پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است استاندار خراسان رضوی: مهم است که زیرساخت‌های ارتباطی را در مشهد گسترش دهیم نخست وزیر قطر از جنجال بر سر هواپیمای هدیه شده به ترامپ تعجب کرد چوب لای چرخ مذاکرات با یک نامه | اتحاد جمهوری‌خواهان علیه ایران اسلامی: بازرسی‌های آژانس از ایران ۱۰ برابر بیشتر از بقیه کشور‌ها انجام می‌شود | رفتار ظالمانه و جوسازی علیه مردم ایرانی نخ نما شده است + فیلم تمجید ترامپ از پهپاد‌های ایرانی وزارت خارجه درخصوص وخامت اوضاع امنیتی در لیبی ابراز نگرانی کرد پزشکیان: فرصت ندارم صحبت‌های ترامپ را بشنوم | با وجود توطئه‌های دشمنان، ما دنبال صلح و آرامش هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم معاون سازمان انرژی اتمی: داشتن علم هسته‌ای یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است آمریکا به ترکیه موشک می‌­فروشد
سرخط خبرها

ظریف با نخست وزیر ارمنستان دیدار کرد + فیلم

  • کد خبر: ۶۸۵۱۴
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۲
ظریف با نخست وزیر ارمنستان دیدار کرد + فیلم
محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان صبح امروز وارد ایروان شد و دقایقی قبل با نخست وزیر ارمنستان دیدار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛  محمدجواد ظریف که به ارمنستان سفر کرده، با وزیر خارجه این کشور دیدار کرد و قرار است با «نیکول پاشینیان»، نخست وزیر و «آرمن سرکیسیان»، رئیس جمهوری ارمنستان نیز دیدار و گفتگو کند.

 

دیدار ظریف با نخست وزیر ارمنستان

 

ظریف: حفظ امنیت و آرامش قفقاز مسأله امنیت ملی ایران است

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان که برای دیدار و گفتگو با مقامات جمهوری ارمنستان در ایروان به سر می‌برد، صبح امروز با آرا آیوازیان کفیل وزارت امور خارجه ارمنستان دیدار و گفتگو کرد.

 

 وزیر امور خارجه کشورمان سفر به ایروان را فرصت مناسبی برای گفتگو درباره شرایط ویژه منطقه توصیف کرد و با اشاره به سفر هفته جاری وزیر راه و شهرسازی کشورمان به ارمنستان، ابراز امیدواری کرد اجرای توافقات انجام شده در این سفر به گسترش روابط دو کشور کمک کند.

 

ظریف قفقاز را منطقه‌ای حیاتی و حفظ امنیت و آرامش آن را مسأله امنیت ملی ایران دانست و با اشاره به سیاست اصولی ایران در قبال بحران قره‌باغ از دهه نود میلادی، بر احترام به تمامیت ارضی، رعایت حقوق همه مردم منطقه و حل و فصل مسالمت‌آمیز اختلافات تاکید کرد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان به تلاش‌های ایران در ماه‌های اخیر برای کمک به حل و فصل مسالمت‌آمیز اختلافات اشاره کرد و با ابراز نگرانی کشورمان از تنش و تشنج اخیر، بر ضرورت خویشتنداری همه طرف‌ها و احترام به تمامیت ارضی یکدیگر و تلاش برای حل اختلاف از طریق گفتگو تاکید کرد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران از هر تنشی در منطقه رنج می‌برد، بر تلاش برای کمک به نزدیک شدن دیدگاه‌های دو کشور تاکید کرد و ضرورت احترام به مرزهای بین‌المللی، تمامیت ارضی کشورها و عدم تغییر مرزها بعنوان یک خط قرمز از سوی کشورمان را مورد تصریح قرار داد.

 

ظریف ابراز امیدواری کرد اختلافات در منطقه و بین جمهوری های آذربایجان و ارمنستان به سمت کاهش تنش جریان یافته و کشورهای منطقه به سوی ثبات و افزایش ارتباطات مفید برای مردم منطقه حرکت کنند.

 

آیوازیان کفیل وزارت امور خارجه ارمنستان نیز در این دیدار با اشاره به دستور کار همکاری‌های فیمابین، بر اهمیت گفتگوهای منظم رهبران دو کشور تاکید و ابراز امیدواری کرد که روابط دو جانبه در حوزه‌های مختلف گسترش یابد.

 

وی با اشاره به اختلاف مرزی ارمنستان و آذربایجان در هفته‌های اخیر، این حوادث را با ثبات و آرامش منطقه ناهمخوان دانست.

 

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->