حمله هوایی ارتش صهیونیستی به محل اسکان آوارگان در شهر غزه انتقاد نماینده مجلس به کمیسیون ماده ۵ استانداری خراسان رضوی؛ مصوبه ساخت و ساز در ارتفاعات مشهد تخلف است بمباران یک منطقه صهیونیست نشین توسط جنگنده اسرائیلی ! کاخ سفید اذعان کرد: ترامپ خواهان مذاکره با ایران است استعفای معاون وزير كشور از سمتش پذیرش استعفای ظریف از سوی پزشکیان دولت آمریکا نزدیک به ۳۰ سفارتخانه و کنسولگری خود را تعطیل می‌کند جانشین ظریف مشخص شد| محسن اسماعیلی معاون راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور شد عارف: به هیچ رابطه خاصی با هیچ کشوری دل نبسته‌ایم نتانیاهو به شمال نوار غزه سفر کرد اظهارات متناقض ویتکاف درباره برنامه غنی‌سازی اورانیوم ایران رژیم صهیونیستی به مکان حضور اسیر اسرائیلی-آمریکایی حمله کرد ترامپ و سلطان عمان درباره مذاکرات هسته‌ای گفت‌و‌گو کردند ورود کمیسیون اصل ۹۰  مجلس شورای اسلامی به موضوع  توزیع اینترنتی دارو وزیر کشور: انتخابات شورا‌ها به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود بازدید معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی از انجمن دفاتر خدماتی اتباع خارجی رژیم صهیونیستی مدعی ترور فرمانده عملیات ویژه حزب الله در جنوب لبنان شد (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) وال استریت ژورنال: آمریکا مقابل ایران در مذاکرات عمان ظرف ۴۵ دقیقه عقب‌نشینی کرد پزشکیان: مدیریت ناترازی‌ها هوشمند و دقیق خواهد بود مشاور عراقچی به خبرسازی گروهک منافقین درباره غریب‌آبادی واکنش نشان داد اکونومیست: ترامپ با توافقی مشابه برجام مشکلی ندارد پرواز بمب‌افکن‌های آمریکا در آسمان کره و هشدار به پیونگ‌یانگ سخنگوی کرملین: آمریکا و روسیه برخلاف اروپا برای صلح در اوکراین تلاش می‌کنند عراقچی و فیدان درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا رایزنی کردند معاون ترامپ: از اروپا ناامید شدیم واکنش سخنگوی کرملین به گمانه‌زنی‌ها درباره پیشنهاد آمریکا مبنی بر انتقال ذخایر اورانیوم ایران به روسیه وزیر دفاع آمریکا: چین می‌تواند تمام ناوگان هواپیمابر آمریکا را ظرف ۲۰ دقیقه غرق کند گاردین از مخالفت ایران با انتقال ذخایر اورانیوم خود به کشور سوم خبر داد
سرخط خبرها
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار نخست‌وزیر پاکستان:

پایان درست جنگ یمن تأثیرات مثبتی در منطقه خواهد داشت

  • کد خبر: ۶۹۰۷
  • ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۴
پایان درست جنگ یمن تأثیرات مثبتی در منطقه خواهد داشت
رهبر انقلاب با تاکید بر اینکه ایران از مدت‌ها قبل طرحی چهار ماده‌ای برای توقف جنگ در یمن ارائه کرده است، فرمودند: پایان درست جنگ یمن تأثیرات مثبتی در منطقه خواهد داشت.

به گزارش شهرآرا نیوز، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (یکشنبه) در دیدار آقای عمران خان نخست‌وزیر پاکستان و هیئت همراه، روابط ایران و پاکستان را بسیار عمیق و مردمی دانستند و با تأکید بر لزوم استفاده از این بستر برای افزایش همکاریهای دو دولت خاطرنشان کردند: جمهوری اسلامی ایران از مدتها قبل طرحی چهار ماده‌ای برای توقف جنگ در یمن ارائه کرده است و پایان این جنگ، می‌تواند تأثیرات مثبتی در منطقه به دنبال داشته باشد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای در این دیدار با برشمردن نمونه‌هایی از ارتباطات عمیقاً نزدیک و مردمی دو ملت ایران و پاکستان، تأکید کردند: نگاه جمهوری اسلامی ایران به پاکستان نگاه به یک برادر در همسایگی است و با وجود این فرصت بی‌بدیل، روابط دو کشور باید بسیار گرمتر و بهتر از وضع موجود باشد و امنیت مرزها ارتقاء یابد و برنامه‌های معطل‌مانده مانند خط لوله گاز تکمیل شود.
رهبر انقلاب اسلامی با تحسین دغدغه دولت پاکستان در خصوص استقرار صلح و امنیت، منطقه غرب آسیا را بسیار حساس و خطیر خواندند و با تأکید بر مراقبت همگان از بروز حادثه، از نقش مخرّب برخی کشورهای منطقه در حمایت از گروههای تروریستی در عراق و سوریه و ایجاد جنگ و خونریزی در یمن ابراز تأسف کردند و افزودند: ما انگیزه‌ای برای دشمنی با این کشورها نداریم اما آنها تحت اراده آمریکا هستند و در جهت خواست آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران عمل می‌کنند.
ایشان گفتند: جمهوری اسلامی ایران از مدتها قبل طرحی چهار ماده‌ای برای پایان جنگ یمن داده است و اگر این جنگ به نحو درستی پایان یابد، می‌تواند تأثیرات مثبتی در منطقه به دنبال داشته باشد.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران آغازگر هیچ جنگی نبوده است، خاطرنشان کردند: البته اگر کسی شروع کننده جنگ در مقابل ایران باشد، بدون تردید پشیمان خواهد شد.
در این دیدار که آقای روحانی رئیس جمهور نیز حضور داشت، آقای عمران خان نخست‌وزیر پاکستان، ایران و پاکستان را دو کشور برادر خواند و گفت: همکاری‌های تهران و اسلام آباد باید گسترش یابد و ما برای روابط روی ایران حساب ویژه باز کرده‌ایم، چرا که ایران را یک شریک مهم بخصوص در حوزه تجاری تلقی می‌کنیم.
منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->