پرویزمظلومی: به برد استقلال مقابل النصر خوشبینم | رونالدو مهار می‌شود گندوز در آستانه محرومیت تصمیم عجیب کارتال برابر چادرملو | اورونوف باید سریع‌تر آماده شود! خیز علیپور برای آقای‌گلی درپی مصدومیت طولانی‌مدت لیموچی سرگیجه کارتال در چینش ترکیب پرسپولیس کمیته انضباطی، استقلال و سپاهان را نقره داغ کرد استقلال در آماده‌باش کامل | هشدار آبی‌ها برای رونالدو و هم‌تیمی‌هایش رؤیای بازگشت نیمار به بارسا به باد رفت فصل برای دورتموند به پایان رسید ناجی استقلال به بازی با النصر رسید| مصدومیت چشمی برطرف شد چمنیان: ۵۰ درصد تیم ملی نوجوانان تغییر کرده است رضاوند بازی با النصر را از دست داد شکایت‌ها رسید، کارتال شاکی شد تاریخ و ساعت بازی استقلال و النصر در لیگ نخبگان آسیا | در مسیر معجزه غیبت ۴ ستاره النصر در بازی برگشت مقابل استقلال بازی بارسلونا و اوساسونا لغو شد النصر، ۶ بازی یک برد! | استقلال هم از پس یاران رونالدو برمی‌آید؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و ناتینگهام‌فارست (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) | شکستی دیگر برای پپ! دعوت از گلر النصر به تیم ملی برزیل در آستانه بازی با استقلال
سرخط خبرها

مرخصی میلیچ و دیاباته رو به پایان| خارجی‌های استقلال برمی‌گردند؟

  • کد خبر: ۶۹۱۰۰
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۹
مرخصی میلیچ و دیاباته رو به پایان| خارجی‌های استقلال برمی‌گردند؟
هرویه میلیچ قبل از سفر به کرواسی به مدیران استقلال قول داد سه شنبه (فردا) خودش را به تمرینات برساند. دیاباته نیز ۱۰ روز مرخصی خواسته که شنبه هفته آینده این زمان به پایان می‌رسد.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، هرویه میلیچ و شیخ دیاباته چه زمان به تمرین استقلال باز می‌گردند؟ آیا زمان مشخصی را می‌توان برای بازگشت آن‌ها اعلام کرد؟

حقیقت این است که خارجی‌های استقلال هرگاه به زادگاه خود رفته‌اند آن قدر دربازگشت بدقول بوده‌اند که درباره زمان دقیق بازگشت آن‌ها نمی‌شود خبری به قطعیت اعلام کرد، اما طبق برنامه قبلی میلیچ باید سه شنبه (فردا) درتمرینات استقلال باشد. او قبل از اینکه ایران را به مقصد کرواسی ترک کند به مسئولان باشگاه استقلال قول داد راس ۷ روز بازگردد، اما آقای بازیکن دراین ایام که از تهران دور شد دائم باشگاه را تهدید به شکایت کرد تا بازگشتش در هاله‌ای از ابهام قرار بگیرد وهیچ کس به درستی درباره زمان بازگشت او اطلاعات دقیقی در دست نداشته باشد.

شیخ دیاباته، اما رفتار متفاوتی را درپیش گرفته و قصد دارد در زمان اعلام شده به باشگاه در تمرینات حاضر شود. شیخ که با مخالفت شدید مجیدی راهی فرانسه شد طبق قولی که داده ۱۰ روز در مرخصی خواهد بود که این مرخصی شنبه هفته آینده به پایان می‌رسد. اگر شیخ خوش قول باشد باید درهمان زمان به تمرینات استقلال بازگردد.

اگر این دو بازیکن خوش قول باشند روند آماده سازی استقلال نیز سرعت و شتاب بیشتری خواهد گرفت، چون طبق آمار میلیچ و دیاباته با افت محسوسی پیش از شروع تعطیلات مواجه شدند و هرگز نتوانستند به طور شایسته دست استقلال را بگیرند. به خصوص دیاباته که با مصدومیت هم مواجه شد که این موضوع انتقاد‌های بسیاری از سوی کارشناسان به همراه داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->