۲ نظامی صهیونیست در نوار غزه به هلاکت رسیدند (۲۷ مهر ۱۴۰۴) چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای حمله به حماس | ویتکاف: توافق فرونپاشد سردار رادان: خانواده‌های شهدا نماد ماندگاری فرهنگ ایثار و مقاومت هستند هماهنگی اسرائیل با آمریکا برای حمله به غزه حمله مرگبار آمریکا به یک قایق در کارائیب + فیلم ترامپ: حمله به تاسیسات اتمی ایران زمینه توافق صلح در غزه را فراهم کرد واکنش حماس به حملات اسرائیل به نوار غزه کنفرانس بین‌المللی بازسازی نوار غزه برگزار می‌شود گزارش عراقچی از اقدامات دستگاه دیپلماسی در خصوص مقابله با تحریم‌ها پزشکیان: هیچ موضوعی نباید بر معیشت مردم تقدم و ترجیح یابد آغاز حملات گسترده و سنگین اسرائیل به نوار غزه + فیلم (۲۷ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو برای بررسی اوضاع غزه جلسه امنیتی برگزار می‌کند افزایش ۳۴ درصدی بودجه دفاعی ترکیه | آنکارا به دنبال چیست؟ ثبت جنایتی جدید از رژیم صهیونیستی| سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی به دست جنایتکاران اسرائیلی حماس توسط وزیر جنگ اسرائیل تهدید شد اظهارات توهین آمیز ترامپ علیه رئیس جمهور کلمبیا شهادت و زخمی شدن بیش از ۱۸۰ فلسطینی پس از آتش‌بس غزه (۲۷ مهر ۱۴۰۴) اظهارات گروسی درباره محل اورانیوم غنی‌‎شده ایران پس از حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی (۲۷ مهر ۱۴۰۴) گردان‌های قسام درباره پیدا کردن جسد یک اسیر اسرائیلی دیگر بیانیه داد حماس: به آتش‌بس پایبند هستیم جاسوس موساد در قم اعدام شد سفیر ایران در هند: تهران و دهلی شرکای طبیعی یکدیگر هستند قرارگاه نیروی قدس سپاه پاسداران: شهادت جمعی از سران طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نمی‌ماند تأکید استاندار خراسان رضوی بر استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها برای مدیریت مسائل پیچیده استان خشم اسلام‌آباد از نزدیکی دهلی نو- کابل | هدف هند از دعوت امیرخان متقی افزایش تنش افغانستان و هند بود
سرخط خبرها

دستور مهم روحانی به همتی درباره رمزارزها | درگاه‌های فروش رمزارزها مسدود نشود

  • کد خبر: ۶۸۱۹۸
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۴
  • ۱
دستور مهم روحانی به همتی درباره رمزارزها | درگاه‌های فروش رمزارزها مسدود نشود
این اواخر گفته‌هایی مبنی بر مسدودیت درگاه‌های صرافی‌های آنلاین فروش رمز ارز مطرح شد و رئیس کل بانک مرکزی هم آن را رد کرد و در نهایت نامه‌ای از سوی دفتر نهاد ریاست جمهوری به رییس کل بانک مرکزی ارسال شد که از مسدودیت درگاه‌های فروش رمزارز جلوگیری شود.

به گزارش شهرآرانیوز، طی سال گذشته در پی سقوط ارزش بازار سرمایه و متضرر شدن تعداد زیادی از سرمایه گذاران، زخم خوردگان از ریزش‌های بورس به بازار رمزارز‌ها پناه آوردند که توجه‌ها را به این بازار جلب کرد، اما غیرقانونی بودن مبادله رمز ارز‌ها بین افراد و خروج سرمایه از کشور در پی این امر به اختلافات در این بین شدت بخشید.

سرانجام، بانک مرکزی به شرکت شاپرک اعلام کرد به پرداخت یاران و پذیرندگان پشتیبانی شده در نظام پرداخت کشور اطلاع دهد که درگاه‌های ارائه دهنده رمز ارز‌ها را مسدود کنند.

پس از این، با ورود به سال جاری، مطرح شد که همچنان شرکت‌های اصلی ارائه دهنده درگاه پرداخت تحت نظارت شاپرک به ویژه در قالب IPG به صرافی‌های آنلاین فروش رمزارز‌ها خدمات می‌دهند که رئیس مجلس در واکنش به این موضوع، در نامه‌ای به رئیس کل بانک مرکزی و وزیر امور اقتصادی و دارایی خواستار مسدودسازی درگاه پرداخت الکترونیک صرافی‌های ارز دیجیتال شد و به صراحت اعلام کرد که اکتفای صرف به اعلام ممنوعیت مبادلات رمزارز‌ها نمی‌تواند رافع مسئولیت بانک مرکزی و وزارت اقتصاد باشد.

همچنین، در نامه قالیباف تاکید شد که بانک مرکزی به عنوان متولی اصلی حوزه نظام پولی در اسرع وقت ضمن ارائه برآورد قابل اتکا از آینده این فناوری و اثر آن بر اقتصاد و به ویژه نظام پولی و مبادلات کشور، مقررات لازم را برای فعالیت در مبادلات رمزارز‌ها تدوین و نسبت به نظام مندکردن فعالیت رمز ارز‌ها اقدام کند و تا آن زمان درصورت متضرر شدن مردم به واسطه وجود درگاه‌های پرداخت دارای مجوز از بانک مرکزی در این سایت‌ها، بانک مرکزی باید پاسخگو باشد.

پس از شدت گرفتن این موضوع در بازار رمزارزها، رئیس کل بانک مرکزی در واکنش به آن گفت که تا زمان ترسیم نقشه راه در این زمینه از مسدودسازی درگاه‌های پرداخت صرافی‌ها خودداری می‌کند که به اعتقاد کارشناسان، دلیل اینکه تاکنون بانک مرکزی به اعطای مجوز به صرافی‌های آنلاین رمز ارز ورود نکرده، این است که تصور می‌کند با اعطای مجوز به آنها، بایستی کلیه ریسک‌های آن‌ها را نیز قبول کند.

از سوی دیگر، وزیر اقتصاد درباره نحوه مدیریت بازار رمزارز‌ها نیز معتقد است که در این زمینه باید فعالانه مدیریت و عمل کرد تا بتوان مزایای رمزارز‌ها را به حداکثر و معایب آن را به حداقل رساند.

اما به تازگی نامه‌ای از سمت دفتر نهاد ریاست جمهوری خطاب به رئیس کل بانک مرکزی منتشر شده است که در آن ذکر شده "با توجه به درخواست بیش از ۶۰ هزار نفر از متعاملین و کسب‌وکار‌های تبادل رمزارز جهت جلوگیری از مسدود سازی درگاه‌های پرداخت اینترنتی اقدام لازم انجام شود".

بنابراین، در شرایطی که آمار‌ها حکایت از ورود ۱۲ میلیون ایرانی به بازار رمز ارز‌ها دارد به گونه‌ای که ۷۷ درصد آن‌ها با هدف حفظ ارزش پول پا به این بازار گذاشته‌اند، بیش از پیش احساس می‌شود که باید سیاست و تصمیم معقول و مناسب از سوی مسئولان درنظر گرفته شود تا ضرر و نگرانی‌های مردم نسبت به سرمایه‌های خود از بین برود.

دستور مهم روحانی به همتی درباره رمزارزها | درگاه‌های فروش رمزارزها مسدود نشود

منبع: اقتصادنیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
0
0
بازهم خوبه قبل از هرگونه تصمیم عجولانه ای بفکر سرمایه جاری و از دست رفته مردم بودند کار استخراج رمزارز به خودیه خود کار است و نوعی خود اشتغالیه .بجای اینکه دولت برای جوان ها کار درست کنه خودش به تنهایی شغل پاره وقت درآمد زا محسوب میشه !
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->