احتمال شنیده شدن صدای انفجار در منطقه اصفهان (۲۲ تیر ۱۴۰۴) لاوروف برای حضور در نشست شورای وزرای خارجه شانگهای وارد چین شد عقب‌نشینی فرستاده ترامپ از اظهاراتش: قصدم تهدید لبنان نبود رسانه‌های عبری از دیدار الشرع با مقامات اسرائیلی در آذربایجان خبر دادند اعتبار بازسازی برج تاریخی «رادکان» خراسان رضوی ۲برابر شد جزئیات جدید از حمله رژیم صهیونیستی به جلسه شورای عالی امنیت جنبش جهاد اسلامی فلسطین: ما زیر بار توافقی که منجر به تسلیم شود، نخواهیم رفت حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر بیت‌حانون مکرون خواستار مقابله اروپا با تعرفه‌های ترامپ شد انگلیس خواستار تحقیقات مستقل درباره حملات اسرائیل به صف توزیع غذا در غزه شد مظفری: در حوزه اقتصاد، خراسان رضوی از میانگین کشور فقیر‌تر است | بانوان می‌توانند موتور توسعه استان باشند تظاهرات گسترده علیه سکوت دولت سوئد در قبال جنایات رژیم اسرائیل در غزه عراقچی: زمان و شرایط بازگشت به میز مذاکره را ایران تعیین می‌کند بهروزآذر: حضور زنان در مدیریت، تشریفاتی نیست؛ حاصل اعتماد و شایستگی است | دولت به دنبال توسعه انتصابات در حوزه زنان است مکزیک به تعرفه‌های ترامپ واکنش نشان داد کشف ریزتراشه جاسوسی از کفش بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی + فیلم دستور معاون اول رئیس جمهور برای اصلاح نرخ پرواز‌های اربعین هیئت‌های سوری و اسرائیلی در باکو دیدار می‌کنند (۲۱ تیر ۱۴۰۴) وزارت ‌کشور: برگه‌های سرشماری اتباع خارجی دیگر اعتبار ندارد | طرد شدگان از خدمات کنسولی محروم می‌شوند ۴ نظامی صهیونیست در غزه زخمی شدند (۲۱ تیرماه ۱۴۰۴) المیادین: هیچ پیشنهادی از روسیه برای توقف غنی‌سازی به ایران نشده است زیرساخت‌های انرژی در دونتسک هدف حملات اوکراین ترامپ: مکزیک و اتحادیه اروپا منتظر تعرفه ۳۰ درصدی باشند علی‌اف با جولانی برای صادرات گاز به سوریه توافق کرد اسکندر مومنی به مجلس خواهد رفت + جزئیات دستورکار هفتگی مجلس ویدئو | رهبر شجاع، محبوب و کاریزماتیک ایران برگزاری نشست مشترک سران قوا به میزبانی دولت (۲۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بودجه پیشنهادی «بایدن» برای برخورد با نفوذ چین، روسیه و ایران

  • کد خبر: ۶۸۸۹۴
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۷
بودجه پیشنهادی «بایدن» برای برخورد با نفوذ چین، روسیه و ایران
در طرح پیشنهادی بایدن حدود ۱.۹ تریلیون دلار به مبارزه با آن ادعا که مقامات آمریکایی نفوذ ایران، چین و روسیه می‌نامند، اختصاص دارد.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ دولت جو بایدن روز جمعه طرح پیشنهادی خود را برای سال مالی‌۲۰۲۲ به کنگره آمریکا ارائه داد. در طرح پیشنهادی بایدن حدود ۱.۹ تریلیون دلار به مبارزه با آن ادعا که مقامات آمریکایی نفوذ ایران، چین و روسیه می‌نامند، اختصاص دارد.
 
در این طرح آمده است که اختصاص این بودجه، برای مبارزه با نفوذ این سه کشور در بیشتر مناطق اروپا و اوراسیا، و به‌ویژه خاورمیانه است.
 
به گزارش «رویترز»، بخش اعظم بودجه دولت بایدن برای وزارت دفاع این کشور، به هزینه‌های مدرن‌سازی زرادخانه هسته‌ای آمریکا برای جلوگیری از تهدید‌ها از‌سوی چین و سرمایه‌گذاری‌ها برای مقابله با پیشروی نظامی چین در آسیا اختصاص یافته است. علاوه‌براین، به گزارش اسپوتنیک، تقریبا ۶۶۵.۸‌میلیون دلار به‌طور خاص برای تقویت مقاومت اروپا و اوراسیا در‌برابر نفوذ بدخیم خارجی و رسیدگی به چالش‌های رو‌به‌رشد روسیه و جمهوری خلق چیـــــن در‌نــــظر گرفته شده است‌
 
نزدیک به ۳۰۰‌میلیون دلار دیگر نیز برای «مقابله با نفوذ و تجاوز روسیه» از‌طریق بهبود «همکاری با ناتو و سایر نیرو‌های غربی» استفاده خواهد شد. علاوه‌بر‌این، دولت بایدن ۸۰۰‌میلیون دلار برای گسترش برنامه‌های بین‌المللی هزینه خواهد کرد که بازار‌های ایران، چین و روسیه را هدف قرارمی‌دهند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->