تأکید معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی بر لزوم مشارکت شبکه بانکی در پروژه‌های آزادراهی + فیلم پورشه 911 توربو S مدل 2026 رونمایی شد + مشخصات فنی و امکانات | نیرومندترین نسخه در تاریخ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش ۶۰ میلیونی تویوتا کرولا بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | دنا پلاس چقدر شد؟ چنددرصد بازار خودروهای ایران را وارداتی‌ها تشکیل می‌دهند؟ تولید بی‌سابقه حوزه زنبورداری در خراسان رضوی پیش‌بینی افزایش تدریجی تولید تخم‌مرغ برای امسال در شهرستان مشهد خرید انواع رله و سنسور صنعتی از بایا کنترل ۸۹ درصد زوج‌های خراسان رضوی در صف دریافت وام ازدواج + فیلم شورای رقابت عرضه خودروهای مشمول قیمت‌گذاری در بورس کالا را غیرقانونی اعلام کرد طلافروشی‌های مشهد فردا (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) تعطیل هستند معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: نرخ بیکاری خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ به ۴/۹ درصد رسید بورس به تعادل رسید | حجم و ارزش معاملات رشد کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) قیمت تخم‌مرغ در مشهد اعلام شد | شنیسل مرغ، ماهی، جگر و کله‌پاچه چند؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جدول یک نماینده مجلس: به‌زودی شاهد تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در کشور خواهیم بود |  «قرارداد معین» در راه است (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی آینده قیمت طلا در سه سناریوی مختلف  | چرا قیمت طلا در ایران سریع‌تر از اونس جهانی بالا می‌رود؟ سکه پارسیان امروز چند؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت واکنش رئیس سازمان بورس به آینده بازار بورس: امیدوارکننده خواهد بود آخرین مهلت پیش‌فروش سکه تا ساعت ۱۴ امروز (سه شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جزئیات بیت‌کوین در آتش | سیگنال خطرناک برای بازار ارز دیجیتال (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) معطلی ۳ ماهه تولیدکنندگان در صف دریافت ارز طلای ۱۸ عیار امروز در مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) دلار در مشهد به کمتر از ۱۰۰ هزار تومان نزول کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) گزارشی از رکود در صنعت مبلمان | نشستن تورم بر بازار مبلمان جزئیات عرضه خودروهای داخلی و خارجی در بازار سرمایه | بورس مسئول نظارت بر رمز دارایی می‌شود قیمت جهانی طلا امروز (سه شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | انگور ۴۰ تا ۷۰ هزار تومان افت ۷ درصدی ارزش بازار سهام در پنج ماهه اول ۱۴۰۴
سرخط خبرها

پرداخت خسارت به کارگران اخراجی بدون دلیل موجه چگونه است؟

  • کد خبر: ۷۲۲۷۳
  • ۰۷ تير ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۸
پرداخت خسارت به کارگران اخراجی بدون دلیل موجه چگونه است؟
دبیر کل عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور گفت: شورای حل اختلاف به بهانه تسهیل فضای کسب و کار عمدتا رأی به بازگشت کارگر به کار را نمی‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی ابوی دبیر کل عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور درباره کارگرانی که بدون دلیل موجه اخراج می‌شوند، اظهار کرد: در قانون کار برای کارگرانی که اخراج می‌شوند پرداخت خسارت اخراج در نظر گرفته نمی‌شود.

وی افزود: در صورتی که مراجع حل اختلاف اخراج کارگر را غیر موجه تشخیص دهند، رأی بازگشت به کار را برای کارگر صادر می‌کنند و همراه با پرداخت حق السعی یعنی حقوق، کمک عائله مندی، حق مسکن، خوار و بار، ایاب و ذهاب، مزایای غیر نقدی، پاداش افزایش تولید، سود سالانه و نظایر آن را از تاریخ اخراج تا بازگشت به کار دریافت می‌کند.

دبیر کل عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور با اشاره به اینکه کارگر به علت تضعیف حقوق اجتماعی یا هر دلیل دیگری، خواهان بازگشت به آن کار نباشد، تصریح کرد: کارگر تمام حق السعی خود مانند حقوق، کمک به عائله مندی، هزینه‌های مسکن، خوار و بار، ایاب و ذهاب، مزایای غیر نقدی، پاداش افزایش تولید، سود سالانه و... را به مدت ۴۵ روز دریافت می‌کند.

ابوی تصریح کرد: زمانی که کارگر در شورای حل اختلاف دادخواست رسیدگی به اخراج غیر موجه را می‌دهد، متاسفانه مراجع حل اختلاف به بهانه ارتقای کیفیت سطح کسب و کار رأی به بازگشت کارگر نمی‌دهند و مسئله‌ای که سبب اعتراض جامعه کارگری می‌شود تسهیل فضای کسب و کار به نفع کارفرمایان هستند.

وی با بیان اینکه اگر کارگر قدیمی بتواند در یک فضای صلح و سازش با کارفرما کار کند، فضای کسب و کار تسهیل می‌یابد، ادامه داد: با تحمیل هزینه‌های جانبی به کارفرما چرخه تولید کاهش و فشار آن بر کارگر افزایش پیدا می‌کند.

دبیر کل عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور با اشاره به تسهیل فضای کسب و کار افزود: به همان میزانی که فضای کسب و کار برای کارفرما تسهیل می‌یابد، برای کارگران نیز باید ارتقاء پیدا کند و در جلساتی که برای کارگران تصمیم‌گیری می‌شود، لازم است تا نماینده کارگری در آن حضور یابد نه اینکه دولت با حضور کارفرمایان برای کارگر‌ها تصمیم بگیرد.

ابوی گفت: کارفرمایان برای برخی پروژه‌ها برنامه ریزی ۲۰ تا ۵۰ ساله می‌کنند، همراه با درآمد‌های میلیاردی، ولی نوبت به نیروی انسانی که می‌شود قرارداد سه ماهه عقد می‌کنند. این امر مهم است تا برای تسهیل فضای کسب و کار، کارگران با حضور نمایندگان آنان تدابیر هوشمندانه مطابق با افزایش کیفیت کار و امنیت شغلی دیده شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->