جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

جایگاه بانوان ورزشگاه آزادی حفاظ کشی شد

  • کد خبر: ۶۶۴۲
  • ۱۷ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۱
جایگاه بانوان ورزشگاه آزادی حفاظ کشی شد
جایگاه بانوان ورزشگاه آزادی حفاظ کشی شد تا برای میزبانی از هواداران خانم در بازی ایران و کامبوج آماده باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، ویژه‌ترین اتفاق برای بازی ایران و کامبوج حضور بانوان در ورزشگاه آزادی است. جایی که سرانجام فشار‌های فیفا جواب داد و با تلاش فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش حدود ۴ هزار صندلی برای حضور بانوان در نظر گرفته شد.
با این حال در تمرین امروز تیم ملی اتفاق جالبی رخ داد. کارگران با حضور در سکو‌های بانوان در اطراف این جایگاه حفاظ‌های بلند آهنی کشیدند تا مشکلی برای هواداران خانم رخ ندهد.
با توجه به شواهد موجود، بانوان ایرانی در بدو فروش بلیت استقبال ویژه‌ای از دیدار تیم ملی و کامبوج داشتند و بلیت جایگاه مختص به آن‌ها خیلی سریع و در کمتر از یک روز به فروش رفت. شاگردان ویلموتس روز پنجشنبه از ساعت ۱۷ برابر حریف شرق آسیایی خود قرار می‌گیرند و به دنبال کسب دومین برد در راه صعود به جام جهانی ۲۰۲۲ قطر هستند.

منبع: ورزش سه

 

خبر مرتبط: بانوان برای حضور در ورزشگاه چه چیز‌هایی را باید همراه داشته باشند؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->