پهلوان در راه اصفهان پخش زنده بازی آلمان و فرانسه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پیشنهاد عجیب زارع به استقلال جباری دوباره سرمربی استقلال شد | سرمربی خارجی منتفی است؟ جدایی مدافع مشهدی سپاهان تیم ملی شاداب نیست + عکس طارمی، گزینه اصلی جانشینی اوسیمن خداداد عزیزی: حتماً اسپانیا کودک‌گرایی کرده است! تراکتور، مشتری جدی عالیشاه | مذاکرات کاپیتان با پرسپولیس در بن‌بست کارتال - فنرباغچه؛ جدی شد پول آمد، آقاسی استقلالی شد قهرمانی الفتی در پرش خرک قهرمانی آسیا تاریخ و ساعت بازی آلمان و فرانسه | بازی بزرگان در رده‌بندی تاریخ و ساعت بازی اسپانیا و پرتغال | حمله جواهر ماتادور‌ها به تاج‌وتخت رونالدو شروع مسابقات رنکینگ کشوری اسنوکر حمله تند خداداد عزیزی به یحیی گل‌محمدی+ ویدیو| پرسپولیس با دعوا قهرمان شد! عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال
سرخط خبرها

تصمیم هندی گوچی!| لژیونر فوتبال ایران به پرسپولیس نه گفت

  • کد خبر: ۷۱۵۱۴
  • ۰۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۵
تصمیم هندی گوچی!| لژیونر فوتبال ایران به پرسپولیس نه گفت
لژیونر مشهدی فوتبال کشورمان در آستانه کوچ کردن به لیگ هند است.

به گزارش شهرآرانیوز، مهاجم مشهدی تیم فوتبال زووله احتمالا فصل آینده یک برنامه متفاوت داشته باشد و فوتبالش را در هندوستان ادامه خواهد داد. رضا قوچان‌نژاد که ۸ روز دیگر قراردادش با زووله به پایان می‌رسد، برای خداحافظی از این تیم لحظه‌شماری می‌کند؛ چرا‌که اصلا از وضعیتش در این تیم راضی نبود و از دید او کادر فنی زووله رفتار منصفانه‌ای با مهاجم ایرانی‌شان نداشتند و بی‌جهت از او استفاده نمی‌کردند. درحالی‌که بعد از مصاحبه رضا گوچی علیه کادر فنی زووله، اخباری درباره احتمال حضور این بازیکن در لیگ برتر منتشر و حتی شایعه شد که فرهاد مجیدی در سفر به دوبی، مذاکراتی با این بازیکن برای حضور در استقلال داشته است، اما به نظر می‌رسد او کماکان قصد دارد فوتبالش را در لیگی به‌جز لیگ برتر ایران ادامه دهد.

 

داستان از این قرار است که مارکوس مرگولهائو، دبیر بخش ورزش رسانه، The Times of India در صفحه توئیترش مدعی شده که باشگاه گوای هند – که یکی از حریفان پرسپولیس در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا بود – به‌دنبال یک مهاجم خارجی است و یک مهاجم ایرانی هم مدنظر این باشگاه قرار دارد. اگر‌چه اسمی از این مهاجم ایرانی برده نشده، اما برخی از فوتبال‌دوستان هندی معتقدند رضا قوچان‌نژاد مورد‌توجه باشگاه گوا قرار گرفته است.

 

از دید این افراد، رضا سابقه بازی در فوتبال آسیا (او در لیگ‌های کویت، قطر و استرالیا بازی کرده) را دارد و با توجه به پایان قراردادش با زووله، باشگاه گوا کار چندان‌سختی برای جذب این بازیکن نخواهد داشت. به نظر می‌رسد گوچی که این‌روز‌ها در دوبی مشغول استراحت است، دیگر در اروپا مشتری دست‌به‌نقدی ندارد و تیم‌های حاضر در لیگ برتر فوتبال ایران هم باتوجه به مشکلات مالی و اقتصادی که دارند، چندان توان جذب این بازیکن را ندارند. حالا باید دید رضا گوچی چه تصمیمی برای آینده‌اش خواهد گرفت. آیا او به لیگ برتر می‌آید یا به‌دنبال تجربه‌ای متفاوت در فوتبال هند خواهد بود؟ پاسخ این سؤال به‌زودی مشخص خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->