دیدار و گفتگوی دبیر شورای عالی امنیت ملی ارمنستان با عراقچی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار به کنگره آمریکا درباره خطر حمله چین به تایوان آیا یمن می‌تواند جنگ غزه را متوقف کند؟ سرپرست وزارت خارجه طالبان به ایران و چین سفر خواهد کرد فرمانده نیروی دریایی ارتش: ناوگروه های ما در حال اسکورت کشتی ها و ماموریت در آب های بین المللی هستند پزشکیان: به هیچ عنوان نمی‌پذیرم در هیچ حوزه‌ای از دیگر کشور‌ها عقب بمانیم | مذاکره می‌کنیم اما با تهدید از حق مسلم خودمان پا پس نمی‌کشیم رهبر کره شمالی: آمادگی جنگی باید افزایش یابد رژیم صهیونیستی از آغاز عملیات «ارابه‌های گدعون» و گسترش جنگ علیه غزه خبرداد جمعی از معلمان کشور از ساعتی دیگر با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند + فیلم تأکید عراقچی بر غیرقابل مذاکره بودن حفظ غنی‌سازی و زیرساخت‌های هسته‌ای ایران جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول
سرخط خبرها

سخنگوی سپاه : اجازه خدشه‌ دار شدن منزلت اجتماعی سپاه را نمی‌دهیم

  • کد خبر: ۶۹۳۳۵
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۴
سخنگوی سپاه : اجازه خدشه‌ دار شدن منزلت اجتماعی سپاه را نمی‌دهیم
سردار رمضان شریف با تقبیح هرنوع ادبیاتی که فرهنگ و شئونات پاسداری را متزلزل کند، گفت: اجازه نمی‌دهیم منزلت اجتماعی سپاه تحت تاثیر رفتارهای مغایر با اخلاق و آداب اسلامی خدشه دار شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه که در حاشیه نشست جمعی از پاسداران و رزمندگان لشکر ۱۰ سیدالشهدا (ع) استان البرز با موضوع مولفه های قدرت و عوامل منزلت و محبوبیت اجتماعی سپاه ، در واکنش به آنچه در روزهای اخیر در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی ، دستاویز برخی اظهار نظرها برای تخریب چهره این نهاد انقلابی و مردمی قرار گرفته است ، اظهار کرد: سپاه و فرماندهان و مسئولین شاغل و وابسته آن خود را ملتزم به اخلاق و آداب اسلامی دانسته و اجازه نمی‌دهند منزلت اجتماعی این نهاد انقلابی و مردمی که ثمره مجاهدت ها و فداکاری های شهدای عزیز است خدشه‌دار شود.

 

وی افزود : ما همواره ضمن صراحت و شجاعت در گفتار و بیان دیدگاه ها و نظرات پیرامون مسائل مختلف ، رعایت فرهنگ و ادب اسلامی و شئونات پاسداری را وجه همت خود قرار داده و به کارگیری ادبیات توهین و تحقیر را نکوهش کرده‌ایم.

 

سردار شریف " التزام به اخلاق و آموزه‌های دینی ، تبعیت از منویات و رهنمودهای امامین انقلاب اسلامی، پشتوانه مردمی ، بصیرت و هوشمندی در میدان و صحنه‌های اجرای ماموریت‌ها و وظایف " را در زمره "مولفه‌های اصلی منزلت و محبوبیت اجتماعی سپاه " ، توصیف و تصریح کرد: آنچه اخیراً در واکنش به اظهارات و مواضع انتخاباتی برخی اشخاص از سوی یکی دو تن از وابستگان به سپاه _ که سال‌ها است از مجموعه سازمان بازنشسته و منفک شده و دیدگاه های آنها نیز مواضع و دیدگاه های سپاه محسوب نمی شود _ شاهد بودیم، اقدامی شخصی بوده که دقت، مراقبت و هوشمندی را به آنان یادآور می شود، تا خدای ناکرده اینگونه سخنان به حساب نهاد مقدس سپاه گذارده نشود.

 

سخنگوی سپاه تاکید کرد : پاسداران انقلاب به خوبی آموخته اند در تعامل و مواجهه با مخاطب و مسائل و رخدادهای مختلف، به گونه‌ای اظهارنظر کنند که موجبات هجمه به سپاه و ساحت ارزش‌های دینی و انقلابی توسط بدخواهان و کج اندیشان فراهم نشود.

 

مسئول روابط عمومی کل سپاه با ابراز ناخرسندی از برخی کوتاهی ها و بی توجهی ها در کلام و گفتار افراد گفت : هر اقدامی که بخواهد چهره پرفروغ سپاه را نزد افکار عمومی متزلزل کند، ناپسند و غیر قابل اغماض می‌دانیم و به همکاران گذشته و حال که خدمات و مجاهدت های آنان در دفاع مقدس و عرصه‌های نیاز انقلاب و کشور از جمله خدمت رسانی به مردم در بلایای طبیعی و مناطق محروم قابل تحسین است نیز توصیه می‌کنیم ، در کلام و گفتار خود ملاحظات اخلاقی را بطور جدی مورد مراقبت و مد نظر قرار دهند.

 

منبع: سپاه نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->