جزئیات اجرایی طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه اعتراف صهیونیست‌ها به خلع سلاح نشدن حماس در غزه درگیری مرزی میان نیرو‌های مرزبانی پاکستان و افغانستان آمریکا در ایالت آیداهو برای قطر پایگاه نیروی هوایی می‌سازد پزشکان بدون مرز: هزار و ۲۰۰ کادر درمانی در جنگ غزه کشته شدند حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در کرانه باختری (۱۸ مهر ۱۴۰۴) ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا(ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد
سرخط خبرها

ظریف با نخست وزیر ارمنستان دیدار کرد + فیلم

  • کد خبر: ۶۸۵۱۴
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۲
ظریف با نخست وزیر ارمنستان دیدار کرد + فیلم
محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان صبح امروز وارد ایروان شد و دقایقی قبل با نخست وزیر ارمنستان دیدار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛  محمدجواد ظریف که به ارمنستان سفر کرده، با وزیر خارجه این کشور دیدار کرد و قرار است با «نیکول پاشینیان»، نخست وزیر و «آرمن سرکیسیان»، رئیس جمهوری ارمنستان نیز دیدار و گفتگو کند.

 

دیدار ظریف با نخست وزیر ارمنستان

 

ظریف: حفظ امنیت و آرامش قفقاز مسأله امنیت ملی ایران است

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان که برای دیدار و گفتگو با مقامات جمهوری ارمنستان در ایروان به سر می‌برد، صبح امروز با آرا آیوازیان کفیل وزارت امور خارجه ارمنستان دیدار و گفتگو کرد.

 

 وزیر امور خارجه کشورمان سفر به ایروان را فرصت مناسبی برای گفتگو درباره شرایط ویژه منطقه توصیف کرد و با اشاره به سفر هفته جاری وزیر راه و شهرسازی کشورمان به ارمنستان، ابراز امیدواری کرد اجرای توافقات انجام شده در این سفر به گسترش روابط دو کشور کمک کند.

 

ظریف قفقاز را منطقه‌ای حیاتی و حفظ امنیت و آرامش آن را مسأله امنیت ملی ایران دانست و با اشاره به سیاست اصولی ایران در قبال بحران قره‌باغ از دهه نود میلادی، بر احترام به تمامیت ارضی، رعایت حقوق همه مردم منطقه و حل و فصل مسالمت‌آمیز اختلافات تاکید کرد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان به تلاش‌های ایران در ماه‌های اخیر برای کمک به حل و فصل مسالمت‌آمیز اختلافات اشاره کرد و با ابراز نگرانی کشورمان از تنش و تشنج اخیر، بر ضرورت خویشتنداری همه طرف‌ها و احترام به تمامیت ارضی یکدیگر و تلاش برای حل اختلاف از طریق گفتگو تاکید کرد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران از هر تنشی در منطقه رنج می‌برد، بر تلاش برای کمک به نزدیک شدن دیدگاه‌های دو کشور تاکید کرد و ضرورت احترام به مرزهای بین‌المللی، تمامیت ارضی کشورها و عدم تغییر مرزها بعنوان یک خط قرمز از سوی کشورمان را مورد تصریح قرار داد.

 

ظریف ابراز امیدواری کرد اختلافات در منطقه و بین جمهوری های آذربایجان و ارمنستان به سمت کاهش تنش جریان یافته و کشورهای منطقه به سوی ثبات و افزایش ارتباطات مفید برای مردم منطقه حرکت کنند.

 

آیوازیان کفیل وزارت امور خارجه ارمنستان نیز در این دیدار با اشاره به دستور کار همکاری‌های فیمابین، بر اهمیت گفتگوهای منظم رهبران دو کشور تاکید و ابراز امیدواری کرد که روابط دو جانبه در حوزه‌های مختلف گسترش یابد.

 

وی با اشاره به اختلاف مرزی ارمنستان و آذربایجان در هفته‌های اخیر، این حوادث را با ثبات و آرامش منطقه ناهمخوان دانست.

 

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->