پنجه در پنجه بحران | روایت رقابت پرشور ۱۳۰ داوطلب امداد و نجات در بوستان وکیل‌آباد مشهد + فیلم شهردار مشهد مقدس: بوستان شهربانو بسیج مشهد، گامی مهم در توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان و خانواده‌ها است امضای اولین تفاهم‌نامه طرح ویژه خودکفایی با سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد هوای مشهد ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ مهر ۱۴۰۴) آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است
سرخط خبرها

اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی به مناسبت روز قدس

  • کد خبر: ۶۶۲۸۲
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۰
اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی به مناسبت روز قدس
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی به مناسبت روز جهانی قدس اطلاعیه‌ای صادر کرد.

به گزارش گروه شهرآرانیوز، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی به مناسبت روز جهانی قدس اطلاعیه‌ای صادر کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

من روز قدس را روز اسلام و روز رسول اکرم (ص) می‌دانم. «بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره)»

ان‌شاءالله تا ۲۵ سال آینده چیزی به‌نام رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت. (مقام معظم رهبری‌حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای مدظله‌العالی)

انقلاب اسلامی ملت ایران با آرمان بلند امام راحل (ره) در طریق تمدن‌سازی نوین اسلامی با شعار خدامحوری و دین‌مداری برای جهانیان، تکیه‌گاه معنوی و جایگاهی والا شد. نقطه عطف پیام آزادی مستضعفان از سوی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، همین حمایت قطعی و حتمی از مظلومان فلسطین بود که با تکیه بر همبستگی و اتحاد ملت‌های مسلمان به نمادی در مقابله با دشمنان خدا تبدیل شد.

یقینا امت‌های جهان با همین نماد عملی در مواجهه با دشمنان بشریت می‌توانند تجربه بزرگ همبستگی خود را به رخ دولتمردان مستکبر و در رأس آن آمریکای تروریست بکشند و آنچه با فتنه و حیله برای قشری از مردم دنیا ترسیم کرده‌اند، به مسیر درست برگردانده شود.

به طور حتم امروز نام قدس شریف، پرچم اتحاد مسلمانان و مظلومان عالم شده تا فریاد مظلومیت و آزادی آنان به موج خروشانی تبدیل شود که خانه ظلم آمریکای جنایتکار، اسرائیل غاصب، انگلیس خبیث و ایادی آنان را در هم کوبد و صدای رهایی از بند استکبار تحت لوای دینداری و خدامحوری، فراگیر شود.

در شرایط بهداشتی امروز دنیا و از جمله کشورمان که در حال مقابله با ویروس منحوس کرونا است و امکان راهپیمایی روز جهانی قدس میسر نیست، ملت شهیدپرور و با اقتدار ایران اسلامی تحت لوای راهبری‌های داهیانه رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی امام‌خامنه‌ای مدظله‌العالی بار دیگر در حمایت از مظلومان فلسطین به هر شکل ممکن به‌ویژه از طریق فضای مجازی اعلام انزجار خود را از غصب قدس شریف و حمایت از مردم مظلوم فلسطین اعلام می‌دارند و بر ریشه‌کن شدن غده سرطانی رژیم صهیونیستی غاصب تأکید خواهند کرد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی از آحاد مردم همیشه در صحنه استان و مشهد مقدس دعوت می‌نماید تا از فرمایشات گوهربار مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای مدظله‌العالی که به مناسبت روز جهانی قدس در روز جمعه ۱۷ اردیبهشت‌ماه ساعت ۱۱ صبح به‌صورت زنده از شبکه‌های داخلی و برون‌مرزی پخش خواهد شد بهره‌مند شده و با حضور در نماز جمعه مشهد مقدس که در صحن پیامبر اعظم صلی‌الله علیه‌وآله‌وسلم حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود، با شعار‌های ضداستکباری و ضد صهیونیستی ابراز انزجار خود را از مستکبران جهانی و رژیم غاصب و کودک‌کش اسرائیل به نمایش بگذارند.

سخنران قبل از خطبه‌ها ابوشریف، نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->