فولاد یحیی صدای جنوبی‌ها را درآورد | دست گل‌محمدی رو شده است نتیجه و ویدئو خلاصه بازی چلسی و تاتنهام (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | شاگردان مارسکا فاتح دربی بزرگ لندن آخرین جزئیات وضعیت صابر کاظمی از زبان وزیر ورزش حملۀ هوادار متمول به کاپیتان پرسپولیس واکنش سردار آزمون به شایعه حمل کوکائین پای زنان به ورزشگاه امام‌رضا(ع) باز شد+ فیلم اوسمار با پرسپولیس وارد معامله‌ای دو سر برد شد شایعه دستگیری مهاجم تیم ملی با کوکائین تکذیب شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) زمان بازگشت سردار آزمون مشخص شد پخش زنده بازی بایرن‌مونیخ و بایرلورکوزن (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اوسمار، نیامده به پرسپولیسی‌ها استراحت داد پخش زنده بازی رئال مادرید و والنسیا (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین دستیار وحید هاشمیان، اولین اخراجی پرسپولیس پخش زنده بازی چلسی و تاتنهام (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی منچستریونایتد و ناتینگهام فارست (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین جدول لیگ برتر ایران پس از بازگشت امتیاز‌های کسرشده ۳ تیم (۱۰ آبان ۱۴۰۴) پرسپولیس امروز یا فردا تکلیف هاشمیان را مشخص می‌کند آلونسو: حواشی وینیسیوس تمام شد و دیگر مشکلی باهم نداریم چلسی در دوراهی صعود و سقوط پرده‌برداری والیبالیست روس از زمان وقوع حادثه برای صابر کاظمی
سرخط خبرها

چالش جدید برای سامورایی‌ها/ المپیک درخطر تعلیق قرار گرفت

  • کد خبر: ۶۶۹۵۷
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۹
چالش جدید برای سامورایی‌ها/ المپیک درخطر تعلیق قرار گرفت
نمایندگان مجلس ژاپن خواستار لغو المپیک توکیو شدند.

گروه ورزش/ شهرآرانیوز، آیا بازی‌های المپیک و پارالمپیک توکیو در تابستان امسال می‌تواند طبق برنامه پیش برود حتی اگر هیچ چشم انداز مشخصی برای کنترل عفونت‌های ویروس کرونا وجود نداشته باشد؟


نمایندگان مخالف در جلسه اخیر کمیته بودجه مجلس ژاپن سوالات خود را بر این موضوع متمرکز کردند اما یوشیهیده سوگا نخست وزیر ژاپن نتوانست هیچ پاسخ قانع کننده‌ای ارائه دهد.

یوکیو ادانو رئیس بزرگترین حزب دموکراتیک مشروطه ژاپن (CDP) به عنوان یک مخالف آشکارا خواستار لغو این بازی‌ها شد و گفت: زندگی و معیشت مردم ژاپن با برگزاری بازی‌های المپیک ناسازگار است.

سوگا در پاسخ به این سوال اظهار داشت که تصمیم گیری در مورد ادامه بازی با تصمیم گیرندگان اصلی از جمله دولت توکیو و کمیته بین المللی المپیک (IOC) است، بنابراین دولت مرکزی در موقعیتی نیست که تصمیم بگیرد.

با توجه به اینکه شینزو آبه نخست وزیر سابق ژاپن سال قبل خواستار تعویق یکساله شده بود، به نظر می‌رسد صحبت‌های سوگا خیلی منطقی نیست.

همچنین مشخص شد که دولت هیچ برنامه مشخصی برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا در بازیها ندارد؛ اول اینکه حتی وزیر المپیک هم نمی‌توانست بگوید که چه تعداد از افراد مرتبط با این رویداد وارد ژاپن می‌شوند. بدون دانستن این تعداد، نمی‌توان تصمیم گرفت که چه تعداد از کادر پزشکی مورد نیاز خواهد بود.

علاوه بر این، دولت گفته است كه همه ورزشكاران را ملزم به انجام آزمایش کرونا به صورت مداوم خواهد کرد اما این اتفاق آزمایشات محلی را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

همچنین از نخست وزیر سوال شد که در صورت اعزام به بیمارستان یکسان، چه کسی می‌تواند تحت اولویت درمان قرار گیرد؟ یک ورزشکار آلوده یا یک شهروند ژاپنی؟ اما سوگا از این سوال طفره رفت. در عوض او مرتباً جوابهایی را می‌داد که اساساً در حد یک شعار بود.

سوگا در پاسخ به سوال نمایتده مخالف دیگری که گفته بود او اولویتی جز المپیک ندارد اعلام کرد این حرف بسیار بی ادبانه است اما وضعیت فعلی رهبری مطابق با میل مردم نیست.

به نظر می‌رسد اولین کاری که دولت ژاپن باید انجام دهد رو در رو شدن با اضطراب‌های مردم است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->