رفتار‌های هیجانی در  بازار‌های مالی منجر به زیان می‌شود  واکنش بازار‌های جهانی، منطقه‌ای و داخلی به حمله اسرائیل به ایران تأمین مستمر کالا‌های اساسی و سوخت در استان خراسان رضوی در شرایط اضطراری ادامه دارد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) شبکه بانکی ریز آمار وام پرداختی بانک‌ها به مردم و واحد‌های اقتصادی را اعلام کرد آیین نامه اجرایی واردات خودروی سواری از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد گمرک: همه مرز‌های زمینی و دریایی باز است قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در تره‌بار (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | انگور به بازار مشهد آمد افزایش قیمت نان فعلاً منتفی شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | نان مورد نیاز مردم تأمین است؛ جای نگرانی نیست قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی دوباره افزایش نرخ یافت وزیر پیشنهادی اقتصاد: همواره خود را پاسخ‌گوی مردم و نمایندگان می‌دانم پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری تیرماه از امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد آماده‌سازی نرم افزار تعیین نرخ اجاره بهای مسکن در مشهد ظرف یک ماه پیش‌رو یارانه خردادماه ۱۴۰۴ دهک‌های اول تا سوم واریز شد توصیه صنف جایگاه‌داران به مردم برای مدیریت مصرف سوخت (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) توقف فعالیت بورس‌ها در روز‌های ۲۶ و ۲۷ خرداد ١۴۰۴ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | افت قیمت خودرو‌ها قیمت خودرو‌های داخلی پس از حمله اسرائیل به ایران چقدر شد؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) توقف معاملات طلا و ارز با قیمت‌های عجیب درپی تنش‌های امنیتی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) زمان پیش‌فروش بلیت قطار تیرماه ۱۴۰۴ اعلام شد کمبودی در تأمین مواد غذایی وجود ندارد | تولیدکنندگان دوشیفته مشغول‌اند ترخیص کالا در تمامی گمرکات طبق روال عادی در حال انجام است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ساعت ۲ بامداد دوشنبه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) حفظ پایداری تولید برق با تمام توان بازار ارز تجاری امروز فعال است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) جهش قیمت طلا به ۸ میلیون تومان در مشهد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) قیمت دلار و طلا پس از حمله نظامی اسرائیل به ایران چه تغییری کرد؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: اگر بخواهیم مسیر توسعه را ادامه دهیم، باید تسهیلگری صورت گیرد سوخت‌رسانی در سراسر کشور بدون مشکل در حال انجام است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم تغییر ساعت کاری کارگران توافقی است
سرخط خبرها

 قیمت موبایل همچنان در حال ریزش + جدول تازه‌ترین قیمت‌ها (یکم خرداد)

  • کد خبر: ۶۷۹۴۱
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۷
 قیمت موبایل همچنان در حال ریزش + جدول تازه‌ترین قیمت‌ها (یکم خرداد)
 در یک ماه گذشته دست کم به دو دلیل مشخص - کاهش انتظارات تورمی و اثر مستقیم تغییرات نرخ ارز - قیمت موبایل‌های پرفروش ۱۲ تا ۱۸ درصد افت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «تغییرات قیمت ارز بازار موبایل را هم با اصلاح مکرر قیمت‌ها روبه‌رو کرده است. اصلاح نسبی قیمت‌ها در این بازار تکنولوژی در حالی رخ داد که اواخر سال گذشته انتظار رشد قیمتی در این بخش پیش‌بینی می‌شد، اما در یک ماه گذشته دست کم به دو دلیل مشخص - کاهش انتظارات تورمی و اثر مستقیم تغییرات نرخ ارز - قیمت موبایل‌های پرفروش ۱۲ تا ۱۸ درصد افت کرد.

بازار موبایل در پیچ و خم وضعیت نامشخص قیمت ارز طی ماه‌های اخیر با اصلاح مکرر قیمت‌ها روبه‌رو بوده است. اصلاح قیمت‌ها در حالی رخ داد که اواخر سال گذشته انتظار تورم قیمتی در این بخش با توجه به افزایش عوارض گمرکی تلفن‌های همراه بالای ۶۰۰ دلار پیش‌بینی می‌شد، اما عملا با شروع سال جدید ادامه شرایط ناشی از کرونا در بسته بودن فروشگاه‌ها و مجتمع‌های فروشگاهی و همچنین ماه رمضان عملا باعث کاهش تقاضا و افت قیمت‌ها در این بازار شده است. در کنار این عوامل ادامه شرایط مذاکرات برجامی و انتخابات هم بر نامشخص بودن اوضاع افزوده است.

محسن بهنامی، کارشناس بازار موبایل، معتقد است تقاضا برای موبایل به شدت کم شده است. همچنین او اعتقاد دارد که کاهش قیمت موبایل متناسب با کاهش قیمت ارز نیست و با این که قیمت ارز افت چند درصدی را در این روز‌ها تجربه می‌کند، اما قیمت موبایل با نسبت بیشتری کاهش پیدا کرده است.

بر اساس گزارش‌ها قیمت موبایل نسبت به دو ماه گذشته در پایین‌ترین میزان قرار دارد و رصد بازار و مقایسه قیمت‌ها و برند‌های مختلف نشان می‌دهد که بیشترین کاهش قیمت را گوشی‌های پرچم‌دار داشته‌اند؛ تا جایی که برخی ازمدل‌های آیفون و سامسونگ کاهش قیمت یک تا هفت میلیون تومانی را طی روز‌های اخیر تجربه کرده‌اند. برای مثال آیفون ۱۲ پرومکس تنها طی یک هفته نزدیک به یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومان ارزان‌تر شده است.

از سوی دیگر سال ۹۹ با چند مصوبه جنجالی برای بازار موبایل و کالا‌های دیجیتال کشور به پایان رسید که به نظر می‌رسید در سال جدید با اجرایی‌شدن این قوانین، قیمت بخش عمده کالا‌های دیجیتال افزایش پیدا کند. چند نمونه از این مصوبه‌ها شامل افزایش تعرفه واردات گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار از ۶ به ۱۲ درصد، توقف محاسبه تعرفه واردات با ارز ۴۲۰۰ تومانی و الزام اجرای طرح رجیستری برای تجهیزاتی مانند تبلت، ساعت هوشمند، بارکدخوان و ... بودند. با این حال در سال جدید علاوه بر کاهش قیمت موبایل، رئیس اتحادیه فناوران رایانه در مصاحبه با «ایسنا» اعلام کرد که از ابتدای اردیبهشت ماه امسال کاهش نرخ دلار و سایر ارز‌ها باعث شد قیمت تمام اقلام وارداتی به کشور نیز وارد روند نزولی شود. به گفته او قیمت فکس، مودم، پرینتر، انواع تبلت، اجزای مختلف رایانه و ... طی مدت یک ماه ۱۵ تا ۴۰ درصد و به طور میانگین ۲۵ درصد کاهش پیدا کرده‌اند.

 قیمت موبایل همچنان در حال ریزش+ جدول تازه‌ترین قیمت‌ها (یکم خرداد)

منبع: دنیای اقتصاد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->