آغاز درگیری پدافند تهران در مناطق مرکزی شهر (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم نتانیاهو بالاخره از پناهگاه خارج شد نامۀ فرمانده کل ارتش به رهبر معظم انقلاب: ضربات قاطعی به پیکر رژیم جعلی صهیونیستی وارد خواهیم کرد انهدام ۱۴ پهپاد و ۳۰ ریزپرنده صهیونیستی در مرز‌های کشور طی ۴۸ ساعت گذشته (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی سخنگوی دولت با مردم، هر روز ساعت۱۳ از شبکه خبر دستگیری ۲ نفر از اعضای تیم تروریستی موساد توسط فراجا + فیلم (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) جلسات علنی مجلس این هفته طبق روال برگزار خواهد شد یک کارشناس مصری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران، زمینه‌ساز نابودی اسرائیل است برگزاری اجلاس کمیته سیاسی APA به میزبانی مشهد به زمان دیگری موکول شد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: وعده صادق ۳، آغاز مسیر انتقام ملی است دبیر اول حزب کارگزاران سازندگی ایران-خراسان رضوی: مذاکره براساس شرایط فعلی عادلانه نخواهد بود | این جنگ منطقه را نیز آرام نمی‌گذارد ماجرای شنیده‌شدن صدای مهیب در تربت‌حیدریه چه بود؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) خبر‌های مبنی بر حمله به پالایشگاه اصفهان کذب است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) یحیی سریع: با هماهنگی ارتش و سپاه پاسداران ایران، یافا در سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار دادیم عراقچی: اسرائیل با حمله به تأسیسات هسته‌ای، خط قرمز جدیدی را نقض کرد | حملات ایران به اسرائیل ادامه خواهد داشت + فیلم ترامپ: آمریکا هیچ ارتباطی با حمله دیشب اسرائیل به ایران نداشت (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش بقائی به اظهارات وقیحانه مقامات آلمانی | تاریخ را به خاطر داشته باشید تظاهرکنندگان آمریکایی با پلیس درگیر شدند (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) الجزیره: ایران حملات خود علیه اسرائیل را تشدید خواهد کرد موج سوم حملات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی + تلفات اسرائیل و جزئیات (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) اعلام بیش از ۱۰۰ زخمی در حمله جدید موشکی ایران به اسرائیل (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) واشنگتن: اتباع آمریکایی هرچه سریع‌تر ایران را ترک کنند آکسیوس از درخواست کمک اسرائیل از آمریکا خبرداد | ان بی سی: پنتاگون در جلسه‌ای اضطراری درخواست اسرائیل را بررسی می‌کند گروسی: تاسیسات غنی‌سازی فردو و رآکتور آب سنگین خنداب آسیب ندیده‌اند تمسخر گنبد آهنین اسرائیل توسط یک شهروند کرانه باختری + فیلم جزئیات موج جدید حملات پهپادی ایران به اسرائیل در روز دوم وعده صادق ۳ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۴.۶ میلیون نفر در خراسان رضوی واجد شرایط رای دادن هستند

  • کد خبر: ۶۹۵۶۰
  • ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۶
۴.۶ میلیون نفر در خراسان رضوی واجد شرایط رای دادن هستند
رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی گفت: در انتخابات ۲۸ خردادماه، چهار میلیون و ۶۱۶ هزار و ۷۹۱ نفر در این استان واجد شرایط رای دادن‌ هستند که از این تعداد ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار و ۹۷۸ نفر زن و بقیه مرد هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی گفت: در انتخابات ۲۸ خردادماه، چهار میلیون و ۶۱۶ هزار و ۷۹۱ نفر در این استان واجد شرایط رای دادن‌ هستند که از این تعداد ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار و ۹۷۸ نفر زن و بقیه مرد هستند.

محمدعلی نبی‌پور اظهار داشت: ۱۲۰ هزار و ۷۰۲ نفر از این تعداد در خراسان رضوی برای نخستین بار رای خواهند داد که از این تعداد ۶۱ هزار و سه نفر مرد و ۵۹ هزار و ۶۹۹ نفر زن هستند.

وی گفت: در کل ادوار انتخاباتی، بیشترین شمار واجدان شرایط رای در استان مربوط به سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری است و خراسان رضوی بعد از تهران، بالاترین تعداد واجدان شرایط رای دادن را در میان استانها دارا است.

رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی ادامه داد: در ۴۲ سال گذشته مردم خراسان رضوی ۳۵ مرتبه پای صندوقهای رای رفته‌اند و به طور متوسط ۶۳ درصد مردم در این انتخابات‌ مشارکت کرده اند، البته این نرخ مشارکت در انتخابات مختلف ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و شوراهای اسلامی شهر و روستا و مجلس خبرگان رهبری متفاوت و بین ۴۰ تا ۸۰ درصد متغیر بوده است.

همزمان با سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و دومین انتخابات میاندوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در روز جمعه ۲۸ خردادماه جاری، ششمین دوره‌ انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز در پنج هزار و ۵۹ شعبه اخذ رای، ۸۷ شهر و ۲ هزار و ۵۸۶ روستای خراسان رضوی برگزار خواهد شد.

استان ۱۱۸ هزار و ۸۵۱ کیلومتر مربعی خراسان رضوی با وسعتی معادل هفت درصد مساحت کل کشور در قالب ۳۳ شهرستان، در مجموع هشت هزار و ۶۰۰ عضو در شوراهای اسلامی شهری و روستایی دارد.

۴۶۵ نفر از این تعداد، عضو اصلی و علی البدل شوراهای اسلامی شهرها و بقیه عضو شوراهای اسلامی روستایی استان ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی هستند و در مجموع کمتر از پنج درصد این تعداد را زنان تشکیل می‌دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->