بیرانوند در لیست ساپینتو نیست اخباری اردوی سپاهان را ترک کرد شکاری غایب بزرگ پرسپولیس در هفته اول لیگ برتر آل‌کثیر در انتظار جلب رضایت استقلال نازون به ساپینتو: برای بازی در سوپرجام آماده‌ام نازون رسما استقلالی شد دردسر استقلال بخاطر مدافع تراکتور تاریخ و ساعت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام | آبی‌ها پیروز جنگ روحیه افزایش سهمیه فوتبال ایران در لیگ‌های آسیایی تجمع هواداران پرسپولیس مقابل باشگاه (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) + ویدیو گزارش مارکا درباره گلر جدید استقلال | مرد مطمئن با قیمت صفر در تهران! تاریخ و ساعت بازی لیورپول و کریستال‌پالاس | شاگردان اسلات به دنبال سوپرجام ترکیب احتمالی تراکتور و استقلال در فینال سوپرجام | فرار به سوی پیروزی اعتراض صلاح به سکوت زشت فیفا + عکس سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی: با باشگاه‌های ورزشی خانگی و غیرمجاز برخورد خواهد شد + فیلم فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرئت ندارد در ۷۲سالگی کنار خط بایستد معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان‌ رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم مس رفسنجان بعد از صدور حکم دادگاه سقوط می‌کند؟
سرخط خبرها

شکست پر از انتقاد، اما پندآموز والیبالی ها| با جوانان باخت به لهستان را تسلی دهیم

  • کد خبر: ۷۱۶۱۶
  • ۰۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۲
  • ۱
شکست پر از انتقاد، اما پندآموز والیبالی ها| با جوانان باخت به لهستان را تسلی دهیم
تیم ملی والیبال مقابل لهستان شکست را پذیرفت.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم ملی والیبال کشورمان در چهاردهمین مسابقه خود در رقابت‌های لیگ ملت‌های ۲۰۲۱ به مصاف لهستان رفت و که این بازی با نتیجه ۳ بر صفر و با امتیاز‌های ۲۵ بر ۲۰، ۲۵ بر ۲۰ و ۲۵ بر ۱۶ به سود لهستانی‌ها خاتمه پیدا کرد.
تیم ملی والیبال کشورمان در این مسابقه ۲۷ امتیاز از حمله، ۴ امتیاز از دفاع روی تور، ۳ امتیاز از سرویس و ۱۸ امتیاز از اشتباهات لهستان به دست آورد. در طرف مقابل لهستان ۳۲ امتیاز از حمله، ۱۱ امتیاز از دفاع روی تور، ۵ امتیاز از سرویس و ۲۲ امتیاز از اشتباهات تیم ایران کسب کرد. این بازی در مجموع با نتیجه ۷۰ بر ۵۲ به سود شاگردان ویتال هینن خاتمه پیدا کرد.
به هر حال شاهد شکستی پر از انتقاد، اما پندآمیز بودیم که بیشتر از همه نشان داد همه چیز را باید به موقع آغاز کرد به ویژه جوانگرایی را، علی ایحال بازیکنان ما از جمله اسفندیار و شریفی آموختند که بازی در پست دو و چهار باید کامل باشند. کتک زدن خالی به توپ از آن‌ها مهره‌های تمام عیار نمی‌سازد.
تیم در سرویس حرکت کندی دارد، در دفاع از داخل میدان حتی نمره ده هم نمی‌گیرد. باید بار‌ها و بار‌ها فیلم بازی لهستانی‌ها را نگاه کرد، تیم بزرگی که لیون و کورک را برای یک امتیاز هم به میدان فرا نخوانده بود، چون از دو سه سال پیش فکر این روز‌ها را کرده بود، با اینهمه فقط از اینکه با جوان‌ها باختیم می‌توانیم به خود تسلی بدهیم.
ایران بیش از این ۲۱ بار در تورنمنت‌های مهم سطح جهانی (لیگ ملت‌های والیبال FIVB، بازی‌های المپیک، قهرمانی جهانی والیبال FIVB، جام جهانی والیبال FIVB، لیگ جهانی والیبال FIVB و جام قهرمانان بزرگ جهانی والیبال FIVB) به مصاف هم لهستان رفته بود که لهستان در ۱۴ مسابقه و ایران در هفت مسابقه پیروز شدند.در پایان این مسابقه مرتضی شریفی، دریافت کننده تیم ملی والیبال کشورمان با کسب ۱۱ امتیاز، عنوان امتیازآورترین بازیکن ایران را به خود اختصاص داد. پس از وی بردیا سعادت، پشت خط زن ایران موفق به کسب ۸ امتیاز برای تیم ملی کشورمان شد. در طرف مقابل هم کوچانوفسکی توانست ۱۲ امتیاز برای لهستان کسب کند.
گفتنی است شاگردان ولادیمیر آلکنو در آخرین مسابقه خود در رقابت‌های لیگ ملت‌های امسال فردا از ساعت ۱۸:۳۰ مقابل آرژانتین صف‌آرایی خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی لطیفی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۲
0
0
الکنو هیچ تقصیری نداره توی والیبال نقش بازیکن بسیار مهم تر از سایر ورزش هاست کل این بازیکنان اگر هم ارزش فنی داشتن الان دیگه ندارن همچنین از نظر انگیزه و دلسوزی واسه مردم کشورشونم مشکل دارن
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->