق در ارتش اسرائیل: در برابر هر اسرائیلی کشته‌شده در ۷ اکتبر، باید ۵۰ فلسطینی کشته شوند هلاکت تروریست‌ها درپی عملیات ارتش عراق در کرکوک + فیلم آمار جدید شهدا و مجروحان غزه اعلام شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اردوغان: غزه در آستانه فروپاشی کامل قرار دارد ستاد کل نیرو‌های مسلح، به آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) زلنسکی: فشار بر روسیه باید تا پایان جنگ ادامه داشته باشد پوتین به کیم جونگ اون نامه نوشت رایزنی دبیران شورای امنیت ملی ایران و ارمنستان رئیس دیوان عالی کشور بر ضرورت صیانت از قضات و کارکنان برای جلوگیری از فساد تاکید کرد مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: آمریکا می‌تواند روسیه را وادار به انجام مذاکره جدی کند امیر سرتیپ صباحی‌فرد از گروه پدافند هوایی فردو قم بازدید کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی ترامپ با زلنسکی و دیگر سران اروپایی در آلاسکا پزشکیان به ارمنستان و بلاروس سفر خواهد کرد
سرخط خبرها

نامه فعالان دانشجویی اصولگرا: آقایان رئیسی و قالیباف، وارد کارزار انتخابات نشوید!

  • کد خبر: ۶۶۱۵۸
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۵
نامه فعالان دانشجویی اصولگرا: آقایان رئیسی و قالیباف، وارد کارزار انتخابات نشوید!
بیش از ۷۰۰ نفر از فعالان دانشجویی اصولگرا طی نامه‌ای خطاب به رؤسای قوای قضائیه و مقننه، با برشمردن آفات نامزدی رؤسای قوا در انتخابات ریاست جمهوری، از رئیسی و قالیباف درخواست کرده اند که در انتخابات ۱۴۰۰ نامزد نشوند؛ نامه‌ای که با «قل الحق و لو علی النفسک» شروع می‌شود و با «ربنا فاکتبنا مع الشاهدین» به پایان می‌رسد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ در روز‌های منتهی به سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، اصولگرایان همچنان به گزینه واحدی که مورد اجماع قاطبه اصولگرایان باشد، نرسیده اند. آن‌ها با وضعیت تعدد نامزد‌های انتخاباتی مواجه اند و هر روز زمزمه حضور یکی دیگر از چهره‌های سرشناس این جریان سیاسی در انتخابات پیش رو شنیده می‌شود، از جمله حضور محمدباقر قالیباف که با توجه به اخبار شنیده شده، بیش از پیش، جدی شده است. با این حال، چهره‌های جبهه اصولگرایی همچون گذشته اصرار دارند که فقط حضور سیدابراهیم رئیسی، می‌تواند همه اصولگرایان را ذیل یک پرچم واحد گرد هم آورد.
 
در این شرایط ویژه، بیش از ۷۰۰ نفر از فعالان دانشجویی اصولگرا طی نامه‌ای خطاب به رؤسای قوای قضائیه و مقننه، با برشمردن آفات نامزدی رؤسای قوا در انتخابات ریاست جمهوری، از رئیسی و قالیباف درخواست کرده اند که در انتخابات ۱۴۰۰ نامزد نشوند؛ نامه‌ای که با «قل الحق و لو علی النفسک» شروع می‌شود و با «ربنا فاکتبنا مع الشاهدین» به پایان می‌رسد.

در بخش‌هایی از این نامه آمده است: «با وجود اینکه زمان نسبتا کوتاهی از انتخاب و انتصاب رؤسای جدید مجلس و قوه قضائیه می‌گذرد، مطرح شدن شائبه‌های انتخاباتی اطراف رؤسای قوا سؤال مهمی را در افکار عمومی ایجاد می‌کند: اگر شما به دنبال حضور در انتخابات ریاست جمهوری هستید، به چه دلیل ریاست یک قوه دیگر را به عهده گرفتید؟ مسلم است که حضور شما در انتخابات و نادیده گرفتن مسئولیت هایتان، در اذهان مردم، بی اعتنایی به رأی ملت و حکم مقام معظم رهبری قلمداد می‌شود.

اینکه رؤسای قوای قضائیه و مقننه به دنبال صندلی ریاست جمهوری باشند، این دید را در اذهان متبادر می‌کند که این دو قوه اهمیت نازلی دارند و کلید حل مشکلات کشور در جای دیگری است. اما آیا واقعا تمام مشکلات کنونی کشور از ناحیه دولت است؟ با سر کارآمدن دولت جدید، آیا کشور ما نیاز به یک ریل گذاری قانونی مناسب ندارد؟ آیا به نظارت قوه قضائیه نیازی نیست؟ با این توضیحات، اعلام نامزدی رئیس مجلس برای انتخابات ریاست جمهوری فریادِ «در رأس امور نبودن مجلس» و اعلام حضور رئیس قوه قضائیه، فریادِ «در حاشیه بودن قوه قضائیه» خواهد بود.»

همسو با این نامه فعالان دانشجویی کنونی و سابق اصولگرا، مبنی بر دعوت از رئیسی و قالیباف به حضورنیافتن در انتخابات ۱۴۰۰، برخی چهره‌های اصولگرا نیز به دلایل مشابه یا به دلایل متمایز، از این موضع دفاع می‌کنند. از جمله رضا حسینی، نماینده اصولگرای مجلس یازدهم، دراین باره به «ایسنا» گفت: من به عنوان خادم مردم به هر دو عزیز یعنی رؤسای قوه مقننه و قضائیه عرض می‌کنم که فضای کشور ایجاب می‌کند آن‌ها که کمابیش در حوزه‌های خود موفق بوده اند، کار خودشان را ادامه دهند و بگذارند افرادی وارد صحنه انتخابات شوند که می‌توانند فضای کشور را عوض کنند. کشور امروز به فضای همدلی به دور از دعوا‌های حزبی و جناحی نیاز دارد.

در همین راستا، منصور حقیقت پور، دیگر چهره اصولگرا، به «نامه نیوز» گفت: آقای رئیسی چند سال در قوه قضائیه سرمایه گذاری کرده است، در عین حالی که او هر جا باشد می‌تواند مفید باشد، به ذهنم می‌رسد به دلیل اینکه از ابتدای انقلاب ما شعار عدالت و توسعه عدالت را سر دادیم، اجرای عدالت در عدالتخانه ارجح است بر اجرائیات در پاستور.
از سویی حسین کنعانی مقدم، عضو شورای وحدت اصولگرایان، درباره آخرین خبر یا شنیده درخصوص نامزدی سید ابراهیم رئیسی، با توجه به ابراز تمایل این شورا برای حمایت از وی، گفت: چیزی که ما اکنون رصد می‌کنیم، این است که ایشان تمایل به کاندیداتوری ندارند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->