حذف طبیعت از مسابقات بسکتبال لیگ قهرمانان آسیا تاریخ برگزاری سوپر جام و شروع لیگ اعلام شد سانه، خرید جدید گالاتاسرای تمدید قرارداد کنعانی زادگان با پرسپولیس رسمی؛ آقاسی و رزاقی‌نیا راهی استقلال شدند پرسپولیس به دنبال قایدی، مغانلو و حسین‌نژاد! والیبال ایران در آستانه نسلی تازه | امید‌ها به پیاتزای ایتالیایی هافبک هلندی میلان به منچسترسیتی پیوست کارتال و بحران دفاع راست | پرسپولیس به دنبال یک مدافع خارجی مصدمیت وینیسیوس در آستانه جام جهانی باشگاه‌ها تاکنون چه تیم‌های به جام جهانی ۲۰۲۶ راه یافته‌اند؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) پیاتزا: ملی‌پوشان نشان دهند که برای ایران بازی می‌کنند ویدئوی باشگاه استقلال برای رونمایی از اولین خرید تابستانی سیدبندی احتمالی جام جهانی ۲۰۲۶ | ایران در کدام سید قرار می‌گیرد؟ طارمی مامور بازگرداندن نورالهی به تیم ملی تاریخ و ساعت بازی ایران و برزیل در هفته نخست لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | اولین محک پیاتزا مقابل قهرمان المپیک قلعه نویی: یک سال وقت داریم و باید آماده جام جهانی شویم توافق استقلال با دو ستاره جوان پرسپولیس به دنبال تمدید با ستاره جوان نتیجه بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی(۲۰ خرداد ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| مشت امیر به سمت مخالفان ویدیو| خلاصه بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی(۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دردسرهای گل محمدی در سوپرجام| بازیکنان خسته و مصدوم پرسپولیس

  • کد خبر: ۷۰۶۸۲
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۲
دردسرهای گل محمدی در سوپرجام| بازیکنان خسته و مصدوم پرسپولیس
سرمربی تیم پرسپولیس برای بازی سوپرجام دردسرهای زیادی دارد.

گروه ورزش/ شهرآرا نیوز، در لیست ابتدایی بازیکنان دعوت شده از سوی دراگان اسکوچیچ کروات به تیم ملی ۲ هافبک دفاعی پرسپولیس حضور داشتند؛ نوراللهی و کامیابی نیا راهی منامه شدند، اما کمال با تشدید مصدومیت کهنه‌ای که داشت مجبور به بازگشت به ایران شد و میلاد سرلک به عنوان جانشین او به اردوی تیم ملی ملحق شد.

 

کمال کامیابی نیا دیدار حساس سوپرجام را از دست داد و ۲ هافبک دفاعی دیگر پرسپولیس نیز اکنون در اردوی تیم هستند. هرچند تیم ملی بعد از بازی بیست و پنج خردادماه به تهران برمی گردد اما ملی پوشان تیم گل محمدی بعد از بازگشت و بدون استراحت، تنها ۳ روز برای آماده شدن و بازی مقابل تراکتور فرصت دارند و این مسئله کار را برای پرسپولیس دشوار می کند.

 

به نظر می رسد در دیدار سوپرجام، گل محمدی برای چینش ترکیب پرسپولیس با چالشی جدی مواجه باشد؛ شاید مهمترین مسئله برای یحیی پست هافبک دفاعی باشد جایی که سرخ ها کامیابی نیا را برای این بازی از دست داده اند و ۲ بازیکن دیگر نیز به تازگی از اردوی تیم ملی بازگشته اند.

 

گفتنی است احمد نوراللهی در تمام ۳ بازی گذشته تیم ملی، فیکس بوده و در بازگشت از منامه بدون شک به ریکاوری نیاز خواهد داشت و این مسئله کار را برای پرسپولیس، سخت تر می کند.

 

گل محمدی در دفاع چپ هم امیری را ندارد و آقایی که بخاطر ابتلا به کرونا از ترکیب و شرایط آرمانی دور بوده باید فیکس بازی کند. محرومیت انضباطی فرجی دیگر مشکل گل محمدی است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->