اعلام ساعت کاری ادارات از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قیمت سکه از ۱۰۲ میلیون تومان عبور کرد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) افزایش مصرف بنزین در کشور | آیا بنزین گران می‌شود؟ مشهد، دومین مصرف‌کننده سوخت هوایی در کشور | افزایش جایگاه‌های عرضه سوخت در مشهد افزایش مصرف بنزین کشور به ۱۴۴ میلیون لیتر در نوروز ۱۴۰۴ بورس در آخرین روز کاری در تعطیلات نوروزی گل کاشت | رشد بیش از ۳۲ هزار واحدی شاخص کل (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) حداقل حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دلار از نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان فراتر رفت نرخ طلا در مشهد کاهش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نظر هوش مصنوعی در خصوص اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴ موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام مسکن افزایش ۵ درصدی مصرف بنزین در خراسان‌رضوی طی تعطیلات نوروزی تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| بازار صعودی می‌ماند؟ برگزاری نماز باشکوه عید سعید فطر در گلزار شهدای بهشت رضا‌(ع) مشهد مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی همزمان با عید فطر آغاز می‌شود (۹ فروردین ۱۴۰۴) مشهد دارنده نخستین گواهی «شهر دوستدار آب» ایران از یونسکو | تنش آبی همچنان در مشهد ادامه دارد قیمت بلیت پرواز تهران به مشهد در آستانه عید سعید فطر و روز طبیعت ۱۴۰۴ اعلام حمایت وزارت اقتصاد از بورس در ۱۴۰۴ وزیر نفت: مصرف روزانه بنزین در سفر‌های نوروزی ۸ درصد رشد داشته است زمان معاملات صندوق‌های طلا افزایش می‌یابد + جزئیات دردسرهای متری‌فروشی مسکن از عدم قانون تا نبود تضمین سکه از ۱۰۰ میلیون تومان عبور کرد (۹ فروردین ۱۴۰۴) تردید در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ فروردین ۱۴۰۴) احتمال تداوم اجرای طرح کالابرگ | استقبال ۵۴ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیکی قیمت جهانی طلا در مدار صعود (۹ فروردین ۱۴۰۴) خبر مهم برای سهامداران | افزایش دامنه نوسان در دستور کار مدیران بورسی قیمت دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۹ فروردین ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان
سرخط خبرها

آغاز تولید تارا اتوماتیک از تیرماه امسال| کراس اوور ایران خودرو سال آینده به بازار می‌آید

  • کد خبر: ۶۷۲۹۸
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۳
آغاز تولید تارا اتوماتیک از تیرماه امسال| کراس اوور ایران خودرو سال آینده به بازار می‌آید
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، با بیان این‌که به زودی خودروی تارا با مشخصات و آپشن‌های متنوعی به بازار عرضه خواهد شد، اظهار کرد: از تیرماه امسال تولید تارا با گیربکس اتوماتیک آغاز خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرشاد مقیمی، در نشست با معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از تولید گیربکس نیمه اتوماتیک از شهریور ماه امسال خبر داد و گفت: داخلی سازی گیربکس اتوماتیک نیز تا آذر ماه به پایان خواهد رسید و به این ترتیب از ابتدای سال ۱۴۰۱ گیربکس اتوماتیک را در داخل کشور تولید خواهیم کرد.
وی ادامه داد: رانا پلاس با سقف شیشه‌ای و مجهز به گیربکس شش سرعته از خودرو‌های جدید ایران خودرو است که به زودی به بازار عرضه خواهد شد.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان این‌که خودروی کراس اوور، محصول جدید ایران خودرو در نیمه نخست سال ۱۴۰۱ به بازار عرضه خواهد شد، بیان کرد: این خودرو حاصل نبوغ کارگران و مهندسان ایرانی است، تحریم‌ها در کنار تهدیدات خود، موجب خودکفایی در طراحی و تولید خودرو شد.
وی با اشاره به رشد ۳۵ درصدی تولید خودروی سواری در سال گذشته، گفت: در حوزه خودرو‌های سنگین و نیمه سنگین نیز توانستیم رشد ۶۷ درصدی را به ثبت برسانیم، احیای خط تولید اتوبوس پس از ۹ سال توقف از دستاورد‌های مهم سال گذشته است.
مقیمی، از تولید روزانه سه دستگاه اتوبوس در سال جاری در ایران خودرو دیزل خبر داد و گفت: آمادگی افزایش این تعداد به روزانه پنج دستگاه نیز وجود دارد، در حال حاضر تعهد تولید و عرضه ۶۰۰ دستگاه اتوبوس را به وزارت کشور داده ایم که در حال تولید و تحویل آن هستیم.
وی افزود: در ایران خودرو دیزل علاوه بر جهش تولید، اولین اتوبوس آمبولانسی کشور را به تولید رساندیم؛ پیش از این، این محصول با قیمت بالا وارد کشور می‌شد، در حالی که تولید آن، بیش از نیمی از این هزینه را کاهش داد.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو افزود: کشنده ۶×۶ نیز از جمله محصولاتی است که در گذشته، با هزینه بالایی از محل واردات تامین می‌شد، اما در حال حاضر در شرکت ایران خودرو دیزل تولید می‌شود.

گفتنی است، در پایان این نشست که در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، از خودروی تارا، جدیدترین محصول ایران خودرو، بازدید به عمل آمد.

منبع:ایکوپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->