استاندار خراسان رضوی: منطقه ویژه اقتصادی و راه آهن را به عنوان دو مطالبه اصلی مردم سبزوار را پیگیری می‌کنیم قاآنی: دشمنان قدرتمند در برابر اراده ملت‌های مقاوم ناتوان هستند بازدید استاندار خراسان رضوی از محور جنوب غربی بردسکن با حضور فرمانده فراجا تاکید پزشکیان بر سازندگی بیشتر استان ها بدون اتکا به پایتخت | ارز ۲۸ هزار تومانی رانت است ترکیه نسبت به پیامدهای هرگونه ماجراجویی نظامی علیه ایران هشدار داد عراقچی: الجزایر در شورای امنیت سازمان ملل نقشی تعیین کننده دارد + ویدئو رئیس جمهور به استان البرز سفر کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رژه روز ارتش در تهران و سایر شهرهای ایران متکی: در محاسبات آمریکایی‌ها تصور حمله به ایران به راحتی جا نمی‌گیرد ترامپ: رئیس‌جمهوری چین مرد مغروری است| او نمی‌داند چطور باید توافق کند! جان باختگان ریزش سقف کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ نفر رسید افزایش تعداد قربانیان حادثه کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ تن حماس بیانیه داد: فلسطینیان کرانه باختری قیام کنند اختلاف بین صهیونیست‌ها و آتش افروزی در یک کنیسه در تل‌آویو رئیس جمهور آذربایجان: خواهان روابط خوب با ایران هستیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی لغو سه ماهه تعرفه‌های ترامپ علیه کشورها غیر از چین ! افزایش تعرفه کالا‌های چینی به ۱۲۵ درصد چشم بینای پدافند بر حریم هوایی ایران| گزارش اختصاصی شهرآرانیوز از ناگفته‌های شبکه پدافندی کشور رژیم صهیونیستی به اطراف مدرسه‌ای در جنوب لبنان حمله کرد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ضرب‌العجل یک هفته‌ای کمیسیون اصل ۹۰ به بیمه مرکزی برای اجرای کامل سامانه املاک و اسکان ارتش اسرائیل: سربازان بسیاری را در غزه از دست داده‌ایم چین ۱۸ شرکت آمریکایی را تحریم کرد| پاسخ به جنگ اقتصادی ترامپ چین به شهروندان خود برای سفر به آمریکا هشدار داد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان علی‌اف برای عادی‌سازی روابط با ایران شرط گذاشت! لایحه دوفوریتی واگذاری اختیار تعیین ساعت رسمی به دولت تصویب شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: نباید برای پیشبرد کار‌ها معطل منابع بمانیم
سرخط خبرها

۱۳۸۹ شهر و ۴۰ هزار روستا میزبان انتخابات شوراها

  • کد خبر: ۷۰۷۰۳
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۶
۱۳۸۹ شهر و ۴۰ هزار روستا میزبان انتخابات شوراها
معاون عمرانی وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با یبان اینکه انتخابات شوراها در ۱۳۸۹ شهر و ۴۰ هزار روستا در روز جمعه ۲۸ خرداد برگزار می‌شود گفت: در هفت شهر کاندیداها به حد نصاب نرسیدند، که در این شهرها قائم مقام‌ها از سوی وزارت کشور کار اداره شوراها را انجام می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی جمالی نژاد با اشاره به برگزاری انتخابات شوراها در ۱۳۸۹ شهر و ۴۰ هزار روستا گفت: ۵۱ هزار و ۶۰۰ نفر برای شوراهای شهر ثبت نام کردند که ۱۲ درصد آن‌ها را خانم ها تشکیل می دادند. همچنین ۲۴۸ هزار نفر نیز در روستاها ثبت نام کردند که بیش از ۸۵ درصد آن ‌ها تائید صلاحیت شدند.

 

وی ادامه داد: در هفت شهر کاندیداها به حد نصاب نرسیدند، که در این شهرها قائم مقام‌ها از سوی وزارت کشور کار اداره شوراها را انجام می‌دهند، اما در باقی شهرها انتخابات برگزار می‌شود.

 

معاون عمرانی وزیر کشور انتخابات شوراهای شهر و روستا را بسیار مهم دانست و بیان کرد: متأسفانه نسبت به این انتخابات ریاست جمهوری، کمتر به انتخابات شوراها توجه می شود در حالی ‌که سرنوشت چند هزار شهر و روستا قرار است در این انتخابات تعیین شود. تکالیف بسیار مهمی بر شوراها نهاده شده است که شامل سیاست گذاری، قانون گذاری، برنامه‌ریزی و نظارت بر امور سازمانی می شود.

 

وی با بیان اینکه مردم در انتخابات شوراهای شهر و روستا به کسانی رای می دهند که کاملاً آن ‌ها را می شناسند، عنوان کرد: مردم به کسانی رای می دهند که در محله، روستا یا شهر خودشان هستند و ارتباط نزدیک و رو در رو با آن ‌ها دارند.

 

رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، شوراهای شهر و روستا را خاکریز نخست مطالبات مردم دانست و گفت: نامزدهای شوراهای شهر و روستا از اصناف و رشته های مختلف انتخاب می شوند و بنابراین شور و نشاطی که در انتخابات شوراها ایجاد می شود، بسیار بیشتر از انتخابات دیگر است چون مردم دوست دارند شهر و روستایشان توسعه پیدا کند. رقابت برای پیشرفت در شهرها و روستاها باعث می شود مردم حضور بیشتر و گرم تری در انتخابات شوراهای شهر و روستا داشته باشند زیرا علاقه مند هستند در تصمیم سازی و تصمیم گیری شهر و روستای خود سهیم باشند.

 

وی به تکالیف گسترده شوراها اشاره کرد و گفت: شوراها سه دسته وظیفه انجام می دهند؛ یک‌سری وظایف تصویبی و تائیدی است، یک‌سری دیگر از وظایف مربوط به امور نظارتی بوده و باقی وظایف در خصوص امور همکاری با سایر بخش ها و نهادها است.

 

معاون عمرانی وزیر کشور با تصریح بر اینکه شوراهای شهر، فقط شورای شهرداری ها نیستند، به چند نمونه از وظایف شوارها اشاره کرد و افزود: تصویب آئین نامه های پیشنهادی شهرداری، تائید صورت جامع درآمد هزینه شهرداری ها، تصویب وام های پیشنهادی شهرداری ها و متمم بودجه و همچنین اساسنامه آن‌ ها از جمله امور مرتبط با وظایف شوراها است.

 

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->