اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بیانیه آژانس درباره خاموشی نیروگاه اتمی بوشهر

  • کد خبر: ۷۱۴۹۲
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۸
بیانیه آژانس درباره خاموشی نیروگاه اتمی بوشهر
آژانس بین المللی اتمی اعلام کرد: از این تحول مطلع و با مقام‌های ایران در تماس است. سخنگوی صنعت برق نیز گفت: خروج این نیروگاه از مدار یک هزار مگاوات کسری در تامین برق به همراه دارد که باید برای جبران آن، برنامه‌های مدیریت مصرف جدی‌تر اعمال شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پی خاموشی موقت نیروگاه اتمی بوشهر به دلیل نقص فنی اعلام کرد که از این تحول مطلع و با مقام‌های ایران در تماس است.

 

در بیانیه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی آمده است: از اعلام سازمان اتمی ایران مبنی بر اینکه نیروگاه اتمی بوشهر به دلیل نقص فنی به طور موقت خاموش و از شبکه سراسری برق خارج شده است مطلع هستیم.

 

این بیانیه می‌افزاید: در اطلاعیه‌ای که دیشب روی تارنمای سازمان اتمی ایران منتشر شد آمده است که این نیروگاه ظرف چند روز آینده مجددا به شبکه سراسری برق خواهد پیوست.

 

آژانس بر اساس بیانیه یادشده با سازمان اتمی ایران برای کسب اطلاعات بیشتر در تماس است. روابط عمومی سازمان انرژی اتمی اعلام کرد: "به دنبال بروز نقص فنی در نیروگاه بوشهر و پس از اطلاع قبلی یک روزه به وزارت نیرو، این نیروگاه بطور موقت خاموش و از شبکه سراسری برق خارج شد.

 

«مصطفی رجبی مشهدی» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: نیروگاه اتمی بوشهر از روز گذشته به دلیل نقص فنی از مدار خارج شد.

 

وی ادامه داد: تلاش برای رفع نقص آغاز شده و احتمال دارد طی چهار روز آینده با رفع نقص به مدار تولید وارد شود.

 

سخنگوی صنعت برق خاطرنشان ساخت: خروج این نیروگاه از مدار یک هزار مگاوات کسری در تامین برق به همراه دارد که باید برای جبران آن، برنامه‌های مدیریت مصرف جدی‌تر اعمال شود.

 

رجبی مشهدی ادامه داد: باید مدیریت مصرف از ۶ هزار مگاوات فعلی به ۸ هزار مگاوات افزایش یابد تا در تامین برق مشکلی ایجاد نشود.

 

شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران دیروز در اطلاعیه ای اعلام کرد:با توجه به پیش بینی افزایش دما در اغلب نقاط کشور و تداوم آن تا پایان هفته جاری، همچنین محدودیت‌های ایجاد شده در بخش تولید به دلیل تعمیرات واحد نیروگاه بوشهر که تا آخر هفته به طول می انجامد.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->