توضیحات سرپرست سفارت ایران در کابل درباره جزئیات طرح اعطای ویزای کار برای اتباع افغانستانی کابلستان، ۳۰ دقیقه با ابوطالب مظفری شاعر و پژوهشگر افغانستانی + فیلم تیم ملی فوتسال افغانستان در گروه مرگ بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی هند سفارت خود در کابل را بازگشایی می‌کند بیکدلی: تقویت روابط و ایجاد همبستگی متقابل می‌تواند به حل‌وفصل مسائل آبی میان ایران و افغانستان کمک کند ذبیح‌الله مجاهد: در جریان درگیری با پاکستان نمایندگانی از آمریکا با ما تماس گرفتند آغاز دیوارکشی محدوده منطقه آزاد دوغارون در نقطه صفر مرزی با افغانستان مشهد، گذرگاهی به‌سود اقتصاد ایران و توسعه ثبات اقتصادی در افغانستان سفر رهبر ترکمنستان به افغانستان برای بازدید از پروژه تاپی + فیلم قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه ۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) فهرست بازیکنان دعوت شده به تیم ملی فوتسال افغانستان اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) انفجار در مسجدی در ولایت پروان افغانستان ۹ نفر زخمی برجای گذاشت قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه ۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) تاریخ و ساعت بازی‌های تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان در مسابقات آسیایی بحرین اینفوگرافی | همه چیز درباره پایگاه هوایی بگرام در افغانستان طالبان: در صورت حمله دوباره پاکستان، پاسخ متقابل خواهیم داد قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) فرماندار تایباد از افزایش آمار خروج مهاجران افغانستانی خودمعرف از مرز دوغارون در مهرماه خبر داد تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان بعد از اردوی تهران به بحرین رفت درخواست ۲۰ کشور اروپایی برای اخراج مهاجران «بدون مدرک» افغانستان از این کشور‌ها سخنگوی طالبان: توافق با پاکستان شامل آتش‌بس کامل میان ۲ کشور است
سرخط خبرها

نماینده ارشد آمریکا در کابل داعش را مسئول حمله مرگبار مدرسه سیدالشهدا دانست

  • کد خبر: ۶۷۷۰۳
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۷
نماینده ارشد آمریکا در کابل داعش را مسئول حمله مرگبار مدرسه سیدالشهدا دانست
نماینده ارشد آمریکا در کابل گفت: گروه داعش همچنان یک نیروی "پرتوان" در افغانستان و مسوول حمله مرگبار اخیر است که ده‌ها دختر محصل را به کام مرگ کشید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ راس ویلسون، کاردار آمریکا در افغانستان که عمدتا طالبان مقصر افزایش خشونت در این کشور جنگ زده است و آنها را به نقض توافق‌ها در مذاکرات صلح متهم کرد.

 

ویلسون در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه گفت: داعش همچنان یک نیروی پرتوان در اینجاست (افغانستان). این یکی از دلایل متعددی است که ما به تامین کمک امنیتی و مبارزه با تروریسم به مقام‌های افغان ادامه می‌دهیم.

 

او این گروه (داعش) را مسئول بمب‌گذاری هشتم مه مقابل یک مدرسه دخترانه در کابل دانست که جان بیش از ۵۰ تن را گرفت و همچنین این گروه را بابت انفجار در مسجدی در حومه کابل که جان ۱۲ نمازگزار را گرفت، سرزنش کرد.

 

این درحالی است که تاکنون هیچ گروهی تاکنون مسئولیت حمله به آن مدرسه را بر عهده نگرفته، اما داعش مسئولیت بمب گذاری در مسجد را پذیرفت.

 

راس ویلسون همچنین گفت: بمب گذاری در مدرسه و آن مسجد که چند روز پس از آن رخ داد، خیلی واضح است که کار به اصطلاح داعش است. بقایای القاعده هم هنوز در این کشور فعالیت دارند. قرار نیست به هیچکس به ویژه به طالبان مجوز خشونت‌ بدهیم، به خصوص اینکه به طالبان در خشونتی که مستقیما در آن مشارکت دارد، یا نوعی اکوسیستم تروریسم و خشونتی که عمیقا در آن همدست است، چراغ سبز نشان دهیم.

 

به گفته ویلسون، طالبان حملات "قابل توجهی" در ماه‌های اخیر علیه نیروهای دولتی و غیرنظامیان افغان داشته و آنها را در "بازارها و در خیلی از شهرها و مناطق سراسر این کشور هدف قرار داده است." او گفت: کسی باید در این رابطه شفاف و صادق باشد.

 

ویلسون که سابقا در کشورهای بسیاری نظیر روسیه و ترکیه دیپلمات بوده است، گفت؛ با توجه به مشارکت طالبان در مذاکرات صلح با کابل، با وجود اینکه این رایزنی‌ها ماه‌هاست مسکوت مانده است، این خشونت "غیر قابل توجیه" است.

 

وی ادامه داد: ما عمیقا از رفتار طالبان و تداوم سطح بالا و واقعا غیر قابل توجیه خشونت علیه افغان ها ناامید شده‌ایم. هیچ علتی برای آن وجود ندارد، به ویژه اگر شما در یک فرایند سیاسی سهیم باشید.

 

کاردار آمریکا تاکید کرد: انگیزه‌ای که ما اکنون داریم، این است که حل و فصل سیاسی صورت بگیرد که منجر به یک آتش بس و توقف دائمی درگیری‌ها در اینجا شود. با وجود تداوم خروج آمریکا، مشارکت واشنگتن در افغانستان ادامه خواهد یافت. طبیعتا این کشور در ماه‌ها و سال‌های آتی با یک سری مسائل دشوار روبرو می‌شود، اما ما درباره تعهدمان به ادامه کمک امنیتی صریح بوده‌ایم. ما هیچ جا نمی‌رویم ما اینجا هستیم.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->