تاریخ و ساعت بازی‌های اینتر و ناپولی در این هفته سری‌آ | کورس میلی‌متری فتح اسکودتو ۳ شهر میزبان احتمالی فینال جام حذفی| مشهد، کرمان یا اراک؟ نتیجه و فیلم خلاصه بازی بارسلونا و رئال مادرید در فینال جام حذفی(۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| پادشاهی فلیک و پسران خریدار وی‌اِی‌آر، یک دونه خوبش رو بیار پایان جام بین‌المللی دوومیدانی امام رضا (ع) / یک تمرین خوب ملی فرصت‌های آخر میثاقیان و فردوسی نتیجه بازی استقلال و پیکان تهران در یک چهارم نهایی جام حذفی(۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌| قهرمانی با مجتبی ممکن است ویدئو| خلاصه بازی استقلال و پیکان تهران در یک چهارم نهایی جام حذفی(۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تردیدها در مورد ۵ بازیکن پرسپولیس کارتال در مورد لیست استیلی نظر می‌دهد اطمینان کارتال از ماندن مورینیو در فنرباغچه در پرسپولیس یا جای عالیشاه است یا جای سروش! کارتال مخالف جذب مدافع سابق تیم ملی مدافع مدنظر پرسپولیس در راه انگلیس پخش زنده بازی بارسلونا و رئال مادرید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی استقلال و پیکان (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

عزیزی خادم به دنبال حذف قانون منع به کارگیری مربی و بازیکن خارجی

  • کد خبر: ۶۷۶۰۸
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۶
عزیزی خادم به دنبال حذف قانون منع به کارگیری مربی و بازیکن خارجی
شهاب الدین عزیزی خادم، رئیس فدراسیون فوتبال قصد دارد قانون منع به کارگیری مربی و بازیکن خارجی را با اجرای مصوباتی ابطال کند. او طرحی را دراین راستا به هیات رئیسه فدراسیون فوتبال ارائه کرده است.
گروه ورزش| شهرآرا نیوز، منع به کار گیری مربی و بازیکن خارجی در فصل جاری بیشترین لطمه را به باشگاه استقلال وارد کرد و مانع از تداوم حضور استراماچونی دراین باشگاه شد. حالا رئیس فدراسیون فوتبال می‌خواهد اقداماتی در راستای حذف این قانون انجام دهد.  

دراطلاعیه‌ای که روی خروجی سایت فدراسیون فوتبال قرار گرفته، از قول رئیس فدراسیون فوتبال چنین آمده است:

رئیس مجمع سازمان لیگ (شهاب الدین عزیزی خادم) در بخشی دیگری از صحبت‌های خود خواستار بازنگری در قانون منع جذب مربیان و بازیکنان خارجی شد و به هیات رئیسه سازمان لیگ ماموریت داد تا این موضوع را مورد بازنگری قرار داده و پیشنهاد کرد در صورت لغو این قانون،  مصوبه‌ای باشگاه‌ها را ملزم کند که ۱۰ درصد از مبلغ جذب بازیکنان و مربیان خارجی در آکادمی‌ها هزینه شود. ضمن آنکه سازمان لیگ استاندارد جذب بازیکنان و مربیان خارجی را ارتقا داده و آن را به قوانین کشور‌های توسعه یافته فوتبال نزدیک کند. اما جذب مربی و بازیکن خارجی را منوط به تعیین روندی کرد که پرونده‌های بین المللی جدید برای فوتبال ایران ایجاد نشود. در این جلسه عزیزی خادم پیشنهاد کرد صندوقی در سازمان لیگ ایجاد شود که تضمین‌های مالی لازم جهت جذب بازیکنان و مربیان خارجی از باشگاه‌ها گرفته شده و در صورت عدم  اجرای تعهدات توسط باشگاهها، دستمزد‌ها از این محل پرداخت شود.

حال باید دید درنهایت سرنوشت یان قانون عجیب که فوتبال ایران را وارد چالش‌هایی کرده چه خواهد شد. به راستی اگر تمهیداتی درراستای جذب مربیان و بازیکنان خارجی درنظر گرفته شود و گزینه‌های مناسبی وارد فوتبال ایران شوند، این قانون می‌تواند به فوتبال ایران کمک کند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->