آیت‌الله علم‌الهدی: هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌ها عامل توسعه شهری است | سازمان همیاری حلقه اتصال دولت و شهرداری‌هاست دعوت به تظاهرات ضدصهیونیستی در سوریه در واکنش به اظهارات نتانیاهو مشخصات و قابلیت‌های جنگنده یاک ۱۳۰ تنش بین زلنسکی و ترامپ بر سر ذخایر معدنی بالاگرفت همکاری‌های امنیتی، محور مذاکرات رهبران سومالی و لیبی کره شمالی: هیچ‌گاه برای لغو تحریم‌ها التماس نخواهیم کرد هیئت بلندپایه طالبان عازم ایران شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سرباز‌های دارای مهارت تخصصی، از یک ماه کسری‌خدمت تا بخشش اضافه‌خدمت دریافت می‌کنند ابراز نگرانی شدید سازمان ملل درباره افزایش حملات در کرانه باختری (۶ اسفند ۱۴۰۳) بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۴ در مجلس در دو نوبت صبح و عصر از فردا (۷ اسفند ۱۴۰۳) دیدارهای دیپلماتیک عراقچی در ژنو (۶ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو | شهید سید هاشم صفی‌الدین: کلید هر موفقیتی در مقاومت لبنان به دست رهبر انقلاب اسلامی است رئیس نمایندگی لهستان در تهران به وزارت خارجه ایران احضار شد نتایج یک نظرسنجی جدید فاش کرد: نارضایتی آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ یک مجری رادیو، معاون اف‌بی‌آی در دولت ترامپ شد لغو تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه جزئیات سفر لاوروف به تهران اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳) «جنگنده یاک ۱۳۰» در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش به پرواز درآمد تأکید رئیس‌جمهور تاجیکستان بر استفاده از هوش مصنوعی در نیروهای مسلح شانزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس + جزئیات قالیباف: نبرد مقاومت با داعش و رژیم صهیونیستی، تثبیت امنیت لبنان را درپی داشت تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی درپی کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه
سرخط خبرها

مشاور وزیر اطلاعات: مردم با رأی خود در انتخابات مانع حضور مسئولین بی‌کفایت شوند

  • کد خبر: ۷۰۶۱۶
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۶
مشاور وزیر اطلاعات: مردم با رأی خود در انتخابات مانع حضور مسئولین بی‌کفایت شوند
مشاور وزیر اطلاعات در دیدار با مدیران رسانه‌های استان گفت:امروز تنها حربه دشمن، رسانه، عملیات روانی و ناامید کردن مردم است. مردم در انتخابات باید با رأی قاطع و درست خود مانع حضور مسئولین بی‌کفایت شوند. 

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر کل اطلاعات خراسان رضوی در دیدار جمعی از مدیران مسئول رسانه های استان، با بیان این که اهالی رسانه در طول ۴۲ سال همیشه همراه کشور بوده اند، گفت: پس از انقلاب اسلامی، در پایان هر دوره ریاست جمهوری، انتقاداتی به دولت مستقر بوده و امیدهایی نسبت به دولت بعدی ایجاد شده، با این وجود همه دولت‌ها کشور را در تمامی عرصه‌ها در طول این سال‌ها جلو برده اند. 

 

وی در این دیدار که با حضور و اظهارنظر 10 تن از چهره های رسانه ای استان برگزار شد، با اشاره به لزوم ارتباط و بهره گیری از ظرفیت نخبگان و قشر آگاه جامعه، گفت: مردم به لحاظ اقتصادی دچار مشکل شده‌اند و نسبت به آن اعتراض دارند اما این مشکلات با صحبت و گفتگو با مسئولین قابل پیگیری و رفع هست نه آمدن در خیابان ها. 

 

مدیر کل اطلاعات استان ضمن تأکید بر اهمیت مشکلات اقتصادی، گفت: قهر انتخاباتی نه محصول مشکلات اقتصادی مردم بلکه محصول جنگ رسانه‌ای و عملیات روانی است. دشمن در جنگ رسانه‌ای سال‌ها سرمایه گذاری کرده تا در نهایت بتواند به اهداف نهایی خود دست یابد و عده‌ای در داخل هم همین حرف‌ها را از روی ساده لوحی تکرار می‌کنند. 

 

وی افزود: دشمنی که دائماً دم از حقوق بشر و دموکراسی می‌زند سال هاست که ایران را مورد تحریم‌های مختلفی از جمله تحریم دارویی قرار داده و علیه انتخابات و دموکراسی در ایران فعالیت می کند. 

 

این مقام امنیتی استان، با اشاره به این که دشمن در همه نبردهای نظامی، نرم و جنگ اقتصادی شکست خورده و به این شکست اذعان کرده، گفت: امروز تنها حربه دشمن، رسانه، عملیات روانی و ناامید کردن مردم است. ۴۲ سال است که ایران مستقل، قوی، منسجم، مبارز و انقلابی در برابر تمامی عرصه‌ها می‌جنگد و تلاش می‌کند و در برابر این فشارها مجروم و زخمی است و این زخم را رسانه ها، فرهنگی‌ها و افراد صاحب مسئولیت باید التیام دهند. 

 

وی ادامه داد: رسانه‌های خارجی هر روز کشور را آنالیز می‌کند اما ما در داخل، دستاوردها، موفقیت ها، قدرت‌ها و ظرفیت‌ها را آنالیزو مورد دفاع قرار نمی‌دهیم. 

 

وظیفه رسانه ها در تبیین موفقیت ها نکته دیگری بود که مدیر کل اطلاعات استان به آن اشاره کرد و گفت: کشور به قدری توانمند است که امنیت آن ۷۰ کیلومتر خارج از مرزها، تأمین می شود و حتی از هم پیمانان خود در منطقه هم حمایت می‌کنیم. در سایر حوزه‌ها همچون بهداشت و درمان، ساخت موشک و ماهواره هم کشور به نقطه ای رسیده که دشمن قصد سانسور آن را دارد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->