نتیجه و ویدئو خلاصه بازی لیورپول و فرانکفورت (۱ آبان ۱۴۰۴) | بازگشت باشکوه قرمز‌های آنفیلد از بحران نتیجه و ویدئو خلاصه بازی رئال مادرید و یوونتوس (۱ آبان ۱۴۰۴) | برد بزرگ کهکشانی‌ها قبل از الکلاسیکو نتیجه بازی استقلال و الوحدات اردن در لیگ قهرمانان آسیا(۳۰ مهر ۱۴۰۴)+ ویدئوگل‌ها| پیروزی بی دردسر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و الوحدات اردن در لیگ قهرمانان آسیا(۳۰ مهر ۱۴۰۴) سیدورف، غایب بزرگ بازی‌های آسیایی استقلال پیشنهاد سنگین تاتنهام برای ستاره الاهلی عربستان لیست نقل و انتقالات هاشمیان مشخص شد مهاجرانی: امیدوارم با مربی ایرانی به جام جهانی برویم تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و استقلال (دربی ۱۰۶) | ۱۴ آذر روز فوتبالی ایران پخش زنده بازی استقلال و الوحدات (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و ذوب‌آهن (۲ آبان۱۴۰۴) + لینک و قیمت طرح ضربه ۶ امتیازی در تکواندو استارت خورد واکنش آذری جهرمی به خبر مدیرعاملی‌اش در پرسپولیس | این هم از عجایب فوتبال ایران است! مصائب نماینده فوتسال خراسان رضوی در لیگ دسته اول کشور | اتحاد سرخس با تاکسی به شاهرود رفت داوران هفته هشتم لیگ برتر مشخص شدند برنامه بازی‌های هفته هشتم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | هفته سرنوشت‌ساز برای سرخابی‌ها جریمه ۲ میلیاردی خلیل‌زاده تأیید شد اسکواد پرسپولیس متحول می‌شود! عجیب و غیرمنتظره؛ آذری جهرمی گزینه مدیرعاملی پرسپولیس شد!
سرخط خبرها

سوشا از پرسپولیس چقدر پول می‌گیرد؟| رقم دریافتی گلر جنجالی مشخص شد

  • کد خبر: ۶۹۱۸۰
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۶
سوشا از پرسپولیس چقدر پول می‌گیرد؟| رقم دریافتی گلر جنجالی مشخص شد
باشگاه پرسپولیس اعلام کرده که ۸۵۰ میلیون تومان به سوشا مکانی بدهکار نیست!

گروه ورزش/ شهرآرا نیوز، مدتی است که بحث شکایت سوشا مکانی از باشگاه پرسپولیس برای دریافت مطالباتش منتشر شده است. در این بین وکیل این بازیکن هم توانست علیه باشگاه پرسپولیس حکم بگیرد که به موجب آن باشگاه پرسپولیس مبلغ ۸۵۰ میلیون تومان به سوشا مکانی بدهکار می شد.

 

مسئولان باشگاه پرسپولیس مدعی هستند که سندی دست نویس وجود دارد که مطابق آن سوشا مکانی اعلام کرده که در صحت و سلامت کامل عقلی ۵۰ درصد جریمه را می پذیرد اما با این وجود کمیته انضباطی این حکم را صادر کرده است. حالا باشگاه پرسپولیس معتقد است با وجود این سند نهایتا باید ۱۵۰ میلیون به مکانی بپردازد نه ۸۵۰ میلیون.

 

البته باشگاه پرسپولیس مشکلی بابت پرداخت ۸۵۰ میلیون سر موعد مقرر ندارد اما معتقد است با وجود چنین سندی نباید بیشتر از ۱۵۰ میلیون به مکانی پرداخت کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->