پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند فعالیت فرودگاه‌های کشور به حالت عادی بازگشت (پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است
سرخط خبرها
امام جمعه موقت مشهد :

زیارت را کوتاه کنید

  • کد خبر: ۷۲۴۱
  • ۲۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۵
زیارت را کوتاه کنید
امام جمعه موقت مشهد گفت: اگر زیارت اربعین یکی دو روز قبل و بعد از اربعین انجام شود، نیز مانند زیارت در همان روز است و کفایت می کند و در واقع مکفی روز اربعین است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام محمدباقر فرزانه، در خصوص فضیلت زیارت اربعین، اظهار کرد: راه‌پیمایی اربعین یکی از مظاهر تمدن اسلامی است، بنا بر روایات یکی از نشان‌های مؤمن، زیارت اربعین است؛ کمااینکه زیارت کوتاهی است اما محتوا بزرگی دارد چنانکه زیارت «امین‌الله» در بین مأثورین (ع)، برترین زیارت‌ها است.

وی با اشاره به روایتی از امام حسن عسکری(ع)، افزود: حضرت فرمودند: « علامت‎های «مؤمن» پنج چیز است، پنجاه و یک رکعت نماز، زیارت اربعین، انگشتر کردن در دست راست، پیشانی بر خاک نهادن و «بسم الله» را در نماز، آشکارا گفتن».

حجت‌الاسلام فرزانه با بیان نظر رهبری درباره اهمیت پاسداشت و بزرگداشت روز اربعین حسینی، تصریح کرد: مقام معظم رهبری فرمودند:« شروع جاذبه مغناطیسی حسینی در روز اربعین است، جابربن عبدالله را از مدینه بلند می‌کند و به کربلا می‌کشند، این همان مغناطیسی است که امروز هم با گذشت قرن‌های متمادی در دل من و شما هست»، لذا مسلمانان، زیارت اربعین را در هر مکان و حتی چند روز قبل از اربعین حسینی می‌توانند قرائت کنند و این زیارت مخصوص به کربلا نیست.

امام جمعه موقت مشهد در خصوص توصیه مراجع تقلید به زائران مبنی بر اینکه مدت زیادی در عراق نباشند، گفت: این بزرگان، آینده‌نگری خاصی داشتند که وضعیت رفت و آمد، امنیت و امکانات را در نظر گرفتند و چنین توصیه‌ای کردند.

وی ابراز کرد: مراجع معظم تقلید گفته‌اند که زیارت در روزهای قبل و بعد اربعین به نیت اربعین، کفایت می کند و همان ثواب را دارد. به لحاظ شرایط کربلا و عراق، اگر زیارت اربعین یکی دو روز قبل و بعد از اربعین انجام شود، نیز مانند زیارت در همان روز است و کفایت می کند و در واقع مکفی روز اربعین است.

حجت‌الاسلام فرزانه ادامه داد: بنابر موارد فوق و نظر مراجع تقلید از نظر زمان زیارت نیز، زیارت کوتاه و خلاصه برای اربعین کفایت می کند که در واقع همه بتوانند زیارت کنند و با توجه به اینکه امسال نیز حجم گسترده‌تری از مردم در این همایش عظیم شرکت کرده اند، دچار مشکل نشوند.

امام جمعه موقت مشهد در خصوص تأثیر فرهنگ عاشورا بر جامعه، گفت: این پدیده مانند انقلاب قابل پیش‌بینی نبود، اما به وقوع پیوست لذا در راه‌پیمایی اربعین، ایمان و عشق، اتحاد و تعاون و سختی و مقاومت را می‌بینیم.

وی اظهار کرد: در تمدن اسلامی، کسب قدرت و تهیه ابزار مهم است و ما باید در برابر هجوم دشمن، توان مقابله داشته باشیم، لذا این راهپیمایی قدرت همدلی را ایجاد می‌کند و تمام طبقات اجتماعی را گرد هم جمع می‌کند.

حجت‌الاسلام فرزانه بر شکوه راهپیمایی اربعین حسینی زائران اباعبدالله(ع) تأکید دارد و گفت: این حرکت عظیم بی‌نظیر است، عزادران امام حسین(ع) از نجف و دیگر نقاط کشور با پای پیاده به سمت کربلای معلی در حرکت هستند و غوغای عجیبی را به‌پا کرده‌اند لذا باید این حرکت حفظ شود.

امام جمعه موقت مشهد افزود: باید مراقب باشیم کسانی نتوانند با برنامه‌های نادرست خود این عظمت و شکوه را زیر سؤال ببرند. مراسم عزاداری امام حسین (ع) سرمایه بزرگی است که ما به آن افتخار می‌کنیم و معتقدیم باید با تمام وجود از این سرمایه غنی حراست و پاسداری شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->