نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی، توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق
سرخط خبرها

رونمایی از پارک ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور در مشهد با حضور وزیر ارتباطات

  • کد خبر: ۷۰۵۵۶
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۳
رونمایی از پارک ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور در مشهد با حضور وزیر ارتباطات
پارک ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور روز دوشنبه طی مراسمی با حضور محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در طبقه چهارم پست مرکزی استان خراسان رضوی در مشهد رونمایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، پارک ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور روز دوشنبه طی مراسمی با حضور محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در طبقه چهارم پست مرکزی استان خراسان رضوی در مشهد رونمایی شد.

 

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: مجموعه‌های اقتصاد دیجیتال در قالب فعالیت پارکهای ارتباطات و فناوری اطلاعات هم اکنون در چهار مرکز استان کشور دایر شده و یا در حال راه‌اندازی است.

محمد جواد آذری جهرمی روز دوشنبه در آیین رونمایی از پارک ارتباطات و فناوری اطلاعات واقع در ساختمان پست مرکزی مشهد افزود:  پارکهای مرتبط با اقتصاد دیجیتال هم اکنون در شهرهای تهران و مشهد دایر است و در سمنان آماده بهره برداری است و در شیراز نیز در حال راه‌اندازی است.


 وی اضافه کرد: مشهد هم اکنون دارای ۲ شعبه از پارکهای ارتباطات و فناوری اطلاعات است و شعبه سوم نیز در ماههای آینده در این شهر افتتاح خواهد شد.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به مشکلات و چالشهای پیش روی راه اندازی پارک ارتباطات و فناوری اطلاعات در مشهد گفت: احداث این پارک موجب از دست دادن ۲ مدیر شد چرا که مدیران مربوطه حاضر به همکاری در خصوص اختصاص امکانات به این موضوع نبودند.


آذری جهرمی افزود: با کمال تاسف در کشور ما ساختمان های اداری مانند خانه پدری محسوب می شوند که اگر خواسته باشیم از آنها در امور دیگری استفاده کنیم با مقاومت های زیادی رو به رو می شویم و این تفکر مدیریتی در بین مدیران متولد دهه ۳۰ و ۴۰ بیشتر رخنه کرده بود در حالی که مشکلات این قرن با تفکر آن مدیران سنتی قابل حل نیست.


وی اضافه کرد: استفاده از ساختمانهای اداری برای بهره وری بیشتر در حوزه کسب و کار برای برخی مدیران حکم فروش خانه پدری را دارد و کسی که این اقدام را انجام دهد مورد لعن و نفرین آنها قرار خواهد گرفت.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: طبقه چهارم ساختمان پست مرکزی در مشهد با مساحتی زیاد بلا استفاده بود و ما برای بهره وری بیشتر از این امکانات تصمیم به راه اندازی پارک ارتباطات و فناوری اطلاعات در این مکان گرفتیم که این تصمیم با یک سال سوهان اعصاب و درگیری با مجموعه های اداری همراه شد.


آذری جهرمی افزود: در این راستا مدیران شرکت پست خراسان رضوی و پست بانک این استان به علت مخالفت و مقاومت در برابر این اقدام عزل شدند و امید است که برای راه اندازی شعبه سوم پارک ارتباطات در مشهد که بناست در ساختمان کوهسنگی افتتاح شود مدیر مربوطه مقاومت نکند.


وی اضافه کرد: مشهد از ظرفیت های زیادی در حوزه اقتصاد دیجیتال برخوردار است و افتتاح این مراکز نقش مهمی در تحول خدمات رسانی در حوزه کسب و ایجاد رفاه برای مردم و امیدآفرینی برای جوانان خواهد داشت.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای افتتاح پارک ارتباطات و فناوری اطلاعات واقع در طبقه چهارم پست مرکزی مشهد و همچنین بازید از شعبه دیگر این پارک واقع در محل پست بانک مشهد به این شهر سفر کرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: توسعه فناوری اطلاعات در کشور طی چهار سال گذشته سه برابر شده است.

 

آذری جهرمی در حاشیه بازدید از مرکز توسعه واحدهای فناور پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات خراسان رضوی (فاوا) افزود: رشد سه برابری در این بخش به مفهوم زحمت مضاعف و تلاش فراوان در بخش واحدهای فناور است.

وی با ارزیابی مثبت فعالیت واحدهای فناور در توسعه و پیشرفت فناوری و اطلاعات ادامه داد: اگر امروز می‌بینیم ظرفیت دو برابر شدن واحدهای فناور را در کشور داریم، رشد و توسعه فناوری و اطلاعات در کشور امکان جهش دو برابری نسبت به وضع موجود را دارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: این واحدهای فناور مسوول توسعه فناوری در کشور هستند که به صورت جدی ما را در توسعه این بخش کمک کرده‌اند.

وی افزود: دولت تنها اقدام به توانمندسازی و پرداخت تسهیلات حمایتی از آنها کرده اما آثار و برکات فراوان را شاهد هستیم.

 

۱۴ شرکت در حوزه فناوری اطلاعات با قابلیت ۵۵ فعالیت استارتاپی

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای خراسان رضوی در این مراسم گفت: در این پارک ارتباطات و فناوری اطلاعات ۱۴ شرکت در حوزه فناوری اطلاعات با قابلیت ۵۵ فعالیت استارتاپی استقرار دارند که دو شرکت از این تعداد شتاب دهنده هستند.

سید حسن هاشمی افزود: این پارک متعلق به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که در مساحت ۶ هزار متر مربع متعلق به شرکت پست خراسان رضوی واقع شده است.

وی ادامه داد: در این پارک که مرکز توسعه دیجیتال به شمار می رود،  تولید و صادرات محتوا و خدمات ابری (ذخیره سازی اطلاعات) و امنیت صورت می گیرد.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای خراسان رضوی گفت: با راه‌اندازی این پارک اشتغالزایی برای ۲ هزار و ۵۰۰ نفر در آن فراهم شده است.

در این مراسم مدیر عامل پست کشور، استاندار خراسان رضوی و جمعی از فعالان حوزه فناوری و دیجیتال کشور نیز حضور داشتند.

 

مرکز توسعه واحدهای فناور پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات خراسان رضوی (فاوا) ۲ سال پیش افتتاح شد و هم اکنون میزبان ۱۱ شرکت استارتاپی و فناوری است.

افتتاح پارک ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور، بازدید از مرکز توسعه واحدهای فناور پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات خراسان رضوی (فاوا) و نشست با استاندار خراسان رضوی و مدیران حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات استان از جمله برنامه‌های وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سفر یک روزه به مشهد است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->