معاون وزیر خارجه از آخرین وضعیت لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور گزارش داد پزشکیان: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مجدد اجرا می‌شود وزیر اقتصاد: تفاهم با بانک مرکزی برای عملی‌شدن وعده کاهش زمان ترخیص کالا اجرایی خواهد شد عضو کمیسیون اقتصادی: قانون حذف ۴ صفر از پول ملی حسابرسی و بودجه نویسی را تسهیل می کند تاکید سفیر آذربایجان در ایران بر توسعه روابط میان تهران باکو کلیات طرح اصلاح قانون مهریه تصویب شد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) + فیلم عراقچی: در حال حاضر هیچ امکانی برای ازسرگیری مذاکرات با آمریکا وجود ندارد ایران و کنیا تفاهم نامه زیست محیطی امضا خواهند کرد وزیر میراث فرهنگی وارد ریاض شد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) ۱۶۰ نفر از ۳۰۰ محکوم امنیتی کشور مشمول عفو معیاری شدند قالیباف: در اجرای کالابرگ به شیوه جدید، کاهش مشکل مسکن و ساماندهی درمان مردم در اولویت است احمد الشرع با هدف دیدار ترامپ وارد آمریکا شد عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با همتای پاکستانی، بر ضرورت ادامه گفت‌و‌گو‌ها با افغانستان برای کاهش تنش تأکید کرد اردوغان بلوکه کردن دارایی‌های الجولانی را لغو کرد اعتراض آلمانی‌ها به صادرات سلاح از این کشور به اراضی اشغالی مقام نیجریه ای: ترامپ باید به خاطر اظهاراتش درباره نیجریه عذرخواهی کند تقلای آمریکا برای تحمیل قیمومیت بین‌المللی بر غزه اسرائیل به صحنه جنگ‌های خیابانی تبدیل شده است مخالفت کشور‌های عربی با بازسازی غزه با شرط و شروط آمریکا و اسرائیل اوکراین در خاموشی فرو رفت وقوع انفجار در حومه لاذقیه (۱۷ آبان ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: خراسان باید الگوی توسعه فرهنگی و اقتصادی کشور باشد گزارشگر سازمان ملل: اگر می توانستم  طلسم کنم جلوی جنایات اسرائیل را می گرفتم تاکید مسکو بر همکاری‌های نظامی ـ سیاسی با پیونگ‌یانگ عراقچی: جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند واکنش حداقلی اتحادیه اروپا به حملات اسرائیل به لبنان برگزاری نشست شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا (۱۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکسن تک دوزی اسپوتنیک در روسیه به ثبت رسید

  • کد خبر: ۶۶۳۳۴
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۶
واکسن تک دوزی اسپوتنیک در روسیه به ثبت رسید
صندوق سرمایه گذاری‌های مستقیم روسیه که مدیریت تولید و فروش واکسن را در این کشور به عهده دارد اعلام کرد که واکسن تک دوزی «اسپوتنیک لایت» به ثبت رسید.
به گزارش شهرآرانیوز، وزارت بهداشت روسیه اثر این واکسن را ۷۹.۴ درصد بیشتر از بسیاری از واکسن‌های دو مرحله‌ای اعلام کرده است.

در بیانیه روز پنجشنبه صندوق سرمایه گذاری‌های مستقیم روسیه آمده است: «هزینه یک بار تزریق اسپوتنیک لایت در بازار‌های خارجی کمتر از ۱۰ دلار خواهد بود و الزامات استاندارد رژیم دمای ذخیره سازی آن تدارکات ساده دارو را تضمین می‌کند.»

این صندوق معتقد است که «طرح کاربردی با یک بار تزریق به شما اجازه می‌دهد تا در کمترین زمان ممکن تعداد زیادی از افراد را ایمن سازی کرده و قله‌های همه گیری را پایین آورد.»

ولادیمیر پوتین هم امروز پنجشنبه در نشستی در مسکو گفته بود واکسن تک دوزی اسپوتنیک لایت آماده ثبت است.

پوتین اظهار داشت: همانند اسلحه کلاشینکوف، دارو‌های روسی مقابله با کرونا در جهان، قابل اطمینان‌ترین و موثر‌ترین هستند.

رئیس جمهوری روسیه همچنین گفته است تنها بعد از گذشت ۱۰ سال ممکن است مشخص گردد، دارو‌های خارجی در برابر کرونا تا چه اندازه مدرن و مفید بوده اند.

تاکنون حدود ۱۰ میلیون نفر در روسیه دو دوز واکسن کرونا زده و شمار افرادی که یک دوز واکسن کرونا زده اند نیز حدود ۱۴ میلیون نفر است.

واکسیناسیون عمومی کرونا در روسیه با اسپوتنیک وی از اواسط دی ماه سال ۱۳۹۹ آغاز شد.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->