اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست‌ها به قطر، معلوم شد حق با خیبرشکن ایران است کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس‌جمهور مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یارکشی فراآتلانتیکی «بایدن» در رویارویی با روسیه و چین

  • کد خبر: ۷۰۷۹۱
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۳
یارکشی فراآتلانتیکی «بایدن» در رویارویی با روسیه و چین
جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، در این هفته پس از نشست با رهبران «گروه ۷» در انگلیس و سپس ملاقات با رهبران عضو ناتو در بروکسل، روز سه‌شنبه با شارل میشل، رئیس شورای اروپا، و اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا دیدار کرد.

عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، در این هفته پس از نشست با رهبران «گروه ۷» در انگلیس و سپس ملاقات با رهبران عضو ناتو در بروکسل، روز سه‌شنبه با شارل میشل، رئیس شورای اروپا، و اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا دیدار کرد. به گزارش فرانس ۲۴، بایدن در این مذاکرات در تلاش است تا با کاهش تنش‌های تجاری با متحدان اروپایی خود، روابط میان آمریکا و کشور‌های اروپایی را در دوران پساترامپ بهبود بخشد و از مشورت متحدان اروپایی خود برای دیدار روز چهارشنبه با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، کمک بگیرد.


سخنان بایدن در حاشیه نشست‌های این روز‌ها نشان می‌دهد که وی به‌دنبال حمایت گسترده اروپا از تلاش‌های خود برای مقابله با روسیه و چین است. بر همین اساس انتظار می‌رود که در بیانیه مذاکرات میان بایدن، شارل میشل و فون در لاین، بر همبستگی غربی برای مقابله با تهدید‌ها ازسوی روسیه و چین تأکید شود.


پیش از این، در بیانیه نهایی اجلاس ناتو روز دوشنبه، موضع قاطع رهبران کشور‌های عضو این اتحاد در مقابل چین مشهود بود. رهبران ناتو در این بیانیه اعلام کردند: «بلندپروازی‌های چین و اقدامات این دولت، چالش‌های سیستماتیکی برای نظم بین‌المللی ایجاد می‌کند.»
بایدن در دیدار با رهبران ناتو، ضمن اشاره به اهمیت این اتحاد برای آمریکا، از آن‌ها خواسته بود تا دربرابر اقتدارگرایی چین و افزایش قدرت نظامی آن ایستادگی کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->