از ناترازی انرژی تا تمرکز قدرت در تهران؛ چالش‌های بزرگ پیش‌روی صنایع و معادن خراسان رضوی صادرات خراسان رضوی از مرز ۱.۱۷ میلیارد دلار گذشت مدیران اجرایی باید باور کنند که کشور در جنگ اقتصادی است رئیس خانه صمت خراسان رضوی: ۷۰ درصد برنامه توسعه محقق نشده است پیش‌بینی بورس در روز یکشنبه ۶ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه ۶ مهر ۱۴۰۴ قیمت نقره آماده صعود به کانال ۱۹۰ هزار تومانی شد (۵ مهر ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه برای فردا (یکشنبه ۶ مهر ۱۴۰۴) برنامه‌های جدید بانک مرکزی برای تامین ارز و تسهیل تجارت خارجی ویدئو| وزیر اقتصاد زمان واریز سود سهام عدالت را اعلام کرد+جزئیات (۵ مهر ۱۴۰۴) ابزار جدید بانک مرکزی برای مسدود کردن‌ حساب‌های مازاد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ مهر ۱۴۰۴) | تداوم تشدید قیمت‌ها جهش قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ مهر ۱۴۰۴) + جدول افزایش قیمت ساندویچ و فست‌فود در مشهد (مهر ۱۴۰۴) حقوق کارگران در سال جاری دوباره افزایش می‌یابد؟ افزایش قیمت مرغ در مشهد (۵ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۳۰۰ میلیون تومان پاداش گزارش‌دهندگان ماینر‌های غیرمجاز افزایش ۲۰ درصدی قیمت شیر در خراسان رضوی و نگرانی دامداران و مصرف‌کنندگان نرخ تورم شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد | تورم سالانه در خراسان رضوی به ۳۷.۵ درصد رسید واکنش متفاوت بورس به پساماشه | رشد ۵۳ هزار واحدی شاخص بورس (۵ مهر ۱۴۰۴) با افزایش نرخ طلا، قیمت سکه پارسیان چقدر تغییر کرد؟ (۵ مهر ۱۴۰۴) + جدول آیا فروش نفت با مکانیسم ماشه متوقف می‌شود؟ قیمت محصولات ایران خودرو ویژه مهر ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول قیمت دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ مهر ۱۴۰۴) | سکه ۱۱۱ میلیون تومان شد فروش فوری محصولات ایران خودرو فردا (۶ مهر ۱۴۰۴) | مقایسه قیمت کارخانه و بازار آزاد خودرو‌ها افتتاح حساب جدید برای بالای ۱۰ حساب ممنوع شد (۵ مهر ۱۴۰۴) افت شاخص‌های اقتصادی صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در فصل بهار ۱۴۰۴ | زنگ خطر تولید کالابرگ ادامه پیدا می‌کند؟
سرخط خبرها

پیش‌بینی بورس فردا یکشنبه ۳۰ خرداد

  • کد خبر: ۷۱۲۰۸
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۴
پیش‌بینی بورس فردا یکشنبه ۳۰ خرداد
بورس در زمره اولین سیاست‌هایی است که سید ابراهیم رئیسی برای به سامان رساندن آن وعده‌هایی داده است. با سرکار آمدن رئیسی بازار تا حد زیادی به روند تعادل برمی‌گردد. اما تا زمانی که برنامه‌های اقتصادی دولت جدید مشخص نشود شاهد اثرگذاری و تغییرات قابل توجهی در هیچ کدام از بازارها نخواهیم بود.

به گزارش شهرآرانیوز، بازار سرمایه نسبت به روزهای گذشته که روند منفی و نزولی را داشت امروز تحت تاثیر به پایان رسیدن انتخابات با رشد شاخص کل و شاخص هم‌وزن مواجه شد. کارشناسان بازار سرمایه تحرکات اصلی بورس را به بعد از به سر کار آمدن کاندید منتخب موکول کرده‌اند و بر این نظر هستند که تا زمانی که برنامه‌های اقتصادی دولت جدید مشخص نشود شاهد اثرگذاری و تغییرات قابل توجهی در هیچ کدام از بازارها نخواهیم بود.

 

امیرحسین نام‌آور، کارشناس و تحلیلگر بازار سرمایه گفت: سهامداران زیان دیده در حال حاضر باید منتظر نتیجه انتخابات بمانند و بعد از آن تصمیم‌گیری کنند زیرا بازار در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است امروز و فردا توقع رشد و نزول خاصی را از بازار نباید داشته باشیم.

 

نام‌آور توضیح داد: در این هفته اولین خبرهای مربوط به برنامه‌های دولت جدید نسبت به بازار سرمایه مشخص می‌شود البته که بارها گفته شده است که دولت نباید به بورس کاری داشته باشد و باید تمرکز برنامه‌ها و سیاست‌های خود را در جهت توسعه و کمک به صنعت بگذارد.

 

این کارشناس بازار می‌گوید: بازار در حال حاضر پیش‌بینی‌پذیر نیست اما با توجه به برنامه‎‌هایی که ابراهیم رئیسی، بورس جزو اولین سیاست‌هایی است که برای به سامان رساندن آن وعده‌هایی داده شده است البته که با سرکار آمدن رئیسی بازار تا حد زیادی به روند تعادل برمی‌گردد.

 

نام‌آور گفت: امروز و فردا آمار نرخ مشارکت در روند بازار سرمایه تاثیرگذار خواهد بود و با توجه به آمار رسمی بازخوردهای خوبی را در بازار می‌بینیم.

 

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->